Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cadbane

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kellett sokat várnunk az első Prince of Persia végigjátszásra. Igaz, hogy cadbane csak egy kisebb készletet játszik végig nekünk, de pont egy olyat, ami a vonal hangulatából, ha másért nem, hát a minfigek végett sokat elárul. És figyelem, az eddigi olvasói kritikák…..
cadbane 2010.06.25 12:06:30
@Anak: A bokor nem úgy arany színŰ hanem nem is barna de nem is aranyrúd színŰ inkább olyan fo*barna színű csak ugye ezt azért nem írom le egy értékelésbe.
Greg36 egy újabb végigjátszást küldött, méghozzá az egyik kedvenc kis (Impulse) készletemről. Világ életemben vonzódtam a betonkeverőkhöz, meg nem tudnám mondani miért, így nyilvánvalóan ez a készlet a legózás újrakezdésekor az elsők között került a kosaramba. (Dőlt…..
Greg36-nak igaza van, tényleg ez volt az egyik legjobban várt idei készlet. Eleinte én is nagyon kívánatosnak tartottam, de később elbizonytalanodtam, majd végül nem vettem meg. A pozitív kritikát olvasva sem mondom, hogy kedvet kaptam volna, de egy évvégi akcióban, persze csak ha…..
cadbane 2010.06.23 19:28:56
cadbane 2010.06.24 07:58:43
@tutuka: Sajnos amit megadtál e mail cím az rossz vagy nem létezik.Nem tudsz más e-mail címet megadni és ha lehet normálisan(ez alatt azt értem hogy a kom helyett inkább com-ot írj meg stb.)?
Ööö... mikor is volt legutóbb olyan rész, ami úgy teljes mértékben magáról az űrcsatáról szólt? Ööö... volt egyáltalán ilyen a második évadban? Na ugye, hogy nem. Meg úgy egyáltalán, elég ritka az, hogy egy rész úgymond CSAK az űrcsatáról szól. Ezelőtt talán Shadow…..
cadbane 2010.04.06 18:01:03