Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Auver Doser

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert semmi közötök nincsen ahhoz, hogy elvetetem-e a nem kívánt gyerekem, vagy nem.  Ezért utálom ezeket a jobboskeresztény álszent senkiket. Mert azt hiszik Istent játszhatnak, és holmi kereszténynek hitt, valójában totálisan elbutított, Bibliával köszönőviszonyban sem…..
Auver Doser 2011.06.09 12:45:00
szívemből szóltatok!
nagyonis gyerekpárti vagyok, ráadásul meglehetősen terhes 2. - tervezett - gyermekemmel.
ha nem látnám a lehetőséget a biztonságos (fel)nevelésére (anyagi és lelki értelemben), nem beszélve arról, ha esetleg előre látható rendellenességet állapítottak volna meg - kövezni most! - elvetettem volna. gondolkodó ember vagyok, tisztában a lehetőségeimmel és a személyes határaimmal. pl. azzal, hogy nem lenne erőm hozzá, hogy mindkettőnk (hármunk) életét is egy beteg, önálló életre képtelen gyermek életben tartására, ápolására fordítsam, s esetleg mégis idő előtt elveszítsük őt... miközben mélységesen tisztelem azokat, akiknek ezt adja a sors, s ők emelt fővel (vagy máshogy...) helytállnak. remélem minden rendben lesz... az ilyen féltéglávalveremamellemnők és férfiak, akik szerint az abortusz tiltandó (stb.) sőt, tipikus példái a rendkívül gyenge beleérző képességgel és kellemesen közepes vagy jó életszínvonallal megáldott embereknek (meg még lehetne cizellálni). eleve olyan ez, mint A DROG... miért, mi az? fű? gomba? LSD? heroin? nyugtatók alkohollal? hónapról hónapra továbbfejlesztett olyan tabletták, amelyek hatóanyaga ma még épp legális, de holnap be lesz tiltva? vagy tán a kávé? olyanok hívják mindig DROGOKnak - miközben az oly hőn féltett fiatalságért "aggódnak",- akik kávén kívül még egyiket sem próbálták, s sosem mélyedtek el a szakirodalomban, hogy igazán képben legyenek. olyanok, akik félnek a tudatuk alá nézni, s félnek a mások tudatától is. tán vannak köztük borpince tulajdonosok is....:)
ronda egy szó az ABORTUSZ. miért választja valaki? nem szerelemgyerek? talán erőszak? vagy épphogy szerelemből fogant, csak túl fiatalon? nincs rá hely, nincs rá pénz, s így elvész a többi is… túl későn jött? sokadik gyerek? vagy jókor „csúszott be”, de a hősszerelmes gyáva nyúllá, esetleg erőszakos vaddisznóvá változott? mi van azzal, ha egy óvatlan együttlét nem várt gyümölcse épp egy másik családot bombázna szét?
szóval össze van itt is mosva minden, egy kifjezés mögé, pedig 1000 ok (nem kívánt hatás) lehet.
sokszor szimpla felelőtlenség az ok, amiért valaki ezt választja. de még mindig inkább ez, mint az általatok részletezett hiába jött ember, aki kezdettől fogva szorong és szenved, aki csak belecsöppent, akinek vagy a szeretet, vagy minden más is hiányozni fog mindig. s vagy kibírja, vagy rontja majd a társadalmi statisztikákat, egészség, bűnözés, adófizetés terén.
sok általánosítót írtam, nyilván, így fért ide… talán kihámozható, amit gondolok erről.
ja igen, az örökbefogadásnak kb. 1 hónapnak kéne lennie. hogy amikor otthagynak egy inkubátorban (és nem a kukában) egy csecsemőt, akkor az erről értesülő, gyermek után áhítózó, de meddő nő/házaspár megmenthesse, s közben boldog szülővé válhasson.
Modorosblog Bezzeg nagyanyáink 2011.03.27 16:15:00
Mit iszol, jóember? Cukormentes üdítő? Nem vagy te normális. Tudtad, hogy az aszpartám sizofréniát okoz? Bele fogsz gárgyulni, aranyapám. A cukornál tízezerszer édesebb, és csak jobban el fogsz hízni, mert a tested egy idő után hozzászokik, és azt hiszi rá, hogy cukor. Te is…..
Nem hobbim ez nekem, de sajnos bejön az ablakon. A fahangú, plázahaknis gyerek meg van sértődve egy valódi zenekarra, mert utóbbit jelölték Az év hazai felfedezettje díjra, míg őt nem.Azt most ne firtassuk, hogy hogy a faszba' várja el egy, a magyar könnyűzenét  évek óta…..
Ma közvetlenül, és a saját bőrömön tapasztaltam, hogy a középkorban élünk. Férfi főnökkel és férfi vezérigazgatóval a nyakán nehogy bármely nőtársam is agitálni kezdjen a jelenleg is a családon belüli erőszak kriminalizálásáért folyó aláírásgyűjtési akcióban.…..
Auver Doser 2010.07.29 22:54:20
A baj a dologgal nem az, hogy aláírást gyűjtesz egy szerinted jó cél érdekében. Ott a hiba, hogy a munkaeszközöket a munkahely/cég érdekében használhatod csak. Ez vonatkozhat mindenre, az utolsó betű leütésig, vagy lehet „jófej” a cég és hagy netezni, telefonálni, nem nézeget a magánleveleidbe, hagy kávézni, stb. csak tedd le az asztalra, amit várnak tőled, s fizet érte.
Ha neked megengednék, hogy a napi munkádtól eltérő ügyben leveleket küldözz MINDENKINEK (ha jól értem benne hagytad még a vezérgurut is, lehet, direkt, de akkor tényleg jó nagy süsü vagy. vagy baromi lusta.), előfordulhatna, hogy egy másik dolgozó mondjuk az autóját, stb. hirdeti meg ilyen formán. Egy nagyobb cégnél a dolgozók munkaidejét és a memóriát is gyorsan kitöltené a sok hirdetés/közlemény olvasgatása, irogatása, tárolása…
Ennél még a faliújság is jobb lett volna – ha van.
A másik. Ronda csúsztatás, hogy tehát „a férfi vezetőknek ez még mindig magánügy” kifejezetten idegesít. (Feminista felhang, minek? Többet ártott a feminizmus a nőknek, mint amennyit használt. Olyan nők hangoztatnak feminista szlogeneket, akik nem tudnak élni a női mivoltukkal, vagy akikkel 1-2-6-15) hapsi jól elbánt. Utóbbiak tán tehetnek is arról, hogy így jártak …mert az olyanra buknak… Még esetleg olyanok, akiknek a nők tetszenek és a férfiakban konkurenst látnak…) Ugyanis női főnök – típusa válogatja – kb. ugyanígy tett volna… Legalábbis ugyanígy kellene tennie. Nem engedni. És hát a családon belüli erőszaknak sem csak a nők és gyerekek lehetnek áldozatai. Tán vicces is – max. kimondva -, de vannak férjverő nők, meg a férjüket, gyereküket idegileg kikészítő nők is… A lelki terror is egyfajta erőszak, ezt hogyan kéne törvényileg szabályozni szerinted?
Na mindegy is, szerintem is gyerekes vagy. Sajnálom, hogy ezt kell írnom. Rég olvastam a blogot, általában élveztem, ez viszont fájt. A büntetésed nem túl frappáns, de méltányos, szóval mázlid van. A reakciódból viszont az derül ki, hogy a diplomától meg a 3 év tapasztalattól csak tanultabb és tapasztaltabb lettél, okosabb nem… A felnövés nem az, hogy a cselekvést másra hagyod, hanem az, hogy mielőtt cselekszel, gondolkodsz, mérlegelsz. Nem akkor, amikor megcsókolsz valakit, hanem akkor, amikor nagyonis tudatosságra lenne szükség a célod eléréséhez.
Bocs.
Budapest KáVé Irodai gonoszság 2010.01.28 10:28:00
Van egy kolléganő. Rühellem. Munka helyett ugyanis "reprezentál", járás helyett "vonul", beszéd helyett pedig "affektál". Egy nálam szerencsésebb barátném helyére jött vissza gyesről. A nálam szerencsésebb ugyanis azért szerencsés, mert el tudott…..