Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merkoffo

88 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZINblog (2005-2011) Itt a jövő 2010.10.21 16:58:00
SZINblog (2005-2011) Kétballábas 2010.08.28 19:07:18
Merkoffo: A nap a Chasing Rainbowsszal a zenekaros játékunk nyertes zenekarával kezdődött. A kemény hörgések közepette mindössze annak a köszönete maradt el, hogy nekünk köszönhetően jutottak ki. Így múlik el a világ dicsősége. Viszont dícséretes részükről, hogy a korai…..
SZINblog (2005-2011) Félfesztivál 2010.08.27 19:23:33
Pont a fesztivál legközepén járunk, már ha van ilyen határozó szó. Kb. ugyanannyi van hátra, mint előre. Így itt az ideje, hogy némi konzekvenciákat is levonjon az ember.Ma interjút adtunk a Rádió MI-nek, ahol megkérdezték, hogy nem érezzük-e úgy, hogy a SZIN kezd…..
 A mai napra nyugi van szavazva. A nyugi pedig a Borfaluban zajlik. Persze ha nem szólna ott is zene, hanem hallani lehetne a kisszínpadot, akkor sokkal élvezhetőbb lenne, de a 60 ft-os bor/decije a fröccshöz nagyon vonzó.Mindezek ellenére belehallgattunk a P.U.F.-ba, amely hozta a…..
SZINblog (2005-2011) 0. napról 2010.08.26 09:49:00
A legfontosabbak: 1. kaja-pia RE:sör 370, dobozos 410, Frittmann fröccs kb. 150-re jön ki, nem borfalus fröccs 410, sarki fény 490, pizzaszelet 500, hot dog 400, sajtos-tejfölös lángos 450... Egyszóval továbbra sem a SZIN a legdrágább fesztivál. 2. emberek Meglepő, hogy a 0.…..
Képes SZírek SZIN előttre: Idén is, mint minden évben a SZIN szervezői körbevezették a sajtót a Partfürdőn, Boros Gyula főszervező és Dömény Ági a SZIN marketingese mondták el a legfontosabb újdonságokat. Ezeket foglaljuk össze a SZIN hírekben. Az egyik ilyen újdonság a…..
SZINblog (2005-2011) Készül... 2010.08.23 17:03:00
 ..
SZIN hírek:  Tart a szegedi Széchenyi téren a Hungarikum fesztivál. Lángos, pálinka, kolbász, fröccs, rétes, bor... Szóval érdemes megnézni. Azok kedvéért, akik még nem tudnak róla Presser Picibácsi Gábor a Csík zenekarral és a Fabula Rasaval lép fel a…..
Amikor kiderült, hogy a The Rasmus jön a SZINre, az egész szerkesztőség meglepődve hümmögött - elsősorban azért, mert úgy néz ki, idén a skandinávok uralják a Nagyszínpadot (a Europe ugye svéd). Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én is sokkal többet tudtam volna róluk, mint hogy…..
Íme az első képek az idei SZIN cipőről:   Ami biztos, hogy az előzetes hírekkel ellentétben nem a Tisza gyártotta, mondjuk úgy, hogy nem volt kedvük hozzá. Így nyitva állt az út, hogy az idei SZIN design elemeket maximálisan követve lehessen elkészíteni a csukát. 50…..
SZINblog (2005-2011) Csendes SZIN 2010.08.02 12:01:00
Nem értek a fizikához. Konkrétan az volt az egyik legnehezebb tantárgy, amit valaha is végig kellett csinálnom általános iskolában és gimnáziumban. Ugyanakkor ha a hangra és a fényre került a sor a tananyagban, akkor többnyire a legjobbak közé tartoztam.   A SZIN…..
SZIN hírek:  Lájkoltátok már a FÁKat? Ingyen SZIN jegyet nyerhettek velük.  Ehhez kapcsolódik, hogy minden egyéb híreszteléssel ellentétben még vásárolhatók bérletek!  Idén is lesz -1. nap a SZINen, augusztus 24-én délután öt órától…..
A SZINblog zenekaros játékán egy zenekart tudtunk bejuttatni a Szegedi Ifjúsági Napok 2010 fellépői közé. Olvasóink szavazata alapján ez a zenekar a makói Chasing Rainbows lett. Mostanra elérkezettnek láttuk a SZINterjú idejét is. SZINblog:Tudtátok, hogy 1930-ban született egy…..
SZIN hírek:  Holnap kezdődik az igazi fesztiválszezon a Volt fesztivállal. A Prodigy és Idol bácsi már hangolnak, ahogyan Bigyó és Mandrake is, akik ott lesznek a helyszínen. Várjuk a beszámolót tőlük.  Végetért azonban az idei Glastonbury fesztivál. Snoop…..
SZIN hírek:  Az utolsó SZírek óta tovább bővült a SZIN 2010 külföldi felhozatala. A Rasmus, a brit „szájaló” Beardyman, a német hip-hop funky-t játszó Lingua Loca és a DnB fanoknak szánt CALYX + TEEBEE is ott vigyorognak a fesztivál előadói…..
Amíg arra ösztönzünk mindenkit, hogy holnaptól szavazzon a zenekaros játékunk indulóira, addig elindítjuk a következő játékunkat is. Ez pedig nem más, mint a fesztiválcipő felélesztése. Játékba hívás gyanánt jöjjön is egy idézet az öt évvel…..
(MAJDNEM) LAST MINUTE BÉRLETAKCIÓ! Ma (március 31.) még übernagy kedvezménnyel, 11.900,- Forintért lehet hozzájutni az idei SZIN bérlethez. Az  IH Rendezvényközpontban (Szeged, Felső-Tiszapart 2.) 20:00-ig van pénztár, ha valaki személyesen is el tud menni beszerző…..
SZIN hírek: A SZIN 2010 nyitónapján Parov Stelar lép fel. Ezt hívják úgy, hogy nyitóbumm. Tegnap megpróbáltam összeszedni: Parov Stelar, Scooter, Europe, Sugababes, N.O.H.A., Elite Force, Russkaja, Silent Disco (az eredeti holland) minden eddiginél több külföldi a SZINen.…..
Istenem de jó volt. Majd két órás koncert, többszöri visszatapsolás, és egy könnycsepp elmorzsolása után elbúcsúztattuk a Kispál és a borzt Szegedtől. Ez már csak ilyen... Az elmúlt napokban a Lost és a 24 után ők is továbblépnek. Ez azonban nem a vég, hanem csak…..
Az idén öt éves SZINblogon (hmmm, vajon mit számolhat vissza a zöld?) játékba invitálhatjuk a hazai amatőr zenekarok színe-javát, a SZIN szervezőinek köszönhetően. A játék feltétele: működő zenekar kell, hogy legyen, amelynek van Myspace profilja és arra legalább…..
SZírek borfesztivál előttre  Alakul a SZIN 2010 programja. Ami a nagyokat illeti a helyzet egyelőre a következő: Aug. 25. Szerda: Russkaja - kisszínpad Aug. 26. Csütörtök: Chicane, Sugababes - nagyszínpad  Aug. 27. Péntek: Europe - nagyszínpad, Scooter -…..
Abban az évben amikor a Fülöp szigetek elnöki, a hazugságai miatt 2001-ben smart mobot kirobbantó Joseph Estrada letette az elnöki esküjét, a transzi Dana International megnyeri Izraelnak az Eurovíziós Dalfesztivált, Monica Lewinsky pedig igyekszik Bill…..
A SZIN megtette idei első bejelentését, legalábbis ami a programokra vonatkozik. Az elmúlt évek punk-rock helyszínévé vált medence az idei évben a csendes buli helyszíne lesz. Na de nem a csendes ülős fajtából, hanem silent discos fajtából. A silent disco koncepcióját…..
SZIN hírek: Idén a Borsodi saját kézbe veszi a RE:poharakat a Szegedi Ifjúsági Napokon. Ez annyit jelent, hogy a szervezőknek nem kell alvállalkozót fogadniuk. Mindezek mellett új zöld megoldások is beférkőznek a SZIN 2010 életébe, mint pl. szobakerékpárral…..
SZIN 2010 hírek:   Már csak pár napig, pontosan március 31-ig juthattok hozzá 11.900 Forintért a SZIN bérlethez. Utána háromezerrel drágább lesz.   Ehhez kapcsolódik, hogy a SZIN 2010 fesztiválon több programot terveznek a szervezők, mint korábban. Ha…..