Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gic

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight A Parragh-adóról 2012.07.05 10:35:00
Nem azért az ötezer forintért, több is veszett Mohácsnál, és persze jártunk már rosszabbul is a Mindenki Jobban Jár Rendszerében. De szögezzük le: ez megintcsak elvi kérdés.Az Országgyűlés 2011 novemberében módosította a kamarai törvényt. A változás…..
Végre romantikus gesztusra szánta el magát, az egyébként inkább kemény figurának megismert Tarlós István, és belebegtette egy rég elfelejtett adónem, a hídpénz lehetőségét. Adófajtákból nem állunk rosszul országos szinten sem, a 2010-es kormányváltás óta 21 új típust…..
gic 2012.06.20 11:43:11
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
TComment Astra plusz, Manta mínusz 2012.03.12 06:15:00
Ez valami egész más, mint aminek látszik. Csodás, áramvonalas kupé, elöl, az orrban, bőséges mennyiségben lóerők… Mégis, ez igazából egy tisztességes családi autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Éjjel van, az idő tiszta, talán kissé párás, valószínűleg még kellemes a meleg is, 78 fok Farenheit, aki látta a Haláli fegyvert, az tudja, miről beszélek. Két varnyú kapirgál valami szemet az úton, de jön egy motoros, ők meg bölcsen elrepülnek. A motoron 25 év körüli,…..
gic 2012.02.24 18:56:24
@iTink:
Egy zseni lehetsz, ivel már fél éve láttad a 4. sorozat végét, miközben december 6-án adták le...
Mára egy videós poszt következik.  Talán sokan láttatok már külföldi közlekedésbiztonsági reklámokat, jó részük sokkoló, brutális jelenetekkel, képsorokkal próbálja felrázni a közlekedőket, hogy jobban figyeljenek oda a szabályok betartására és magára a…..
gic 2011.09.10 22:42:27
@''autónepper.'': Oké, ne kösd be magad. De akkor fizesd te a kórházi kezelésed, amit az bekapcsolásával megelőzhettél volna.
Ezúton hívjuk fel a lakkosság figyelmét, hogy ha nem szeretnének kéretlen cicás és egyéb fotókat kapni Orbán Viktortól, akkor ne írják rá az e-mail címüket a nemzeti konzultációs kérdőívre! Orbán Viktor levelére, melyben több pontban is a lakosság véleményét kéri, már…..
"Tessék eldönteni, hogy lecserélik-e a Mondeót ötévente, vagy csak hétévente, és ehelyett befizetik a gyereknek a tandíját." Ezt mondta nemrégiben egy tévéműsorban Bod Péter Ákos egykori ipari miniszter, jegybankelnök és közgazdász, aki - nem bántásként, csak…..
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nagy a csend a tervezett, majd többször, többek által megfúrt úgynevezett budai fonódó villamoshálózat körül. Gyanúsan nagy... Egyébként már eleve elég blaszfémikusra sikeredett a hivatalos elnevezés "budai fonódó villamoshálózat-fejlesztés". Hiszen mindössze…..
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Külföldi példák alapján pályarendőrség kezdi meg a működését az eplényi Nordica Síarénában a 2010-2011-es szezontól. Akár a szabálytalan vendégek síbérletét is elvehetik. -áll a www.sitv.hu közleményében. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően…..
gic 2010.11.16 09:17:49
@Kerti Öröm: Szerintem nem csak a snowboardosok szoktak a pálya közepén megállni. Némely síelő is előszeretettel áll meg kanyarban, bukkanó mögött. De felesleges elkezdeni egymás utálását, mint az autósok-biciklisek-gyalogosok. Mindkét oldalon vannak barmok.
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
Futóblog Szerdai fesztivál 2010.08.06 08:33:47
Igazi fesztiválhangulatban telt a szerdai sziget edzés. Azért szeretek oda járni, mert minden nap van valami pörgés. Most például a marketing gépezet szervezte be Vadon Janit (Klassz FM egyik műsorvezetője), akiről kiderült, hogy régóta futja a félmaratonokat. Vele jött még az…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
Na, ezt a kört legközelebb kihagyom, mert nem ment el az eszem teljesen. A régi Big C épülete mögött guggolok, alig néhány száz méterre a kiégett CentralWordtől. Lehúzódtam, mert farangként azért magasabb vagyok az átlagos thai katonáknál. Így most szabályosan körbevesznek az…..
Nem hiszem, hogy nagyon csak a címben szereplő környékre volna jellemző az, amit Riska énekelt meg idegességében, ahol van kerékpáros is meg egyirányú utca is, ott előbb vagy utóbb összefut az ember olyan elvetemültekkel, mint a mai 2in1 történet kétkerekű szereplői. Komolyan…..
BulBár Dumb as soup 2010.04.26 08:29:00
Horváth Éva. Ezt a nevet érdemes lesz mégiscsak megjegyezni, mert olyan hülye, amilyen a reggeli műsorok vezetői között sincs még egy. Tömören: egy vak ember ment egy kört a versenyző barátja navigálásával a versenypályán. Mit kérdez Éva? Hogy hogy sikerült jogsit szerezni.…..
Fejben nyilván sokan lejátszották, hogy megkapják a kiállítás élőben épülő tuning verdáját – Stump Andris szerint egész tisztességes, folyamatos pörgés volt az ajándék V-ös Golf körül a három nap alatt. Tehát bőven voltak olyanok, akik gondolatban a mesterekkel…..