Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reFLEX

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs ennek vége, még csak most kezdődik  2011.04.24. 16:16 F. Kapus..
reFLEX 2011.04.25 00:40:36
Fkapussal nagyrészt egyetértek. Ma reggel már én is sokkal vidámabb voltam. Nagyon jó meccset játszottunk az olaszokkal. Ki kell mondani az olaszok jobb játékerőt képviselnek. Látszott, hogy nekünk erőn felül kell teljesíteni, hogy esélyünk legyen és ez szerintem meg is volt. Le a kalappal a fiúk előtt! Egy pici szerencse kellett volna még és megvan a feljutás. Azért kell küzdeni tovább, hogy pár év múlva ne a szerencse döntsön, hanem a tudás.
Hetényi: Sator helyébe én is Hetét raktam volna be. A szövetség oldaláról nagy volt a nyomás a fiatalítás felé. Levi JELENLEG szerintem jobb kapus, de bizalmat szavaztak a jövőnek. Ha Hete tegnap helyt áll, talán ez lett volna egy forulópont az érettségében és feljutás esetén jövőre már egy kész és fiatal kapusunk lett volna. Sajnos nem így történt és remélem, hogy a tavalyi bakit is figyelembe véve nem egy "Budai szindrómával" állunk szemben. - Ti nem láttok hasonlóságot a pszichés vonalon a 2 kapusnál?
Sorok: nagy volt a kavarás a sorok összeállításánál. Sator igazi versenyhelyzetet teremtett és vszinű, hogy az ő igényei szerint a legjobb sorokat állította össze. Az az én meglátásom, hogy kellene egy ujvárosi sor is. A régi vb-ken azért tudtunk tudásunkhoz képest jobban szerepelni, mert összeszokott soraink voltak. Idén láttuk a felkészülés alkalmával, hogy milyen nehéz összerakni a sorokat. Ez lehetne egy nagy előny a többi válogatotthoz képest, hogy mi egész szezonban összeszoknánk. A Ladányi sor messze kiemelkedett a sorok közül. Persze ehhez a DABnak is (meg a bajnokságnak is) fejlődnie kéne.
Védők: Talán itt élnék egy kis kritikával. Több gólt kaptunk, mint vártam. Védőink jópár szituációban hibáztak, néha nem voltak kemények. Az olasz meccsen voltak a legjobbak, az 1. és a 4. gól sztem a kapusé volt. Várok még 2 öszeszokott válogatott védőpárt a jövőben!
Edzők: Nekem tetszett ez a edzői stáb amit összeraktak. Működhet ez a jövőre nézve is. Sokan Cortina szerű edzőt reklamálnak, szerintem minden edző más. Ha tegnap egy kis szerencsével ütünk még egyet, most Sator lenne az IstenCsászár... Cortina már legenda, mert neki sikerült.

Összességében nagyon elégedett vagyok a válogatott teljesítményével, a Korea elleni meccs volt a leggyengébb produkció, az olaszok elleni a csúcs. Higgyétek el, ez a válogatott volt az eddigi legerősebb! Sikerült idén is előre lépnünk!
Nagyon jól éreztem magam így 1 nap elteltével is pozitívan gondolok vissza és ez idővel még erősödni is fog!
KÖSZI FIÚK, így tovább!!!
reFLEX 2011.04.25 00:43:33
@reFLEX: bocs, a 2. és a 4. gólra gondoltam...
Az MJSZ játékvezetői testülete (jt) a bírók toborzása, felkészítése és kiválasztása után egyre nagyobb figyelmet fordít a játékvezetők ellenőrzésére, a supervisorrendszer felállítására. Ebben a szezonban sokkal több meccsen van jelen ellenőr. Feladatuk a játékvezetők…..
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
reFLEX 2010.09.09 11:54:17
@reFLEX: Gergely nyilatkozata pedig nevetséges!
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
reFLEX 2010.04.22 14:38:04
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
Április 20-ig összeállítjuk a koncepciót a következő szezonra, kiderül, Magyarországon versenyzünk-e a továbbiakban, és hogy előre- vagy visszafejlődünk-e – mondta blogunknak Kangyal Balázs, a Vasas Bp. Stars klubmenedzsere. Cikkünkből kiderül az is, a Mol Liga-győztes,…..