Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liberte

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
most már jó lenne ha nem kellene ilyen hírekről beszámolni :-((..
Kettőnégy R.I.P. Ronnie James Dio 2010.05.17 19:57:00
..
Liberte 2010.05.18 15:28:07
Az Ignite-os Téglás Zolival kiegészített Pennywise nemrégiben adta első magyarországi koncetjét. Természetesen mi is ott voltunk és megkérdeztük őket, hogyan is működik jelenleg zenekaruk. A kettonegy.blog.hu oldalra hamarosan egy külön video is felkerül, melyben Zoli és Fletcher…..
14 évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg a Pantera nyolcadik nagylemeze. Gondoltuk szólunk, tudjátok mi a teendő!..
Liberte 2010.05.09 23:27:46
Ezen a héten ex-Akela Főnök, Katona Zászló új csapatát a Kóbor Angyal és a Fekete Bárányok zenekart mutatjuk be. Ellátogattunk egy koncertjükre és Tisztelet-S lemezük megjelenésének örömére szervezett sajtótájékoztatójukra, ahol leginkább csak mi faggattuk őket az életről…..
Annyit segítünk, hogy hajdan egy zenekarban játszottak! Először a szolid, édesanyák számára készült kép: (klikk a képre a nagyításhoz) Itt pedig elszabadul a pokol a 9.C-ben: (klikk a képre a nagyításhoz)..
12 évvel ezelőtt egyik műsorvezetőnk listáját a következőképpen olvasták fel egy kis rádióban (katt a tovább gombra) ..
Kettőnégy Middle Finger Club 2010.04.12 21:03:00
Stiff Bastard Ricskó bemutatja új kezdeményezésüket A Middle Finger Club alapkövei a pina, a sör és a hangos rock ’n’ roll iránti feltétlen és önzetlen szeretet, a hazai underground legbüdösebb, legpenetránsabb szegmensének összefogása, a könnyűdrogok és kemény…..
2010 első igazi Kettőnégy adása mégpedig a Fonogram díjas The Idoru zenekarral. Mesélnek arról, hogy mikor is veszejtette el eszét Szalkai Tibor zenekarvezető-gitáros, miért történtek náluk tagcserék és arról hogyan is mulatnak valójában. Pár The Grenma tag, rajongó és…..
A cím igaz. Katt a tovább gombra Egy korábbi adásunk Herczg Zoli divatbemutatójáról, ahol az Isten Háta Mögött szolgáltatta a zenét, miközben celebek ruhákat mutattak be    Lady Gaga + Meshuggah   Szerencsére kevesen tudjátok, hogy anno a numetal korszak…..
Liberte 2010.04.06 21:38:02
A Nuke és Fish! zenekarok kópéi életre szeretnék hívni a The Johnnies zenekart. Egyelőre csak a zenekartagok nevei vannak meg, de mi nagyon izgulunk, hogy hanganyaggal is előrukkoljanak! (katt a tovább gombra) Tehát a zenekar tagjai: Johnny Cheap Johnny Paprika Johnny Cat Wake up!…..