Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorozatos

233 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatos blog Suits - 1. évad 2013.07.23 22:24:57
Hallottam már annyi jót a sorozatról, hogy végre nekiálljak az első évadnak, amit gyorsan le is daráltam. Pedig a kezdés finoman szólva sem szegezett monitor elé. Nagymenő ügyvédnek fel kell vennie egy ügyvédjelöltet, hogy betársulhasson a cégbe. Nem akar unalmas tökfejeket a…..
Sorozatos blog Csetelj Hodorral! 2013.06.28 22:47:22
Egy meglehetősen értelmes bejegyzéssel indulunk újra: http://chatwithhodor.com/ ..
Sorozatos blog Újraindulás 2013.06.26 16:52:48
Jó egy évvel ezelőtt vesztettem el a lelkesedésemet a blogolás iránt, és egyre inkább csak nyűgnek éreztem azt, hogy írjak (vicces, hiszen senki sem kényszerített erre), de most újra érzem magamban az erőt ahhoz, hogy belevágjak. Egyben elindítottam a tumblr oldalamat is…..
Az 5/11 alatt szól, mikor Ari megtudja, hogy Vince szerepét másnak ajánlották. ..
A Shameless ezek szerint minden évre tartogat egy kedves tárgyat. Tavalyiért katt ide! Mellesleg március 7-én jön a Viasatra Szégyentelenek címmel. ..
 Eddig még nem csalódtam (nagyot -Boardwalk Empire) olyan sorozatban, ami ezzel indított volna. Azt pedig kizártnak tartottam, hogy pont egy olyan sorozattal törne ez meg, amiben Dustin Hoffman az egyik főszereplő. Igaz az első rész nem rajta múlt, hiszen ha volt 4 jelenete,…..
Bár jómagam utálom azokat, akik ezt kiírják facebookon (főleg mielőtt én végeznék), ha mégis ilyesmire vetemednék, az tuti, hogy ezt a videót linkelném mellé. Ideje felpörgetni a blogot!:)..
És tényleg. ..
Sorozatos blog Louie - 2.évad 2011.12.24 05:54:00
 Kicsit bajban vagyok, mert az utolsó részekhez csak mostanában készült el a felirat, így nehezebb lesz, de sok sorozattal ellentétben a Louie-ról mindenképp akartam írni így is. Ennek több oka is van. Nagyon hátha, de valaki talán elolvassa ezt és ennek hatására belekezd. A…..
 ..
Bár pontos statisztikám nincs, de szerintem erre a számra érkeztek vissza legtöbbször a múltba. Aki nem érti, annak Misfits-et kéne nézni! ..
 Biztos nem mai videó, de én csak ma találtam.  ..
 Az első évad csak 4 rész volt, így gondoltam összevonom a másodikkal. Kapcsolatunk nem indult könnyen, mivel csak második nekifutásra tudtam túllépni a piloton. Talán a nagy elvárásoknak köszönhetően csalódtam akkor, hiszen mégis csak a Seinfeld a harmadik minden idők…..
"Bajorék siratják a Heti Hetest, más munka után kellett nézniük" - írja a Vasárnapi Bors a 3 hónapos kényszerpihenőre küldött megmondóműsor szomorú szereplőiről. Bajor Imre szerint "téli szünetre megyünk, mint a medvék. Mindenki megérzi a válságot, hazudik,…..
A vámpíros téma jelenlegi királya a harmadik évadba is remek. Lassan már nem is használhatom, hogy vámpíros, mert a True Blood világa idén is tovább bővülgetett. Ezen a bővítésen kívül nem sok újdonsgágot tartogat az évad (minek is kéne?). Ott folytatták. ahol az…..
 Nem az én stílusom, de szerintem nagyon eltalált szám, amiről mindig a Törtetők fog eszembe jutni. ..
Sorozatos blog Wilfred - 1.évad 2011.11.03 01:45:00
 Az utóbbi idők egyik legnagyobb meglepetésével van dolgunk, ugyanis az alapsztori alapján nem volt várható, hogy ennyire jó dolog sül majd ki belőle. Szokásomhoz híven nem erőltettem meg magam, amikor az alapsztorit vázoltam fel, de amúgy sem az a sorozat, amire leírás miatt…..
 A bulváros cím után katt a továbbra a megoldásért!..
Sorozatos blog Ross és a dubstep 2011.10.17 02:46:00
 Ehhez nem sokat lehet hozzáfűzni. Szerintem parádésan sikerült videó. ..
Sorozatos blog Dexter - 4.évad 2011.10.03 10:06:00
 Mindig el szoktam olvasni a kritikákat az épp befejezett évadokról, és a mostani évaddal kapcsolatban meglepődtem, hogy mennyire eltérő a véleményem. Ahol csak olvastam róla, mindenhol az egyik legjobb évadnak tartották, ha nem a legjobbnak. Igaz engem is megzavart az…..
 Az egyik legjobb Gorillaz szám szólt,miközben az Inbetweeners fiataljai leitták magukat aznap, mikor ellógták az iskolát. A sorozatról igyekszem majd írni, de nagyon feltorlódtak a dolgok. ..
 Nehéz lesz összehozni, ezt bejegyzést, mivel hónapokkal ezelőtt láttam az évad utolsó részét, de csak most jött meg a kedvem a blogíráshoz, úgyhogy nincs mit tenni. Akár hagyhattam is volna, hiszen van írnivaló bőven, mégis úgy gondoltam, hogy a Trónok Harcáról…..
A műsor történetében immár ötödszörre tér vissza az RTL Klub képernyőre Havas Henrik - tudta meg a Vasárnapi Blikk. A nagyképű, öntelt, flegma arcot szerepként viselő fickó - és ezt nem én mondom róla, hanem Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője - jövő héttől…..