Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IV. Bela

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus elnöke, Andrea Agnelli szerint nem rajzolja át az erőviszonyokat az olasz bajnokságban, ha a Juventus, az AC Milan és az Inter részvételével megvalósul a Szuperliga, mivel eddig is ezek a klubok voltak a bajnoki cím legfőbb várományosai. A klubok tegnap este egyeztettek a megalakulóban…..
IV. Bela 2021.04.20 16:03:37
@alexGicamo: Mire kéne optimistának lenni? Nemzetközi szinten beáraztak, a keret spiritóval átitatott fele kiöregedőben/visszavonulóban, a fiatalok egy-két kivételtől eltekintve középszerű, lassú játékosok, a játékunk egy 36éves játékosra épül, az elnök pedig egy terméket lát bennünk klub helyett. Hurrá.
IV. Bela 2021.04.20 21:40:35
@alexGicamo: Tisztelet neked, reménykedjünk a szebb jövöben!
A Chevrolet eltűnik Magyarországról, most érdemes figyelni a hirdetéseket. Vajon tartja az árát használtan? És honnan lesz alkatrész? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
IV. Bela 2014.02.18 11:08:09
@Michel Djerzinski: köszi a tapasztalaton alapuló, mélyreható, alapos elemzést! Meggyőztél! :D
Pilu Sunyi kisdobos 2010.12.22 08:25:00
 Már idejét sem tudom, mikor esett meg, mikor a büdösnagymagyar Internetben, a Kurucinfó VS Tomcat vitában Polgár Tamás kijelentette Novák Eődről, hogy ő maga a Kuruc.info (fő)szerkesztője. Tomcat megnyilvánulása nem lehetett minden alap nélküli, hiszen maga is szerkesztette…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
IV. Bela 2010.05.14 22:35:34
@VarÁnusz:
Akárki vagy, ez kurva jó lett. :D
 Van-e különbség a bírói döntéshozásban, ha a nemeket vesszük figyelembe? A lányok hibáit kevésbé veszik észre, esetleg a fiúk durvasága felett hunynak szemet a bírák, mivel az betudható a nemüknek? Francia és angol kutatók arra keresték a választ, hogy tényleg…..
IV. Bela 2010.04.27 01:37:49
"Francia és ANGOL kutatók". Innentől azt hiszem, hogy nem is lehet ezt annyira komolyan venni..

Itthon a bírók szoktatása úgy megy az adott osztályhoz, hogy először csak női meccseket fújhatnak. Tehát olyan van, hogy mondjuk NB1/B-ben egy páros fújhat férfi-meccset, akkor fújhat nőit is, viszont ha fújhat nőit, akkor férfit nem biztos (NB1/B-ben csak nőit az országos C-keretesek, mindkettőt a B-keretesek fújhatnak egyébként).

Az eredményekhez:

- szabálytalanság esetén a férfiak többször tudják sikeresen megjátszani a labdát: ebben nincs semmi meglepő azoknak, akik nézték eddig is a meccseket. Női meccset mindig úgy kell leülni nézni, hogy "nekik nincs agyuk ehhez a játékhoz", és ezt nem rosszindulatból mondom vagy férfisovinizmusból, hanem mert tényleg így van. Messze nem találni annyi intelligens játékost a nőknél, mint a férfiaknál. Ha valaki ezt megkérdőjelezi, akkor nézzen meg jó sok meccset innen is-onnan is, és számolja, hogy hányszor teszi fel a kérdést a tévé előtt/lelátón, hogy "ezt most miért???"

- Ezt az összetett szabálytalanságot én sem értem, pedig egy "pár" éve már nekem is vakszos a kezem. Faultolja a védő a támadó lövő kezét, közben meg kiszedi a gyomrát? :) Vagy kétszer indul az ellenfél hatosán belül? :)

- Utolsó bekezdésben kis ellentmondást vélek felfedezni a korábbiakkal szemben: ha ugyanúgy ítéltek "azonnali közbeavatkozást" és "sikertelent", akkor hogy fújhattak több szabaddobást a lányoknak?

- Szintén utolsó: nincs különbség a heteseknél, de a fiúknál nem büntetnek? Ez mi? Mi számít nálad büntetésnek? A hetes megadása vagy a progresszív?
Ha az első, akkor azt akarod mondani, hogy mondjuk a nőknél befújnak egy hetest belül védekezés miatt, annak ellenére, hogy gól volt, srácoknál meg nem?
Ha a második, akkor meg nem húznak mondjuk kétpercet hetes-ítéletnél arra férfiaknál, amire nőknél igen?

Nekem ez nagyon nem tiszta.
From: ballala56@imail.hu Date: 2010/02/16 Subject: Sharkbusiness (Üzlet cápáknak) To: Hegedűs Dezső   Szervusz Dezsőkém!   Balla Alajos vagyok, a Kiadótól. Talán emlékszel, rendszergazdája voltam a Maros utcai irodának, aztán - mivel tanult szakmám meteorológus -…..
IV. Bela 2010.03.07 16:03:03
Hatalmas pofon a két háttérben rinyáló lánynak, hát miért nem adnak egy kis teret a mérges nyugdíjasnak egy kis érvényesülésre? A szókimondó mámi kedves külseje ne tévesszen meg senkit, mindenkiben ott lakik a patás. ..