Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hostcity.hu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Anthrax tagjai, kiegészülve Dave Lombardo dobistennel (Slayer) a Big Four turné (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) egyik állomásán jammeltek egy jóízűt, a videón éppen a Whole Lotta Rosie látható/hallható. A botcsinálta Bon Scott a Megadeth egyik gitártechnikusa. ..
Kedves Címzett! Siket fiatalember vagyok, aki hét éve dolgozik a szakmájában. 2010. április 30-án közös megegyezéssel eltávoztam az előző munkahelyemről, és azóta állást keresek. Az álláskeresés során tapasztalt eseteket szeretném leírni, illetve megvitatni. Az…..
 Sok furcsaságot lehet tapasztalni Japánban, ami mellesleg az egyik kedvenc országom (erről majd egy másik alkalommal bővebben), de talán az egyik legfurcsább dolog nyugatiak (értsd: Japántól nyugatra, azaz végre mi kelet-európaiak is nyugatiak vagyunk valahol) számára a…..
Létezik online kerékpáros térkép. A bicikliut.hu magánkezdeményezésként öltött testet nagyfelbontású jól kezelhető verzió formájában. A bringautak néhol viccesen, a valódi nyomvonaltól független helyzetben, de jól követhetően vannak berajzolva. A zöld csík jóval a…..
hostcity.hu 2010.06.01 15:43:51
@nyelv-ész: tuhu megvan, garminom is van, trackelek is, sőt még rajzoló is vagyok az összes tájegységen. Viszont ez a kerékpáros térkép mapsource alatt nekem nem működött jól. Letöltöttem, felraktam és az összes kerékpárút (pl Dunakanyarban néztem) gyakorlatilag majdnemhogy eltűnt, vékony csík lett, mellette a főút meg jó vastag, pedig ott nem lehet menni.
Vagy rosszul csinálok valamit?
hostcity.hu 2010.06.01 13:29:51
Engem a vidékiek jobban érdekelnek :) Ez pl mennyire valódi vajon: bringautak.hu/?page=3
Ha valamilyen hosszabb távú túrát terveznék, akkor hogyan érdemes kiötölni az útvonalat (tiltott utak, forgalom, szint, stb)? Pl Budapest-Kiskőrös, vagy a Dunakanyarból Győrbe
hostcity.hu 2010.06.01 13:35:18
Kedvenc politikusunk, médiacsászárunk és bulvárpápánk, Hugo Chávez kilépett az internetre, mostantól már nemcsak tévében és rádióban, hanem 140 karakterben is megmondja a venezulaiaknak, hogy mi a stájsz, szerinte. Castro kebelbarátja viccesen "ijesztő" nevet választott…..
hostcity.hu 2010.04.30 17:43:49
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } A mai bejegyzésben egy politikus, egy író, egy színész és egy kitalált sze­mély ill. rend nevének kiejtéséről lesz szó. A nemrég elhunyt lengyel elnök, Lech Kaczyński családnevében szereplő…..
hostcity.hu 2010.04.18 12:39:54
@Anna Sussoger: A két link tartalma határozottan tetszett :)
Szép ez a péntek, nem szabad így maradnia, ezért küldöm minden kedves poliglott olvasónknak ezt a  - hangsúlyozom, hogy NEM vicces - szemétséget...
"Lehet, hogy azért állnak így, nehogy rájuk nyissák az ajtót" - mondta Winkler, amikor hétfő reggel, a parkolóházunkban azon kapott, hogy kivont Nikonnal lövöm az autókat."Akkor menjenek fel a negyedikre, tele van üres hellyel az a szint. Az ötödik pedig tök üres. Ez…..
Van abban valami nemzeti büszkeségre okot adó, ha ránézünk a kelet-európai autópályatérképre: a legtöbb új gyorsforgalmi út Magyarországon épült, csak az elmúlt 8 évben kb. 400-450km, ha jól számoltam, ezen kívül még több száz kilométer épült a rendszerváltás óta. A…..
hostcity.hu 2010.04.05 20:41:02
@balage28: Ez jó, csak például miért nem kapunk részletes teljesen publikus tanulmányt erről? Nem lenne akkora hőzöngés meg takértősködés.
Szépen írják le, hogy így ennyi lett volna, úgy annyi, itt meg ott miért nem mehetett a nyomvonal.
Annyira szívesen szeretném elfogadni amit mondanak, de valami bűzlik az ügyben.
Ha van egy ilyen tanulmány (javaslom a nagyobb netes portálokat és az autopalya.hu főoldalát), akkor nyugodtabb lennék.
hostcity.hu 2010.04.05 20:58:54
@szemki: alakul :) Egy lépték azért nem ártana
Skocsolyajeletése: téli együttlétnévnap: jan. 18...
hostcity.hu 2010.04.05 17:57:40