Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Humungus

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pocakos, beszívott szöszi holland bácsi , aki nagy színész lehetett volna, ha nincsenek a kilencvenes évek. Rutger Hauer Hollandiában született 1944-ben és Amszterdamban nevelkedett. 15 évesen lefarolt otthonról és többek között teherhajón takarított meg ilyenek. Miután a…..
Egy olyan ZSsztárról értekezek ma, aki évekig A kategóriás volt, és sokáig egyensúlyozott még a nagy sztárság határán de az elmúlt években egyre mélyebbre süllyedt. A mai poszt egyben bevezetés is , ugyanis Fortress-33 emelet mélyen a pokolban sorozat indul 8 részben! Szóval…..
A gonosz kanadai akinek mindig leszakad valamilyen végtagja. Akármilyen sebhelyes feje van, én csípem ezt a csávót. Majdnem minden filmjében gecit játszik, de abból az igazi elmebeteg fajtából , mégis szimpi. Michael kanadai, ugyanis Torontoban született és elég korán megmutatkozott…..
Az ügyeletes kockafejű germán harcos Hollywoodban. Aki Jürgen Prochnowal ellentétben alkalmas jó karakterek eljátszására is. De erre annyira nincs igény. Pedig Til mindent megtesz, aranyos kecskeszakállkát növesztett a történelemkönyveket megerőszakoló Artúr királyra,…..
A borg kocka sikertelenül járt, nem tudták bolygónkat elfoglalni, ezért egy kockafejű ügynököt küldtek a Földre, hogy zavart keltsen. Casper van Dien valószínűleg szerencsés ember, mivel olyan négyszögesített a feje, hogy tinikorában minden pattanását vektorálisan megtudott…..
Több olvasó jelezte és teljesen igazuk van. Dolphi kimaradt a listáról , ezt a komoly szakmai hiányosságot próbálom ma pótolni. Dolphi a Scwharzi-Stallone utáni korszak egyik legnagyobb ektsön figurája. Az akciófilmek svédacélja aki gyorsan mint egy Saab, és megbízhatóan mint egy…..
Eléggé szubjektív lesz ez a szavazás és biztos, hogy még sok más karaktert is hiányolni fogtok. Ezért küldjetek Ti is be néhány javaslatot és csinálunk második fordulót. De a lényeg: szavazzunk ki volt a legjobb genya kedvenc filmjeinkben! Igyekeztem tényleg egy best of csapatot…..
Kedvelt témája a filmeseknek a posztapokaliptikus világok és a túlélők harcának bemutatása, mai posztunk a posztapokaliptikus túlélőkkel foglalkozik. A legfontosabb a kezdet: nem valami pontos adat, hogy mondjuk a bábolnai téeszben belobbant a tehénfing és metánvihar pusztította el…..
Egy újabb eltékozolt tehetség. Pedig mindene megvolt ahhoz, hogy jó színész legyen. Aranyos pofika, tudod az a típus, akiről lemásolod a matek leckét, aztán lelkiismeretfurdalás nélkül rúgod fel a tesi órai foci meccsen. Aztán csak ő dugja meg az osztály legjobb csaját. Na ez C.…..
Germán triumvirátusunk utolsó és egyben legfiatalabb tagja következik: Ralp Moeller vagy Möller , kinek hogy tetszik! Egy biztos bamba fejével és lóbaszó termetével szorosan ott lépked Matthias Hues és Schwarzi mögött. A kis Ralph Recklinghausenben született, ami biztos valami…..
A sorozatgyilkosok népszerű karakterek, mert itt minden szadista hajlamát kiélheti a rendező, most aztán kieresztheti azt a fáradt gőzt amit 14 éves kora óta tartogatt magában, amikor utoljára égetett nagyítóval katicabogarat. Hát igen, a sorozatgyilkosok mindig elmebetegek de…..
 Mitől lesz valakiből kultikus horror ikon? Nem tudom, de szerintem egyszerű, jó munkás emberbarátunk Bruce Campbell sem. Ő csak úgy ott volt. Jó helyen, jó időben , jó haverokkal és máris bevonul a történelembe. Ehhez csak olyan „csávó a szomszédból” kinézet…..