Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az_allaskereso

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bejáratott interentét tette fel Attila a rulettre, amikor 3 hónapra ingyen felduplázta a sávszélességét a UPC-nél, amit az utolsó pillanatban aztán lemondott. Ezzel azonban sajnos törölték a júzerét az összes emailcímével együtt: Három hónappal ezelőtt én is úgy…..
László is megpróbálta telefonon bejelenteni a múltheti UPC-s kimaradásokat, de mivel elérhetetlen volt a  ügyfélszoglálat, később tömbösítve tudta csak előadni egyszerre az összeset. Az ügyfélszolgálatos pedig azon nyomban kiértékelte és el is utasította a panaszát,…..
az_allaskereso 2013.12.13 09:32:04
@netrunner71: na valószínűleg pont te vagy az a gyökér aki üvölt mikor megtelik a 2 megás mailbox tárhelye...
a szolgáltató azért ad mer kötelessége és pont
épeszű ember a szolgáltatótól kapott mailboxot egyszer sem nyitja meg és ha teheti még az smtp szerverüket se használja
Sajnos rengeteg olyan helyre adtam be a jelentkezésem ami gyakorlatilag egy faékegyszerű munka, pl árut kellene valamelyik multiban baromi gyorsan felpakolni a polcokra. Erre régen olyan emberek jelentkeztek akik papírra is csak szignózni tudták a 3 db X-et meg előre egy kicsit a doktori…..
Na ha ezt mondják akkor felejtsük is el, kész vége ennyi. Volt alkalmam ennek többször is bedőlni, de sajnos mindig azt kellett észrevennem, hogy vannak olyan élőlények/mikroorganizmusok akik nem képesek gerinc és szürkeállomány híján logikusan gondolkozni, mert mikor épp nincs…..
2013 február 26-27-én egy ártatlannak tűnő kérdéssel jött hozzám egy  "kedves" kolléga és megkérdezte, mi lesz velem március 1-től? Erre azt a választ adtam hogy hát mi a f*sz lenne? Hát dolgozok. Erre azt az igen kedves választ kaptam, hogy hát március 1-től nekem nem kell…..
Combat Gear Blog Toborzás 2011.07.07 21:25:00
Manapság az önkéntes haderők évtizedeiben a haderők megragadnak minden lehetőséget és csatornát, hogy fiatalokat csábítsanak a soraik közé. Ennek egyik módja, a katona élet vidám pillanatait bemutató videók. Realizmusból ötös a holland tengerészgyalogság promója, ami…..
A Lidl típusú olcsó szupermarketek egyik bájos vonása, hogy mindig árulnak pár teljesen értelmetlen, de mélyen leértékelt szerszámot. A sör és a pulykasonka mellé bármikor beugorhat egy jutányos forrasztópáka, vagy napelemes, magától úszkáló műkacsa. JamiCot a fent látható…..
Persze hogy a borsnak van szára meg minden egyebe a termésén kívül, de mióta kerül az bele a csomagolásba?  Még sosem láttunk ilyet, amit a Horváth Rozisban talált Fdeyso.  A kérdésére pedig a válasz, hogy az őröltben nyilván ugyanez van, csak őrölve, úgy meg kit…..