Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehérb

51 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te mit írnál vagy kérdeznél a mesterséges intelligenciától?     A mesterséges intelligencia (MI) használata számos előnnyel jár, amelyeket érdemes megfontolni: Gyors és hatékony: A MI rendszerek képesek nagy mennyiségű adatot feldolgozni és elemezni sokkal gyorsabban, mint az emberi agy.…..
Keress egy kis zsebpénzt te is online kérdőív kitöltésével! Nekem már három alkalommal időben fizetett! Napi 15-30 perces tevékenységgel te is kereshetsz egy kis zsebpénzt amit kisebb kiadásaidra fordíthatsz. Figyelem ez a pénzkereseti forma nem mindenkinek ajánlott, mert sok türelem és kitartás…..
Megjelent a Lakásfelújítás fogásait bemutató kiadvány amely hasznos segítség minden barkácsoló számára, akár házilag vagy szakember által szeretné elvégezni a felújítás munkáit. A könyvben 25 a lakásfelújítás során  gyakran felmerülő kérdésről olvasható részletes információ. A szerző 35 év szakmai…..
Az 1000 otthon.hu magazinblog már közel 250 bejegyzéssel várja az otthonteremtés és lakásdekorálás kedvelőit.  Az oldalon hasznos leírások és tanácsok találhatóak a lakásfelújítás, karbantartás és dekorálás témájában. A magazinblogban szakemberek írásai olvashatóak, sok képpel és folyamatosan…..
A golden vlog 2018 közösségi szavazójáték a mai napon 2018.02.10.-én  véget ért. Köszönjük a csatornák résztvevőinek a közreműködést, és a nézők szavazatait. A Golden vlog 2018 szavazás 2018.02.10. /20.15 perc/ dokumentált és rögzített állása.   1. helyezet világszép.hu 415…..
Amikor felmerül a kérdés: Melyik Magyar youtube csatornának van a legtöbb feliratkozója? A legtöbben egyből a Dancsó Péter videómánia, vagy a Pamkutya csatornájára gondolnak. Részben igazuk van, mert ez a két csatorna a Magyar nyelvű tartalmaikkal valóban  dobogós helyen van. Azonban van néhány…..
A Golden vlog közösségi szavazójáték 2018. Január 3.-án indult a netötlet.blog, hu kezdeményezésére. A játék elsődleges célja Magyar nyelvű ismert és feltörekvő youtube csatornák videó tartalmainak bemutatása. Ez egy civil kezdeményezés, és a szavazás szervezői nem készítenek videókat, így…..
A feltörekvő youtube csatornák második heti eredményhirdetése. A szavazatok rögzített és dokumentált állása: / 2018. 02. 03. 19.00 perc./   1. helyezet világszép.hu 268 szavazattal 2. helyezet the simsologist 260 szavazattal 3. helyezet tamásbá  137 szavazattal Így mostantól az…..
A golden vlog 2018 feltörekvő kategória szavazóoldala már QR kóddal is elérhető! Talán sokaknak megkönnyíti a szavazást ez a lehetőség, így mobil telefonon a linkek beírása nélkül, még egyszerűbben a QR kód alkalmazással lehet elérni a szavazójáték oldalát.     Használd a QR kódot és szavazz…..
Magyarósi Csaba youtube csatornája a sikeres tavalyi első évad után, január elején újra elkezdődött. A vlogger az idén is nagyreményű közösségi tervekkel, és programokkal, kezdet neki a videó készítésnek. Színvonalas és tartalmas videói, az idén keddtől-péntekig a reggeli órákban feltöltve…..
A golden vlog 2018 közösségi szavazójáték fő célja, a már ismert, és a még feltörekvő youtube csatornák bemutatása. Szavazni regisztráció nélkül, egy kattintással lehet! Szabályok! Naponta 1 IP címről 1 jelöltre 1 szavazat adható le. A szavazatokat egy speciális számláló rendszer…..
A kategória játéka a mai napon befejeződött, köszönjük a szavazatokat! A január hónap eredményhirdetése:   1. Nánásiék 622 szavazattal    2.                                  Magyarósi Csaba 172 szavazattal                     3. AFK légió         4. st22lacika   5.…..
A feltörekvő youtube csatornák első heti eredményhirdetése. A szavazatok rögzített és dokumentált állása: / 2018. 01.27. 19.55 perc./   1. helyezet világszép.hu 291 szavazattal 2. helyezet the simsologist 240 szavazattal 3. helyezet tamásbá  101 szavazattal Így mostantól az Üdv…..
A feltörekvő youtube csatornák 2. szériájában újabb 7 jelöltet ismerhettek meg. Próbáltunk hasonló látogatottságú, és feliratkozó számú csatornákat választani. A szavazójáték kezdete: 2018 01.26. A szavazójáték vége: 2018.02.17 Szavazni továbbra is egy kattintással lehet, a csatornák…..
A Golden vlog 2018 közösségi szavazójáték, feltörekvő youtube csatornáinak, a részletes menetrendjét olvashatjátok ebben a bejegyzésben. 1. A szavazójáték 2018. 01. 19.-én pénteken indult. 2. Az első hét nyertese játék eredményhirdetése, ahol a csatornák részletes sorrendjét bemutatjuk: 2018…..
Net ötlet blog Üdv a klubban! 2018.01.25 11:29:59
Interaktív link katalógus youtube csatornáknak. Regisztrációra nincs szükség! A kezdeményezés célja új, és már ismert youtube csatornák bemutatása, valamint a csatornákra való szavazás által egy folyamatosan változó link katalógus létrehozása. Kattints kedvenced nevére, ezt követően a csatornája…..
A legkedveltebb youtube csatornák kategóriának a legfrissebb hírei. A kategória az utolsó hetében van, és szombaton kiderül ki lesz a hét, és egyben a Január hónap legkedveltebb csatornája. A szavazójáték végeredménye 100%-ban a nézők szavazataira épül, és talán meglepő de nem biztos, hogy…..
Már második napja az élre tört a feltörekvő youtube csatornák kategóriájában, a Világszép.hu csatorna. Az oldal rövid bemutatása: Ha szeretsz Utazni, itt a helyed! Találsz nálunk DIY, Beauty, Haul, Kihívás, Gasztro, Tipp témákat is. De előfordulnak még nálunk: érdekességek a divatról, stílusról…..
A Golden vlog 2018 közösségi szavazójáték 2018. Január 3.-án indult, melynek fő célja Magyar nyelvű youtube csatornák bemutatása. Jelenleg 4 kategóriában összesen 34 jelöltre lehet szavazni. Szeretnénk bemutatni a legújabb youtube csatornákat is! Amennyiben van saját youtube csatornád küldd el…..
A játék második egész hete is véget ért. A 2018. 01. 20.Szombat esti dokumentált, és rögzített állás szerint a következő, a szavazójáték heti összesített eredménye. 1. Nánásiék 613 szavazattal      2.                           Magyarósi Csaba…..
Itt a feltörekvő kategóriában lehet szavazni a 10 000 feliratkozó alatti youtube csatornákra. A játék kezdete: 2018. Január 19. A szavazójáték vége: 2018. Február 10. szombat este, amikor megosztjuk a végeredményt. A csatornák témák szerint vegyesen vannak, Szavazni továbbra is egy…..
Csütörtöki friss hírek a Golden vlog 2018 szavazójáték állásáról. Jelenleg még mindig tartja az első helyet Nánásiék vlogja. Az 5. helyre felkerült Viszkok Fruzsi vlogja ahol a Videómánia csatornával azonos szavazattal állnak. Mivel a héten újra kiesik a legkevesebb szavazatot elérő csatorna,…..
Akinek kicsi a lakása érdemes minden helyet jól kihasználni. A helykihasználás magasiskolája.  Néhány praktikus ötlet:..
A Golden vlog 2018 közösségi szavazójáték már megtalálható a facebookon is! A játék célja továbbra is bemutatni a tartalmas, hasznos, szórakoztató, és érdekes youtube csatornákat, melyekre egy kattintással szavazni is lehet. Kérünk amennyiben tetszik a kezdeményezést oszd meg ismerőseiddel is,…..
Mai vlog ajánló.   Étterem mustra: zing vs Marika néni. Egy kilós kétkezes hamburger, és 10 embernek is elég hamburger torta három réteg hússal. Bővebben a videóban:  ..