Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varázsgomba

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltál már úgy hogy teljesen fel voltál villanyozva az elhatározásodtól, hogy leadsz x kilót és csodálatosan fogsz kinézni, hogy szerzel magadnak egy tökéletes munkahelyet ahol kiélheted mondjuk a kreativitásodat, hogy írsz egy könyvet…. És akkor hirtelen egy sötét fekete…..
Varázsgomba 2010.10.06 13:43:28
@tramcrash:
hát ez a videó,s még amik azon az oldalakon találhatóak,hát azok nagyon jok,tényleg nevetésre fakasztanak,s addig el is felejtem az egyetem okozta sokkolo lelki hatásokat!
A pozitiv gondolkodásmód mindig is segitett mindenben,régebben igen pesszimista voltam,s akár a vizsgákban akár máshol is csak negativan jöttem ki a dolgokbol..manapság már ez nem igy van szerencsére.
Emellett fontos az egészséges életmod is,a legfontosabb pedig hogy kerüljük az orvosok által felirt pirulákat!persze ha nem olyan betegségünk van amit mással nem lehet gyogyitani!ha ez nem igy van akkor maradjunk a természetes gyogykészitményeknél!
Ma biciklizés közben megálltam egy padnál, és ott üldögélve láttam egy lányt, aki futás után odasétált a park egyik fájához, átölelte, nekitámasztotta a homlokát, és percekig állt így átkarolva a fát. Eddig még nem tapasztaltam ilyen jelenséget, ezért az emberi lélek…..
Ha én gazdag lennék (dadadidadadadidadaj) és amerikai, akkor biztosan előjegyeztetném ezt a táskát a Saksnál. Hófehér alapon fekete krokodilbőr betétek, aranyszínű díszek, valamint bőr origamivirágok tarkítják ezt az extravagáns kiegészítőt. A Joy Boston táska…..
OurFashion Top 8 tavaszi táska! 2010.03.26 11:33:00
Sorrendet nehezen tudok hírdetni a legjobb 8 idei tavaszi táskám közül, azonban nagy szerencsém, hogy választanom sem kell belőlük, hiszen mindegyik valami másért tetszik! Lássuk hát a listát:1. Kezdjük talán McQueen 2010-es különleges tavaszi clutch-ával, aminek a színe és…..
Varázsgomba 2010.04.06 10:29:34
@Helga_:
ez a Mcqueen ez a villám mcqueen?:D
mert az aranyos..

amúgy ha te ezekből a márkákból szeretnéd felújítani a ruhatáradat,akkor arra nagyon bele fogsz tenyerelni.Bár, ha neked is van Carlo, aki megveszi a cabriot meg a luxusutat, akkor egy ilyen kis laza Versi+Chani ruha- és táskakollekció megvásárlása sem lesz probléma. Kicsit agyajátszás ez szerintem, de hajrá..Andrássy útra fel!
Illik hozzád?! A Mandarina Duck táskái biztosan! Ha elég rendetlen vagy, akár nyerhetsz is egyet és, hogy utána mindig rend legyen a táskádban, válaszd ki a hozzád leginkább illő dizájnos betéttartó dobozt is. HOGYAN? 1.Légy rajongója oldalunknak 2.Fotózd le a táskád akkor,…..