Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bon Sanyo

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akarat híján erő nincs, só híján jó íz nincs A Mammut Bevásárlóközpont Anthon pultjánál mindig kísértésbe esek, nem volt ez másképp most sem. A kedvencek mellé találtam pár táblás újdonságot (málna-feketeszeder, mangó-grapefruit, eper-narancs, menta, chili-méz és…..
Fociboci vs Futballkugeln Miként a nyári időszakban mindenki tanár szeretne lenni a hosszú és kényelmes szünidő miatt, én marketing és kommunikációs szeretnék lenni minden egyes nagyobb sportesemény alatt. Valószínűleg ilyenkor ők is hosszú pihenésüket töltik, és helyettük…..
Férfias édesség Amennyiben felmerül a kérdés, hogy milyen csokoládét adjunk hímnemű ismerősünknek, nem könnyű rá választ találni. Habár nincs különösebb okunk feltételezni, hogy a férfiak nem szeretik az édességeket, vagy éppen nem lenne kifinomult ízlésük a csomagolás…..
Húsvét a XXI. században Húsvét. Mi jut erről eszünkbe? Elsőre persze beugranak a régi emlékek, amikor tizenévesen bátyámmal a megfelelő zöld és lila ciklámen (nem mindegy!) zakóban magunkat végtelenül elegánsnak érezve, végigjártuk a környező rokonságot haszonszerzési…..