Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CTamás

11 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba World's Best Father 2012.09.24 14:17:00
Mi történik, ha az ember fia közel a negyvenhez egyszerre lesz apa és egy digitális fotómasina boldog tulajdonosa? Kis kreativitással és egy nagy adag humorérzékkel megfűszerezve keresztezi a két dolgot, és nem kis önirónia mentén dokumentálja saját és lánya életének közös…..
Játsszunk együtt! X láb 2012.05.07 12:12:00
Térd összekötős székfoglalás A játékhoz minimum 6 ember szükséges, így lehet igazán jól játszani. A lényeg, hogy az egyik embernek kendővel vagy bármilyen más erre alkalmas dologgal legyen összekötve a térde. …..
Játsszunk együtt! Menőzzünk! 2012.04.25 13:23:00
Tegnap haza felé (biciklivel mentem) egy vasúti sorompónál kellett átmennem. Picit szerencsétlennek éreztem magamat, mert pont leengedték a sorompót előttünk (előttem és egy kb. 18 éves Lada Szamara előtt). A sofőrje úgy tűnt, eléggé nehezen fogadta az útelzárást. Kézifék…..
Nézz be hozzám! Zserbó-csiga 2011.07.09 20:57:00
Holnap utaznak a gyerekek nyaralni. Útravalónak és ottani csemegének találtam ki ezt a receptet. Főként azért, mert rengeteg sárgabarack termett (terem) az idén. Naponta 6-8 üvegnyi lekvár készül belőle, s a kimaradó mennyiséggel minden nap kezdek valamit. Hol grízes tésztára…..
A japán Keio Egyetem új technológiával kísérletezik, az interaktív papírokkal. Az új lapok érzékelik ha az ember valamelyik irányba hajlítja őket, és a kép a hajlítás irányába mozdul el. Az egyetem egyik kutatócsoportja olyan érintőfelületet készített, ami egy kamerával…..
CTamás 2010.11.30 05:15:36
Gyerekszoba Realizmus a tetőfokon 2010.11.29 16:28:00
Részemről híve vagyok, hogy a gyerekeket a valóságra tanítsuk és készítsük fel őket a nagybetűs életre. Ám azért van egy szint, ami már nekem is túl realisztikus. Épp ebbe a kategóriába esik Jennifer Muskopf kibelezett elefántja, akinek a belsejében épp egy tigris…..
Attól tartok, csak néhány vonatbarát és/vagy környezetvédő önbeteljesítőnek szánt jóslata az a több helyen napvilágot látott "titkos", "belső" információ, miszerint hamarosan újra szállítana vasúton a Magyar Posta. Sajnos. Holott az emisszió…..
Kyra konyhája Joghurttorta 2010.11.29 06:45:00
Gyors és könnyen elkészíthető süti következik. Joghurttorta   Hozzávalók: 15 dkg porcukor 2-3 evőkanál forró víz 1 nagy pohár gyümölcsjoghurt 1,5 dl tejföl 1 vaníliáscukor pici citromlé reszelt citromhéj   1 dl hideg vízben elkeverek 1 csapott evőkanál…..
 Nagyon egyszerűen fel lehet rázni a gyerekeket egy-egy utazás alkalmával, amikor megáll a kocsi pihenni. Egy kendőre van egyedül szükség.Először jól körbe kell nézni s lehetőleg minden apró részletet meg kell jegyezni. Ezután jön a szembekötés, majd valamit meg kell…..
képhatás Férfi / Nő 2010.10.01 09:08:00
CTamás 2010.10.02 22:58:52
GrínTím A nap képe: másnaposan 2010.10.02 09:45:00
   http://1x.com/photos/nature/35193/..
CTamás 2010.10.02 22:57:24
A játékhoz minimum 6 ember szükséges, így lehet igazán jól játszani. A lényeg, hogy az egyik embernek kendővel vagy bármilyen más erre alkalmas dologgal legyen összekötve a térde. A feladat, hogy az egyetlen ülő székhez megpróbáljon minél előbb odatotyogni. Az ülő…..
Mindannyian ismerjük a keresd a párját c. játékot, ahol két ugyan olyan képet kell megtalálni a sok kép között.Sok szülő mi mindent megadna azért, hogy a gyermeke besegítsen a házi munkába. Hogyan lehet ezt a két dolgot egy tető alá hozni? Nagyon egyszerűen! Minden…..
A '90-es évek több nagy slágerét is összehozú No Doubt úgy döntött, a tavalyi újraegyesülő bulik után még egy világ körüli turné is megelőzi az új lemezüket. "Szerintem ez a turné egyre nagyobb, és nagyobb lesz. A nagy alatt azt értem, hogy egyre több dátumot…..
Gyerekszoba Ökopadok az iskolába 2010.09.21 08:46:00
Miután szülők leszünk, legtöbbünk valamelyes ökoszemléletre vált, nyilván kicsit rádöbbenünk, hogy a saját felelőtlenségeinknek majd a leszármazottaink isszák meg igazán a levét. Legalábbis úgy érzékelem a környezetemben, hogy egyre többen jönnek rá, hogy nem mind…..
A Mars legújabb trükkje a felesleges grafika nélküli csomagolás ajándék betűkészlettel. Bárki olyan szöveget, szerelmes üzenetet, matek puskát ír a csokijára, amilyet csak akar. Hol lehet ilyet kapni? Kell!..
Számomra nem kérdés, hogy az alábbi videóval kell indítani a napot, illetve a hetet, hiszen megvan benne minden, ami a lélekemeléshez kell. Euan Preston rendező time-lapse rövidfilmje annak örömére készült, hogy feleségével, Sara-val visszalátogattak házasságkötésül…..
                   Ha hiszitek, ha nem, eddig volt nemzeti közmegegyezés. Na nem túl széles témakörben, de mégiscsak volt. Így szólt: politikusok szexuális életéről szóló információkat…..
CTamás 2010.09.21 13:48:46
 "A volt macsek, amint legjobb barátja ölében alszik. Nagy alvóművész volt, gyakorlatilag bárhol, bármikor képes volt elszunyálni" - írja Szabó József.  ..
Érdekes elképzelés a zene felhasználása egy brand népszerűsítésére. Láthattunk már többször ilyet, azonban ezt még megfejelték az alkotók némi poénnal.   Nem akarom lelőni a filmben rejlő vicces részeket, azonban az egy nap alatt közel százhatvanezer megtekintés…..
CTamás 2010.09.16 02:00:42
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
CTamás 2010.09.16 01:53:46
Az elmélet egyszerű. Az exoplanéták távoli csillagok körül keringenek. A csillaghalmazok számos, egymáshoz viszonylag közel eső csillagnak adnak otthont. Elvileg ilyen sűrűn lakott területen bukkanhatnánk új bolygókra a legnagyobb eséllyel. Sajnos azonban a csillagászok egyre…..
Ma Magyarországon a környezetvédelem mindenkinek nagyon fontos, minden párt programjának a szerves része a Zöld Út. De csak a választásokig, utána megy az egész a kukába (remélhetőleg szelektívbe).1. KategorizálásKategória: BarátiAlkategória: AkcióStílus:…..
Az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelő immár harmadik alkalommal elkészült kutatásában ismét a legjobban kommunikáló hazai városokat kereste. A három kategóriában kihirdetett eredmény szerint a megyei jogú városok között a tavalyihoz hasonlóan Debrecen, a…..