Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edemondja

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár még harmincas évei közepén jár, mégis kivételes politikai pályát futott be Kucsera Miklós, az MSZP egyik kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje. Kucsera jelenleg a Fővárosi Közgyűlésnek bizottsági tagja MDF-es színekben és a párt budapesti választmányában is…..
Az etyeki boros-evős fesztiválokról írtam már himnuszt is, sok újat mondani nem tudok, azonnal a lényegre térek tehát. Mint tudjuk, a tavasz a Pincefesztiválé, az ősz a Kezes-lábosé, utóbbi esedékes ezen a hétvégén, miszerint szombaton és vasárnap. Ez a nyolcadik ilyen a sorban,…..
Edemondja 2010.09.23 14:14:04
Egyszerűen nem hiszem el az évezred magyar sportsztoriját, mert pont rajtam csattant a zsidóostor.Irtó hosszú idő után végre eljutottam volna MTK-meccsre, mert szokatlan időben, pénteken ötkor van. Én, aki kimentem Zágrábba, mínusz húsz fokban, négy órát reszkettem a…..
Edemondja 2010.09.15 12:50:34
@Jerky_Master: Angliában van. Játszanak. Boxing Day.
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
Edemondja 2010.09.09 12:44:25
@Kicsit Karcos: A sógoraink az osztrákok, nem a németek.