Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semminemciki

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
semminemciki 2011.04.03 12:06:51
@kultúrpesszimista: no igen, a nagyság ára...

@gascan: a töréstesztek egyik -nem is titkolt- "hibája", hogy a teszt-balesetben a vizsgált autó egy abszolut dinamikájú testhez van viszonyítva (a tönknek nincs tehetetlensége, se lassúlása), ezért eltérô tömegû autók teszteredménye nem igazán hasonlítható össze. Ha egy 2010-es Swift és egy 97-es S70-es találkozik a valóságban, nem ugyanezeket az eredményeket kapod -gondolom nem kell részleteznem, hogy melyik fél eredménye lesz számottevôen rosszabb...
semminemciki 2011.04.03 12:56:17
@csintapala: durva. Ezzel gyütt a családot - beleértve a kutyát- nyugodtabb szívvel rakom a kombi volvoba.
semminemciki 2011.04.03 13:21:15
@GGG77: "fôkönyvelô forma"?? :)) ez is nagyon pontos!
Szemre nem rossz, de a kesztyű minősége használat közben mutatja meg magátPapp Tibi megmondta, szart csak olcsón vegyünk – a lidlis motoros kesztyűért annyira keveset kértek, hogy az árára sem emlékeztem, guglival kellett kikeresnem. 5999 forint; a kérdés, megér…..
Remélem újra ilyen irányt vesz a jelenleg tomboló céltalanul szétfokozott, hatásvadász webdesign. Legyen végre minden letisztult, lényegretörő, hatékony, és kellemes a szemnek, mint amilyen az internet indulásakor volt minden! "A 8 évesnél fiatalabb gyerekek általában még…..
Belsőség Teszteljük a Cougart 2011.02.27 06:00:00
Kezdem elveszteni a fonalat. Azt, hogy mikor mi történt a Cougarral, már csak homályosan érzékelem. Amikor kimegyek a Baronshoz Diósdra, mindig elmondják, bár ott se tudja mindenki fejben tartani, tehát Kölyök, Géza, Hunya vagy a többiek beszámolójában mindig felbukkan valami új…..
Az oké, hogy begördül egy Diablo Roadster VT, ennek tud örülni az ember, 12 henger az 12 henger még ilyen ótvar felniken is. De ami aztán következik, na az a non plus ultra miaf.. videó. Aki tudja, hogy miért csöcsörészi meg egy harsonára kötözött felfújt gumikesztyűvel a…..
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
semminemciki 2011.02.23 11:23:40
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
Endi küldte még az óévben ezeket a fotókat. Köszönet!Részemről No Comment...
semminemciki 2011.01.31 19:23:05
Proszektúra Biszku bűne 2011.01.27 14:20:00
Szinte valamennyi médium kiemelten közölte a hírt, hogy a Fővárosi Főügyészség szóvivője tájékoztatása szerint Budapesti I. és XII. kerületi Ügyészség vádiratot nyújtott be Biszku Béla ellen a Budai Központi Kerületi Bíróságon Na végre, megérhettük ezt is, a…..
semminemciki 2011.01.28 00:44:44
@HaCS: a kommentedet olvasva az elsô benyomás, hogy egy értelmes ember írta. De ha egy értelmes ember írta, akkor hogy a fenébe lehet arról szó Biszku kapcsán, hogy a véleményét vállalta és emiatt gyalulják most le? Ez a szólásszabadság védelme lenne? Mert azt gondolom, hogy a magyar társadalom akkor lesz rendben és élhet igazi demokráciában, amikor egy ilyen ember mint Biszku Béla, nem élheti meg a kilencven évet úgy, hogy nyugodtan jár bevásárolni a boltba és a televizíóban nyilatkozgat. Fontos a szólásszabadság, de ha a te szüleidet vagy netán téged intéztek volna el ennek a görénynek a parancsára, akkor azért a helyiértékén tudnád ezt a dolgot kezelni.
Egy indokolatlanul hosszú és ezért elég unalmas reklámszerű filmet pakolt fel az internetre a Nemzeti Sport. A videóban egy edzett, szépen lebarnított testű lánykát látunk mindenféle torna, kondi és aerobikgyakorlatok közepette, miközben vontatottan ecseteli, hogy a pasija és ő is…..
semminemciki 2011.01.26 23:31:24
Magyarországon sem ritka, de az Egyesült Államokban kifejezetten gyakori baleset, amikor a motoros elé szarvas vagy őz ugrik – az ilyen esetet nehéz esés nélkül megúszni, nem egy haláleset származott már ebből. Az videón normál sebességgel és lassítva is láthatjuk,…..
Előbb-utóbb minden magyar termékről kiderül, hogy az alapanyagok, a szakács, a varrónő, vagy a csomagolás mégiscsak inkább külföldi. Persze, ha ráírják a hátuljára, könnyen lebuknak, mint Asti fotóin látható: Csatolnék két fényképet, mely egy echte magyar termékről…..
Nem hiszem el!!! Ez a fickó mindössze annyit tett, hogy elkezdett olyan videókat posztolni a tube-ra, melyekben egy millió dollárért kuncsorgott, és igen, valaki nemrég hozzá is vágott egy gurtnit!! *zokogok  ..
Jajj,de csúnya! Atatürk beájulna 2011.01.18 16:43:00
A törökökről mindig is tudtuk azt, hogy autók iránti vonzalmukat nem kell megkérdőjelezni. A tuningot sajátságos módon értelmezik, a kivitelezést meg pláne. Adam990 is egy ilyen jószágot küldött, amely -talán, a kilincsekből gondolván- a török Fiat-klón, a Tofas egyik…..
semminemciki 2011.01.19 21:20:41
Ó pedig mennyire tetszett a Belváros új főutcájának burkolata a nem repedő, megfordítható, ragyogón világos, örökéletű mészkőlapokkal. András szerint ez azonban nem feltétlenül előnyös. Kedves Szerkeszőség!Figyelem a blogot egy ideje. Most találkoztam a városban egy…..
  A gyári állásajánlatokat böngészve bárki érdekes információkhoz juthat az autóipar helyzetéről. Az elmúlt évek pangása után százszámra hirdetett betöltetlen állások például azt mutatják, hogy az autógyárak szerint a válságnak valóban vége van, sőt az elmúlt…..
Jessica Watson 16 éves, és nyilvánvalóan rajong a rózsaszínű cuccokért. Ő mégsem Barbie-babákra költötte a pénzét, vagy épp My Little Pony-k selymesen csillogó sörényét és farkát fésülgette naphosszat. Jobbat talált ki.Inkább beült egy rózsaszín vitorlásba és egyedül…..
semminemciki 2010.11.22 22:37:06
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
semminemciki 2010.08.30 22:37:53
@Nusy73: totális káosz van a fejedben. A 10+ g gyorsulást az emberi test megtámasztott csontváz esetében képes elviselni. Ez az adat a belsô szervek, valamint az inszalagok teherbírására igaz. A videon a légzsák a pali alatt robban fel, ö rajta ül. Ilyenkor az egész terhet a gerincoszlop viseli, tetején egy többkilós fejjel. Igy már némileg eltérnek a számok az általad emlitettektôl. EZ az alap fizika. Idióta!
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..