Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brillo

109 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk, megnézzük a szépművészeti múzeumban a hundertwasser kiállítást. természetesen gyerekestül, ideje gyermek vizuális kultúráját kissé megtámogatni, ez meg biztos színes-szagos, szóval az ideális értelmiségi gyerekprogram.fel is…..
Csodálatosan értelmetlen videót hozott le a Macenstein, de nem írom meg negyedszer is a postot, miután a blog.hu váratlan közbeavatkozással háromszor már megsemmisítette azt. (most egy automata mentéssel és nem kívánt kurzormozgatással megpróbálta negyedszer is, de nem hagytam…..
Fater rögtön beindult a témán, és elénk tárta egyelőre csíra-állapotban lévő, mindezidáig kidolgozatlan, ámde kétség kívül paranoid szinezetű, némi rosszindulatot sem mellőző összeesküvés-elméletét, miszerint - idézem - : ezt direkt csinálja a köztévé.Lehet benne…..
A "hogyan díszítsük fel karácsonyfánkat a lehető legízléstelenebbül" témához sok jó anyagot lehet találni, elég csak körülnézni. De várakozásaimmal ellentétben a legbizarrabb díszek nem a legocsmányabbak, sőt, egész jól ki vannak dolgozva, és ha nem akarnánk…..
brillo 2009.12.05 10:05:58
@Intizar: a magyar helyesírás szabályai szerint a Pisa-i is helyes.

A díszek egyébként szuper jók, a kovászos ubis nagyon üt!:) Hol lehet ezeket beszerezni?
talán senkinek sem árulok el nagy titkot, ha frappáns summázatként annyit mondok, szar. ha kevésbé szeretnék frappáns lenni, annyit mondanék, elég szar, de van rosszabb is.maga az eljárás tényleg nem vészes, aki gyakran hánytatja magát vagy szeret hányni, azoknak bátran merem…..
brillo 2009.11.25 21:04:53
@joecantor: ez egy hosszú cső, rugalmas, kb. ujjnyi vastag. (pontosabb paraméterekre nem emlékszem, ha valaki igen, helyesbítsen!) nem attól rossz, hogy a cső merev vagy ilyesmi, hanem hogy érzed, ahogy lefelé halad.

nem sértik meg a gyomorfalat, könnyen siklik tova az eszköz a doktor bácsi szakértő kezei közt.
a légzésdologról nem tudok nyilatkozni, nem emlékszem, én hogyan vettem a levegőt. ezt az orvosodtól kérdezd meg előtte!

mi a garancia arra, hogy steril...? lássuk csak... mi a garancia arra, hogy a tükör, amivel a fogorvos a szádba néz, steril? vagy mi a garancia arra, hogy az alma, amit a piacon veszel nem vegyszeres? vagy a póló, amit viselsz, tényleg 100% pamut?
kedves joecantor, egyszerűen - hiszünk az orvosnak és bízunk abban, hogy egy kórházban sterilek az eszközök. nyilván nem az előzőleg végbéltükrözésen átesett páciens levetett eszközét kapod... legalábbis reménykedjünk!:)
brillo 2009.12.02 07:14:53
@joecantor: hidd el, baromira nem azon agyaltam, vajon hogyan-s-miként fertőtlenítették azt a csövet:) egyébként mire bementem a vizsgálóba, már minden elő volt készítve, az asszisztens ott sürgölődött...

szerintem ne parázz ezen, biztos, hogy tisztességgel fertőtlenítik az összes eszközt. valószínűleg szigorú protokoll szerint kell eljárniuk, ahogy egy műtőben is, vagy bármilyen más orvosi vizsgálat esetén.
szagra nem emlékszem, de még csak az hiányzott volna, akkor tuti, hogy szemenhányom az orvost.:)
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
brillo 2009.12.01 18:21:27
brillo 2009.12.01 18:22:20
brillo 2009.12.01 18:26:01
Én tulajdonképpen szeretem Martha Stewartot. Idegesítő, lerúgomafejét, irritáló valaki, a tökéletes colgatemosolyával és mindenhez értő, giccses szakértelmével, de végülis annyi mindent köszönhetek neki, hogy megér egy posztot.  Már nem is emlékszem pontosan, hogyan…..
Az Országos Rendőr-főkapitányság bűnügyi főigazgatója szerint skizofrén lehet az elmúlt időszak cigánygilkosságainak elkövetője. Amint már az Index is megírta, sikerült ezzel jelentős hülységet mondania Meglehet, túl sok amerikai filmet nézett, pedig érdemes lett volna…..
Sárdobáló Oltós théma 2009.10.30 07:00:00
Eddig is tudtuk, hogy a Helyi Théma egy igénytelen politikai bulvárlap, a jobboldali hagyomány legmélyebb bugyraiból. Kicsit csöcsös, kicsit helyi és leginkább vulgárpolitikai. Az utóbbi hetekben egyre erőteljesebben terjednek pletykák arról, hogy az új H1N1 elleni vakcina nem jó,…..
október 25-én a blogom rekordot döntött!0, azaz nulla látogatója volt!:)óóóó, jeee....hamarosan érkezik egy bejegyzés Martha Stewartról, addig kérlek benneteket, ne türelmetlenkedjetek, a szerver alig bírja a rohamot...üdv!..
Ősrégi eladási trükk, ha ráfogjuk a termékre, hogy limitált széria, később már nem lehet majd kapni. Régi, de hatásos. Ismét sikerült levadásznom egy "gyöngyszemet" a Danone termékei közül. (Azt azért nem állítom, hogy ádáz boxmeccset kellett letolnom érte…..
Pár éve Houstonban fogtam egy ceruzát, meg egy noteszt, és beálltam a sorba. Hogy akkor most kiderítsem, hogy ki volt a gyilkos, mivel gyilkolt és miért. Interaktív Cluedo a Helyszínelők dizájnjával szkinnelve: ennyi csak a CSI interaktív kiállítás, de ez pont elég ahhoz, hogy…..
brillo 2009.10.13 20:55:30
@johevi: ezen jót röhögtem:)

én egyébként csak attól félek, az emberek kábé kórusban fogják "súgni", hogy mire jutottak - és az ugye úgy már nem is olyan izgi... meg amikor látod, hogy előtted a csákó épp megtalálta a nyomot, amit te is keresel... én ettől félek. vagy nem? le tudják az orrom előtt lőni a poént, elvenni az izgalmat? nyugtassanak meg a tapasztaltabbak!
Azok után, hogy úgy általában Suri Cruise-t szokták a világ legjobban öltözött gyerekének nevezni - ami egyébként nem igaz, csak a lányom nem kap elég nagy nyilvánosságot -, már nem is csodálkoztam rajta, hogy olykor az anyja őrült cuccokat aggat a gyerekre. Vagy legalábbis…..
Nincs is annál csodálatosabb érzés, mint amikor az ember (vekker nélkül!!) felébred hajnali fél 6 körül, és aztán rájön, hogy minek. A következőképpen szokott ez történni:- Hű, bzdmeg, elaludtam, már világosodik, basszus, mennyi az idő? (felkönyökölök) - ja, még oké,…..
 nekem is van szemem, érzékelem én, hogy ez a narancsos fa elég czinkes, de be kell érnem ennyivel. majd legfeljebb sűrűn váltogatom a bőreimet.azért ha vki tudja, hogyan kell archiválni a korábbi bejegyzéseket, szóljon. köszi...
 talán felesleges - legfőképpen pedig unalmas! - volna ecsetelnem, mi mindent csináltam az elmúlt évben, miért nem írtam, stb., a lényeg, hogy most megint rám jött a GM, és ez a késztetés nem akar szűnni.blogom mottója is megváltozott (mert eddig nem is volt mottóm, hehe) -…..
 Kedves Olvasóim!Nemsokára visszatérek. Addig kis türelmet kérek.Üdv!..
Fantasztikus cuccok forognak a szuperolcsó áruk piacán. Balisto például egy normális papírzsebkendő árának negyedéért vett akciós magyar terméket, amelynek gyártója igazi nagyvonalú trükköt vetett be, ami az árat nézve kicsit feleslegesnek tűnik. A trükk az, hogy Top 100-nak…..
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
Mi lehet az az ital, amivel bizonyosan meg lehet valakit hánytatni? Sokaknak ez a kanalas orvosság (amit én mondjuk jó perverzhez méltóan imádtam), másoknak a krétareszelékkel teleszórt kávé, amit előszeretettel fogyasztottunk iskolai hiányzások elősegítésére. De vannak, akiknek…..
HamPLÓ Rászokom a tévézésre? 2009.08.01 19:58:00
Évek óta minimális szerepe van az életemben a tévének. Amikor anno elköltöztem otthonról, évekig nem nagypn tévéztem, mert először nem volt tévém, aztán amikor kaptam egy használtat nagyitól, az a harmadik használatkor füstölni kezdett, én meg inkább nem kapcsoltam be…..
brillo 2009.08.02 08:22:04
@Shitting Bull: ez olyan, mint a csokoládé. aki szereti, annak mindegy, hogy hosszúkás vagy kerek, folyékony vagy reszelék, megeszi. akinek egyszer bejött a helyszínelők, és már 100x látta az eredeti las vegasi ismétlését, annak a többi - tényleg ugyanarra a kaptafára készült - sorozat hasonlóan vonzó lesz. miért kell ezen csodálkozni?:) legfeljebb egy-egy ellenszenves szereplő rettentheti el a csi fanatikust (ld. még horáció idegesítő napszemüveg babrálása és tsai).
az ember azért nézi, mert eleve bejön neki ez a helyszínelős dolog. naná, hogy fikció az egész, de kit érdekel!?:)

én elég sok sorozatot nézek/néztem, bár mostanra határozottan meguntam egy részüket (értsd: ha nem látom, nem hiányzik). a legjobb, ha az ember el se kezdi őket nézni, és akkor nem szokik rá (én pl. megúsztam a lost, a dr.csont vagy épp a főnök című remekeket ezzel a taktikával:))
különben pedig mindig csodálkozom, hogy van még bőr, amit le lehet húzni a nyomozós-krimis-bűnügyes témakörről. a lépéselőnyben és a dexter például igazi remekművek:)
Sziasztok! Megcsalás? Velem is sajnos megtette a párom 6 évvel ezelőtt, nagyon megalázottnak éreztem magamat, gyengének, és védtelennek. Belepusztultam a fájdalomba, tönkre mentem idegileg. Hiszen én 1 életre rendezkedtem be, és ott volt az akkor 9 éves lányom, és úgy kellett…..
brillo 2009.07.06 11:48:43
@d.hardman: kedves, ha ismernéd a teológiát, tudnád, hogy a lelki szegény azt jelenti: olyan ember, aki szabad, aki megszabadult a kötöttségektől. és semmi köze a primitívséghez.
talán neked kéne teológushoz fordulnod...
brillo 2009.07.06 11:55:20
@d.hardman: attól, hogy lefordítottad, még nem biztos, hogy érted. lehet, hogy az itt lévőknél jobban értesz a teológiához, de én is teológust kérdeztem az ügyről, szóval ennyit a nagyképűsködésről.

gondolhatod bátran, hogy a primitív ember kevésbé árnyaltan látja a világot (talán így is van) - csak kérlek az ilyen fejtegetéseidhez ne Jézust idézd:) köszi
brillo 2009.07.06 12:03:14
@d.hardman: hát, ez van:) még a jogot is 1000 módon értelmezik, pedig annak aztán világosnak kéne lennie...

viszont ezennel én is búcsúzom: jó étvágyat!:)
Vérző szívvel ugyan, de ki kell osztanom az év első citromdíját, méghozzá Oscar de la Rentának (ezért a vérző szív), a lent látható szandálért. Nem akarom azt mondani, hogy ez a legrondább darab, amit életemben láttam, mert ez közel sem lenne igaz, de Oscar-ra egyáltalán nem…..