Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csoby

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
csoby 2012.09.16 10:36:35
@djuice:

akkor nagyon komoly baj lehet, ha ilyen lassan zár be az ablak.
a jelszavak az operában a Opera\profile mappában a "wand.dat" fájlban vannak! Ha ezt kimented, akkor kipróbálhatod az opera jelszókezelő képességeit anélkül, hogy elveszítenéd a többi jelszavadat. A wand.dat visszatöltésével minden visszaáll a régi formába.
Sajnos előfordult már az is, hogy az Opera mindent elfelejtett - kvázi újra telepítette önmagát... Ilyen esetekre célszerű az Opera fontosabb adat és információs fájljait egy más helyre elmenteni! ... sajnos, még így sem minden állítható vissza teljesen.
csoby 2012.09.17 10:16:24
@djuice:
Nem javaslom a win7-et! Nagyságrendekkel szarabb, mint az XP pro! Semmit nem lehet megtalálni rajta, majdnem olyan hibás, mint a win2000 vót! Az XP-t mindig "meg lehet javítani", ha gondosan karban tartja az ember, soha nem kell újra telepíteni! (Nálam 6 éve jól műxik!)
Nem értem, hogyan lehet nálad ilyen lassú az Opera, nálam 0,1 mp alatt (kb.) minden előjött mindig! De mindig voltak apró kellemetlenségek, amik nem akartak működni, vagy csak néha működtek....
Korábban én is mindig frissítettem az Operát, de amikor a 10.10 -es utáni verzióra frissítettem, akkor elkezdte a gmail fiókot bojkottálni. Egyáltalán nem volt hajlandó megnyitni. Mivel én kb. 6-7 gmail fiókkal dolgozom naponta, ezért visszatettem a 10.10-es Operát, és nem vagyok hajlandó frissíteni, mert az újabbak rosszabbak!
Magyar Opera Fórumok 2007.07.17 14:40:00
Ha beszélgetnél az Operával kapcsolatban, keresd fel az alábbi fórumok egyikét: My Opera fórum (hivatalos Opera fórum, angol felülettel) Prohardver fórum Index fórum (Indapass-os) SG fórum HWSW fórum Opera Mini fórum Ha segítségre van szükséged az…..