Regisztráció Blogot indítok
Adatok
úrilány

6 bejegyzést írt és 1966 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Munka utáni megnyugvás 2008.07.14 13:01:00
Mert mit is tesz a friss levegőjű, hangulatos kertvárosi környezet? A friss levegőjű, hangulatos kertvárosi környezet, a csendes kis utcák és a remek kirándulásokat igérő Halomi erdő elsősorban a nyugodt életet kedvelőknek teremti meg az otthon, és a munka utáni megnyugvás…..
Kezdjük érteni, Verebes miért adta ultragagyi humorshow-jának a Mi kérünk elnézést címet. Szokásos heti fejtörőnk következik: érti-e Verebes István, hogy miről beszélget a Nap-Keltében.Először lássuk, milyen kérdéssel borította hanyatt a műsorvezető dr. Vajda Adrienn…..
Végre vége az Európa-bajnokságnak, ami azért jó, mert a hülye meccsek már nem zavarnak be esténként, és lehet végre elemezni, ami az igazi jó, idegesítő magyar embereknél, akiket mi szeretünk, idegborzoló szóviccek funkciótlan elsütögetését jelenti. A Napi Borzasztó Szóvicc…..
úrilány 2008.06.30 13:03:12
Pénzt kivenni mindig nehezebb, mint berakni, de nem csoda, hogy Zsolt kiakadt, miután két nap alatt sem sikerült telefonon egyeztetni, mikor mehet a pénzéért az OTP-be: Amit a minap művelt velem az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálata, azon a Homár-olvasók nagy része talán már meg…..
Már majdnem elfelejtettük, hogy hogyan is került Zimány Britni a köztudatba. Nem is olyan régen még valahol vidéken a szobácskájában Britney Spears-t hallgatott, és úgy érezte jó ötlet lesz a hasonlóságából sikert kovácsolni. Budapestre…..
úrilány 2008.06.30 12:31:29
S.N.E./kram+-l · www.youtube.com/profile?user=bakker1234 2008.06.30. 12:22:15


hát meg kell nézni, hogy szól róla az aktuális bejegyzés ;)
Szeretném felhívni a Szociális és Munkaügyi Minisztérium "Országos Esélyegyenlőségi Hálózat"-ának és Dr. Szabó Máté ombudsman figyelmét erre a súlyosan diszkriminatív álláshirdetésre, ami ráadásul még - jaj, de pikáns! - diákmunka is :…..
Mutyizó kalauz, pisivel telt pottyantós a hétfő reggeli adag Kedves Megint Állunk Vazze!   Jó ideje olvasótok vagyok, gondoltam billentyűzetet ragadok én is, hogy leírjam a tapasztalataimat. 180 km-re lakom a páromtól és elég gyakran veszem igénybe a vonatközlekedést.…..
comment:com A hetedik ajtó 2008.06.27 16:30:00
Akinek nincs jobb dolga, mint a tévé előtt ülni péntek este, az válassza kezdésnek a Filmmúzeumon A szalmakalap (20:00) című csehszlovák vígjátékot, amiben Fadinard érdekházasságot kíván kötni, de az veszélybe kerül egy virágos szalmakalap és egy figyelmetlen ló miatt.…..
Mikor máskor ment volna el a kép és a hang ma este, mint a német-török EB-elődöntőn? Ez mindig így van, bezzeg ha két szakállas szociológus vitatkozik egymással a kistérségi községházák népnevelő hatásáról a huszadik században, akkor jön kristálytisztán minden. Persze…..
úrilány 2008.06.26 05:37:53
úrilány · urilanyfocizik.blogspot.com 2008.06.26. 05:32:52

js, és ha valaki meg azzal jönne, hogy bezzeg a zdf
nos a zdf-en a közvetítés utáni focikabaréban (Nachgetreten) úgy kifigurázták az a néhány percet, míg nem volt NEKIK SEM kép (aztán persze gyorsan átvették valami svájci sportadótól a képet), hogy az bármely magyar szórakoztató műsort tekintve a évb fénypontja lett volna
A mormonok már a spájzban vannak. Vagy török pasákból és a magyar bukszát kedvelő maharadzsákból áll ennek az esküvőiruhásnak az ügyfélköre? A talányos akciót Gy. örökítete meg:Csak egy rövid szösszenet a backdoor marketing nagykörúti példájával. Miért érdemes…..
úrilány 2008.06.26 05:03:13
Tök jó hír fogadott minket reggel. A lepénycsöcsű féktelen tivornyázós életmódja szemet szúrt másnak is, és jó állampolgár módjára megkérték szépen az adóhivatalt, hogy ugyan nézze már meg miből futja Szilvikének a fényűzésre. Ugye másfél éve még nem volt gond,…..
Bigyóblog Wifi a repülőkön 2008.06.25 07:33:00
Az American Airlines ma teszteli a repülökön a wifikapcsolatokat. Egyelőre csak a New York-i JFK és a Los Angles-i LAX repülőterek közötti járatokon, de ha sikeres lesz a teszt, akkor több más járaton is lehet netezni. Eddig 15 Boeing 767-200-as repülő alkalmas erre. A teszidőszak…..
A Homár távoli ősei szinte mind jogászok voltak, néha-néha mégis kibújik belőlünk a gazdatiszt. Most például ujjongunk, mert Viktor olyan képet küldött nekünk, ami kiutat mutathat a magas élelmiszerárakkal kombinált agrárválságból. A magyar mezőgazdaság Kitörési pontja:…..
Subba A hét weboldala: Costella 2008.06.25 09:51:00
Ezek a Costellás fiúk tudják okozni a kellemetlen helyzeteket, megjelennek a szélesvásznú pólóikban - a Costella egy BEHAJTÓ IRODA azoknak akiknek elkerülte a figyelmét a feliratozás. Homlapjuk felvilágosítást ad a működésükről mert sosem lehet tudni mikor kerül az ember…..
úrilány 2008.06.25 09:57:20
Az Antagon újságíró blogon remekül szételemezték a Magyar Hírlap,a Magyar Narancs és az MTI tudósítását a galgagyörki esetről. Ha a 3 beszámoló közös elemeinek a száma ennyire minimális, nem kellene elgondolkozni, hogy ki és miért hamisította meg a tényeket? Újságíró az…..
Jim Henson világát nem lehetett nem szeretni, egy rakás idióta báb, akikhez minden világsztár ellátogat, az átkosban ennél jobb csemege nem kellett szombat estére. A Muppet Show sztorija viszonylag ismert. Jim Henson '69-től a Sesame Streetet csinálta, ami ugye gyerekműsor volt, de ő…..
úrilány 2008.06.24 13:38:52
A homár kislányként a Palatinuson egyszer együtt fürdött a kismedencében egy szalámi méretű szardarabbal, másnap pedig többször felszúrták a fülét, úgyhogy azóta nem szívesen jár strandra. Godlike viszont szereti a csúszdát meg a medencét, úgyhogy elautózott Ráckevére,…..
Subba Képrejtvény: Ki ő? 2008.06.24 10:02:00
Az alábbi képen Magyarország vezető női egyéniségét láthatjátok. Felismeritek ki ő? Megfejtés délután várható...
úrilány 2008.06.24 11:38:52
úrilány · urilanyfocizik.blogspot.com 2008.06.24. 11:34:31

jó,jó, tudom, volt már
meg amúgy is kit érdekel...
A Jóbarátokban szerettük meg, mert jó fej volt Chandlerként, míg hozzá nem ment Monicához. Utána az Elnök embereiben tűnt fel, és kurvajó volt, majd jött a Színfalak mögött, Aaron Sorkin legutóbbi (bukott) sorozata, ami csak miatta és Bradley Whitford miatt volt nézhező (nem,…..
úrilány 2008.06.19 15:13:43
Írtam egy szar könyvről a KönyvesBlogra, jött is rá eddig 87 komment. Legközelebb ha Konrád Györgyről írok, akkor is azzal kezdem, hogy: "Jobb, mint a davincsikód!"Gyász. És most: Andreu Carranza, Esteban Martín- A Gaudí-kulcsEgész biztos vagyok benne, hogy a cím…..
Nick és Brian a bíróságon, Nick nem kecsegteti túl sok jóval Briant. Beérve a bíró elé azzal fogadják őket, hogy Brian le van tartóztatva, 5 millió az óvadék vesztegetés miatt. A gyerek természetesen az anyjánál marad. Jeremy és Sofia, Sofiának nem tetszik hogy sose mennek…..
Ez az ember teljesen hülye. A kilátástalan játékunk, a szánalmas eredményeink után volt pofája azt nyilatkozni, hogy az EB csak egy állomás a 2010-es világbajnokságra. És a kiesés után mit csinált először? Megkérte a nője kezét. Ha ezt a csávót nem kergetik el vasvillával,…..
Itália térképével nyitunk, egy bölcs öregemberhang ecseteli zanzásítva az elmúlt 400 év történéseit: Róma köztársaság, a birodalom hatalmas, de a városon belül a pórnép és a nemesség marakodik. Történetünk idején a hatalom a két konzul, Gaius Julius Caesar és Cnaeus…..
úrilány 2008.06.18 20:04:39
A korán doboz elé ülők tehetnek egy kis időutazást '60-ba. Még egy olyan könnyed vígjátékot is, mint a Fűre lépni szabad, olyan nevek fémjeleznek, mint Makk Károly, Illés György (operatőr), Bacsó Péter (forgatókönyv), Fényes Szabolcs (zene). És ne feledkezzünk meg a…..