Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vény

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk nem érti, miért vár hónapokat a Bank az árverezéssel, miközben a tartozás egyre csak nő.Már semmi ötletem nem volt mikor rátaláltam erre a honlapra. Nincsen akitől a bajbajutott ember tudna legalább tanácsot vagy kis útmutatást kérni. Viszont a baj csak nő és nő.…..
vény 2010.06.22 09:33:44
@hitelkarosultak:
Csak még arra nem tudtál válaszolni, hogyan történik ez a GYAKORLATBAN.

Ha 7.5 millióra értékelte fel a bank, az azt jelenti, hogy a FORGALMI értéke 7,5 millió (a HB érték kisebb).

Szánalmas ez a demagógia, tájékozatlanság, és mellébeszélés. A KÖVETELÉS eladása más kategória. Fogalmad sincs miről van szó, összevissza hazudozol.

"semmiképpen sem szabad ölbe tett kézzel várni" - Honnan tudod (a másik nagytudásúval együtt), hogy vki ezt csinálja???
vény 2010.06.22 10:52:57
@hitelkarosultak: Fogalmad sincs arról, hogy amit "javasoltál", hogyan valósítható meg (sehogy). Ez a baj.

Mellesleg: 194/2010. számú (a Magyar Közlöny 2010. évi 99. számában megjelent), a kihirdetésével egyidejűleg hatályba lépő kormányrendelet szerint „a kötelezett által lakott lakóingatlan 2010. december 31-ig nem értékesíthető, árverési hirdetmény csak ezen időpontot követően tehető közzé”.
vény 2010.06.22 12:27:48
@hitelkarosultak: Mit tehetnél még? Ne írj hülyeségeket.

Szerinted ki az, aki bármilyen helyzetre tud megoldást (rajtad kívül)? Felelőtlenül, demagóg hülyeségeket írni a legkönnyebb.

Hol láttad azt, hogy a moratórium a "megoldás"? Nem megoldás, hanem egy olyan körülmény, amit figyelembe kell venni.
Az a Fidesz csökkenti "kőkeményen" az áram árát, aki az összes törvényjavaslatot, ami a jelenlegi helyzethez vezetett, csont nélkül, teljes egyetértésben az MSZP-vel megszavazott. Csak Borat-ot tudnám idézni: nice!   Az energetikai maffia törvényesen "lopja…..
vény 2010.06.03 13:44:40
@fogash: "Ma magyarországon (meg sok más helyen) azért gürizik mindenki, hogy az energiára valót megkeresse, illetve a szolgáltatások, termékek árába épült energiaköltséget meg tudja fizetni."

Igen. Továbbá a legalizált uzsorakamatokat, és még néhány dolgot...
vény 2010.06.03 18:58:40
@É2I:
"Ebből a krízisalapból finanszírozzák azokat, akiknek már áramra sem telik. Az önkormányzatokon, családsegítőkön keresztül. Ergo, akinek nincs áramra pénze (magánszemély) megkapja segélyként (ha megérdemli, ha nem) ."

A krízisalap a bajnai-kormány szemfényvesztése volt. Amit a krízisalapból kaphatott egy közüzemi tartozást felhalmozott háztartás, az egy RAKÁS SZARRAL volt egyenlő, a semminél alig több.

"megkapja segélyként (ha megérdemli, ha nem)"
Ezt a velőtrázó baromságot honnan vetted?
Van fogalmad arról, milyen FELTÉTELEKKEL adták a szar krízissegélyt?
Ráadásul NEM volt elég, ha tartozás halmozódott fel, az sem ha pl. a gázt kikapcsolták, feltétel volt, hogy a gáz, és az áram is ki legyen kapcsolva - együtt.

A krízisalap másra volt jó: a szolgáltatók által LOPOTT pénz eltüntetésére, pénzmosásra (VPOP nyomoz?), néhány bűnöző politikus fényezésére.
60 napja, március 31-én adták át a friss-ropogós-többszázmilliárdba került autópályát, az M6-ost. Bevallom, én azt hittem, az alagutakkal lesznek majd problémák, mert  ugye ott van az a pár méter vizes lösz az alagutak felett ... de nem, nem ez történt. Az M6-os…..
vény 2010.06.01 20:41:34
2008.07.25.
Így lopják szét az M6-ost
"Elképesztő mértékű pazarlás folyik az M6-os autópálya Szekszárd-Bóly szakaszának építésénél - derül ki a Portfolio.hu helyszíni körképéből. A kialakult feketepiacon 9-10 ezer forintért vásárolhatjuk a beton köbméterét, több száz liter gázolajhoz juthatunk 220 forintos egységáron, de többek szerint az építkezésről igazából mindent be lehet szerezni, ami mozdítható.

Akad olyan a négytengelyes földhordó billencs teherautósok között, aki rendelésre akár házhoz is hozza a gázolajat és segédkezik a vevő saját kannáiba történő átfejtéskor.

220-230 forintért is hozzá lehet jutni az üzemanyag literjéhez, amihez azonban startra készen kell állnunk telefonnal a kezünkben és amikor a mobil megcsörren, saját kannáinkkal egy megjelölt benzinkútra kell hajtanunk. A környéken azonban már annyi "autópályás" gépjárművezető utazik ebben az üzletben, hogy ez egyáltalán nem olyan nehéz feladat.

A történet maffiafilmekbe illő, de ennél némelyek tovább is mennek, ugyanis a pletykák szerint akár 200 forintért is vehetünk gázolajat, ha hajlandóak vagyunk megadott címre menni érte és legalább 1000 litert megveszünk egyszerre.

A másik termék, amit töménytelen mennyiségben vásárolhatunk mostanság jutányos áron Szekszárd környékén, a beton.

Az első verzióban a tervezési/kivitelezési hibákból adódó felesleget értékesítik a sofőrök. A betonlopás másik válfaja vérlázítóbb. Ebben az esetben az autópálya építésen éppen az adott helyen dolgozó kivitelező cégnek a helyi áruátvevőjét kell felkeresni, közvetlenül vagy közvetve. Az érkező telerakott mixer menetlevelét ő leigazolja, papíron átveszi az árut, de a teherautó már megy is tovább és az előre leegyeztetett helyre viszi azt, ahol házak, udvarok, kerítések épülnek belőle.

A környéken a cementet is brutálisan lopják: állítólag nemrég feltűnt egy kamionnyi autópályáról származó kötőanyag .

Mindeközben pedig tegnap látott napvilágot az a hír, mely szerint Bátaszék közelében az M6-os egyik építés alatt álló alagútja beomlott. Lehet, hogy a sok ellopott alapanyag máris hiányzik valahonnan?"
index.hu/gazdasag/magyar/m6v080725/?rnd=283
AdóManó sztorijának fergetes sikere után az Apeh versenyt hirdetett a dolgozói között (!) a folytatás érdekében. Születtek is újabb csodálatos mesék, sőt még szlogent és szignált is alkottak a szorgalmasok. A képregénykategória első három helyezettje biztos nem a Mozgó Világ…..
vény 2010.06.01 12:48:26