Regisztráció Blogot indítok
Adatok
építészke

4435 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kereskedelmi célcsoportnál az élen végzett a múlt héten a "Házasság első látásra". A TV2 reality-je nagyon népszerű a nézők között, amelyet a 2.évadra történő felhívás is alátámaszt. Hétköznap esténként az ezt követő "Hazatalálsz" már nem annyira dobogtatta meg a televíziók előtt ülők szívét,…..
Úgy tűnik, hogy Tóth Dávid hamarosan révbe érhet. Az ismert sportoló egy korábbi egyiptomi nyaralás alkalmával mutatta meg első alkalommal új szerelmét, akivel már az összeköltözésen gondolkoznak. Timit az edzőteremben ismert meg, és már 3 hónapja tart a kapcsolatuk. Igaz, ez nem olyan hosszú idő,…..
Sokan ismerik azt a mondást, amelyben egy bizonyos férfias testrész és egy a bizonyos csípős növény szerepel. Nos, Majka is tudhat erről valamit, hiszen Molnár Áron nemrégiben közzétett felhívására máris berántotta Sebestyén Balázst. Tette mindezt nagyon humoros formában, bár, a felkérést a 2024-es…..
Tovább folytatódott a "harc" a versenyzők között annak érdekében, hogy előbb-utóbb kiderüljön, kiből lehet Magyarország legújabb topmodellje. A múlt heti visszaemlékezés után Keveházi Lili visszatéréséről beszélgettek a lányok, ezt követően Ördög Nóra csapatokra osztotta őket, majd bejelentette…..
A címbéli megállapítás a csatorna-portfóliókra, a főműsoridős és a teljes napos nézettségre is igaz. Utóbbi összehasonlításban nagyon kényelmesen vezet a TV2 minden célcsoportban, a teljes lakosság esetében a legnagyobb az olló, ahogy ez már korábban is tapasztalható volt. Hírműsorok tekintetében az…..
Ezúttal azonban nem egy elegáns kastély ad majd otthont a társkereső reality új évadának, hanem a Gozsdu udvar. Ebből már kitalálható, hogy nem egy elegáns híresség keres magának ezúttal feleséget a legújabb szériában, hanem egy bulizós zenész. Ő pedig nem más, mint Fluor Tomi, aki megpróbálja…..
Tegnap este tartották meg azt a szokásos évi gálaestet, amelynek keretében megünnepelték az elmúlt év kiemelkedő televíziós teljesítményeit. A Televíziós Újságírók Díja alapítóinak célja egy olyan független díj létrehozása volt korábban, amely szakmai szempontok alapján, klasszikus kritikai…..
Az igazi rajongóknak egy remek hírrel kedveskedett néhány nappal ezelőtt a Rádió1. Közösségi felületeiken, ugyanis, megjelent, hogy a népszerű reggeli műsor immáron hétvégén is hallható lesz, igaz, nem élőben. Rákóczi Feri, Ráskó Eszter és Sebestyén Balázs minden szombat és vasárnap reggel 8.00-tól…..
Igaz, a címbéli megállapítás csak a főműsoridőre és a 18-49-es, valamint a 18-59-es korcsoportokra vonatkozik, a többi esetben - ugyanis - a TV2 maradt az vezető helyen. Ezúttal a Magyarország-Törökország labdarúgó mérkőzés tette fel az M4Sport-ot a nézettségi térképre, hírműsorok tekintetében pedig…..
A ma reggeli adás előtt nem sokkal jelent meg a rádióműsor Instagram profilján, hogy Bochkor Gábor és csapata ezúttal kicsit "tovább húzta a lóbőrt", így a hallgatók a legjobb pillanatokból kaptak ismét egy kis összeállítást 10.00-ig. A "best of" műsor előzménye - valószínűleg - az volt, hogy az…..
Szobák kiosztása, beköltözések Tegnap este folytatódott a TV2 modellkereső reality-je, amelyben a versenyzők az együttélés nehézségeivel szembesülhettek, miután a heti győztes kiosztotta mindenkinek a szobáját. Az igazi sokk azonban csak ezután következett, hiszen egy fodrászszalonban mutatták meg…..
Nemrég jelentette be saját közösségi felületén az RTL, hogy hamarosan ismét képernyőre tűzik népszerű szériájukat, amelyben ismert emberek öltöznek be különböző jelmezekbe, miközben céljuk, hogy kilétük ne kerüljön felfedésre. Három év kihagyás után jön megint az "Álarcos énekes", amelynek korábbi…..
Az 50. születésnapját ma ünneplő színész egy hosszú Facebook-posztban írta le követői számára nemrég, hogy miért hagyja ott a Budapesti Operettszínházat. A MÁZS becenévre hallgató művész bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy éppen március 23-án kénytelen - 23 év után - meghozni ezt a szomorú döntést,…..
A néhány nappal ezelőtti Reddit-értesülés igaznak bizonyult, hiszen a TV2 ma délelőtt - hivatalosan is - bejelentette, hogy kik lesznek az idei reality duói. A párosok a következők: Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv,…..
Ha a múlt heti nézettségi adatokat megtekintjük, akkor azt láthatjuk, hogy a "Next Top Model Hungary" 1. adása nem igazán nyerte el a televízió előtt rekedt tömegek széles körét, hiszen az új széria bemutatkozása a TV2 heti átlagos nézettsége alatt volt. Igaz, hogy jobban teljesített, mint korábban…..
Tegnap este elindult a TV2 saját gyártású szériájának 2. évada, amely valóban ott kezdődött, ahol az előző évad végződött. Farkasliget lakói - nyilván - nem változtak, de új szereplők feltűntek, feltűnnek a közeljövőben a településen. Elsőként Kata jelent meg, aki Tamás felesége, és egészen más…..
A műsor címének megfelelően, a szakértők által tudományosan kiválasztott párok valóban az oltár előtt látták meg egymást először tegnap este a TV2 új típusú valóságshow-jában. Két duó egymásra találását követhettük nyomon a kiválasztástól a ruha- és sminkpróbákon át a tényleges házasságkötésig.…..
Tegnap este megérkezett Magyarországra (is) a "Next Top Model Hungary", amely a megszokott reality életérzést már az első adással meghozta. A korábban jelentkező lányokat egy profi zsűri emelte fel a magasba, dobta a mélybe annak megfelelően, hogyan érkeztek meg a kifutóra. A 16 legjobban teljesítő…..
Ha hinni lehet a Reddit-et használóknak, akkor érdekes dolgok láttak napvilágot nemrég. A népszerű közösségi oldal egyik posztolója megosztotta az "Ázsia Expressz" idei tervezett celeb névsorát, amely több érdekességet is tartogat az ínyencek számára. Béres Anett és Sáfrány Emese, Monoki Lehel és…..
Tervezetten, új műsorokkal jelentkezik hétfőtől a címbéli kereskedelmi televízió. A visszaeső nézettségű "Szerencsekerék" és a roppant népszerű "Kincsvadászok" lekerül a képernyőről, helyeiket pedig 2 db, szintén saját gyártású produkció veszi át. Elindul a "Házasság első látásra", amelyben a…..
Legalábbis, ami a főműsoridőt illeti, hiszen az elmúlt héten ezt a 18-49-es és a 18-59-es korcsoportokban is sikerült behúznia a címben említett kereskedelmi csatornának. Teljes napon és a teljes lakosság körében még mindig magabiztosan vezetett azonban a TV2, amelynek hétköznap estéit a…..
Ahhoz képest, hogy az RTL+-on már megnézhették az érdeklődők a kereskedelmi csatorna legújabb sorozatát, egészen jó nézettséget hozott a csatornának múlt vasárnap este. Az előtte sugárzott "Cápák között" utolsó adása (természetesen, csak ebben a szériában) lett - egyébként - a legnézettebb a…..
A TV2 ma délelőtti bejelentése szerint, március 18-án este folytatódik a kereskedelmi csatorna népszerű sorozata. Percekkel az 1. évad befejezése után már tudni lehetett, hogy a sikeres kezdés - remélhetőleg - sikeres folytatást kíván, így tavaly nyáron elkészültek a 2. széria felvételei. Hamarosan…..
Egy ideje már az online térben megtekinthető az RTL legújabb saját gyártású szériája, amelynek főbb szerepeit Gáspár Kata, Balsai Móni, Makranczi Zalán és Mikó István alakítják. "A renitens", természetesen, egy külföldi (ezúttal francia) licensz, amely végre - úgy tűnik - nem simul bele a szokásos…..