Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Néhány Dr.pepper kód a szettekhez: CBEEAAA41NWH CBEEAAAE4L9N CBEEAAAFQG9J CBEEAAAE98ZV   Először is regisztráljunk egy accountot a dr.pepper oldalán, fontos, hogy zip codenak valódi amerikai irányító számot adjunk meg. Ezt lehetőségünk lesz itt…..
Angol cím: Family Gay Magyar cím: - Leírás: Peter, hogy visszafizesse adósságát, orvosi kísérleti alanynak áll, ahol megfertőzik a "meleg génnel". Ennek hatására Peter homoszexuálisként kezd el viselkedni.Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most:…..
Angol cím: Meet the Quagmires Magyar cím: Isten hozott Quagmire-éknél! Leírás: A Halál segít Peternek, hogy visszajusson tizennyolc éves korába, hogy kiélhesse magát. Azonban emiatt a múltban elszalaszt egy fontos randevút Loissal. Amikor visszatér a jelenbe, rádöbben, hogy Lois…..
Angol cím: Lois kills Stewie (2.) Magyar cím: Halál Stewie-ra! Leírás: Bár holtnak nyilvánították, Lois visszatér, és rájön, hogy Stewie akarta őt megölni. Stewie világuralomra törve túszul ejtette egész családját és felhasználja őket céljai érdekében. Lois megkísérel…..