Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morrighan

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már az egész bolygó Harry Potter lázban ég, ti sem ússzátok meg legalább heti egy 'hermájoni'-s poszt nélkül: most következzen egy válogatás a legjobb ruháiról, amelyekben premiereken, divatbemutatókon és kampányokban tündökölt. 2008 volt az az év, amikortól Emma Watson…..
OurFashion Gucci pre-fall 2011 2010.12.23 12:25:00
A Gucci kollekciója 2011 összes nagyobb trendjét összesűríti: a széles szabású nadrágokat, a nőies ruhákat, a térdig érő velúrcsizmákat és az elöl záródó táskákat. Színekben a khaki dominál, anyagokban pedig a bársony, a selyem és a szőrme. Nekem a…..
morrighan 2010.12.24 18:06:00
@morrighan: *forrás megnevezés
morrighan 2010.12.24 18:01:18
@_D_: a helyes forrásmegnevezés Highsnobette. A Highsnobiety más.
Talán a (skót)szoknyát hiányolták a skót rajongók Taylor Momsenről, amikor kifütyülték az énekesnőt glasgow-i fellépése alkalmából. Momsen öltözéke már önmagában elég okot adhatott volna az elégedetlenségre, de nem ez volt a baj forrása, hanem hogy Momsen szimplán…..
1. Ne viselj PIROS vagy ZÖLD holmikat. Úgy fogsz kinézni, mint egy karácsonyfa.2. Felejtsd el a KABÁTOT (akkor sem kell, ha kint 5 fok van). A ruhádnak kell hatásosnak lennie.3. Válaszd az ARANYAT. Olyan leszel, mintha egy kicsomagolásra váró ajándék lennél.4. Menj fodrászhoz,…..
A British Fashion Awardsot idén szomorkásan indult: a rendezvényt egy Lee McQueen-ről szóló emlékezés nyitotta meg, melynek részeként még egy Nick Knight által készített emlékvideót is levetítettek, majd az Alexander McQueen divatházat vezető Sarah Burton kapott díjat: az…..
OurFashion Bújj elő a barlangból 2010.12.07 12:54:00
Lépj ki az utcára macivá alakulva ezen a télen, a buszon garantáltan bezsebelhetsz néhány mosolyt. Londonban más sok mackólány szaladgál minden korosztályból, most a magyarokon a sor. Lehetsz barnamedve, panda, csillogós, szőrös vagy csak simán füles, szerintem…..
Karácsony közeledtével nem csak Kiszel Tünde és Bódi Sylvi dobja le a textilt egy naptárfotózás kedvéért, hanem a szupermodellek is. Lent éppen Daria Webowy pózol a Vogue 2011-es naptárához, mindössze Louis Vuitton ékszereket és fél pár harisnyát viselve. A fotókat Mikael…..
morrighan 2010.11.25 23:17:15
Egy hete ettől zeng a sajtó, főleg Angliában: Vilmos herceg eljegyezte Kate Middletont, 2011 áprilisában lesz az esküvő és a bájos menyasszony ujján Diana hercegnő jegygyűrűje csillog.Az elsöprő hír több divattervezőt is megihletett, rengetegen készítettek az alkalomhoz illő…..
A hideg ráz a kastélyszálló/strassz-a-műkörömbe/merevre-lakkozott-konty jellegű esküvőktől, így mindig örömmel tölt el, hogy vannak más típusúak is, amelyeken nem feszeng sem a pár, sem pedig a rokonság. Az egyik kedvencem Paul&Cassie minimalista, már-már IKEAszerű…..
morrighan 2010.11.13 13:58:05
www.mariannetaylorphotography.co.uk/blog/
nekem ő a kedvencem esküvői fotó témában
OurFashion Emma, Emma mi lett veled 2010.11.12 10:33:19
Jó nagyot csapnék annak a kedves fodrásznak a kezére, aki rövidre vágta Emma Watson haját. Eddig minden fotón fantasztikusan nézett ki, most viszont csak a képek feléről mondható el ugyan ez. A tegnap előtt esti Warner Bros's eseményen konkrétan Tóth Gabira hajaz a kinézete.…..
OurFashion Madártámadás 2010.10.14 13:37:00
Tom Ford az idei szezonban sem hazudtolta meg önmagát a kampánykérdésekben, mindenki nagy szerencséjére. Minek nézegessük az unalmas szépséges reklámanyagokat, ha helyette valami izgalmasabbat, felháboritóbbat is tanulmányozhatunk? Bár, a még látványra is fájdalmas…..
Az októberi Vogue hasábjain mindannyiunk Enikője pasztellszín hajjal tündököl a fagylaltárusok teljes palettáját felvonultatva. A vicces fotósorozatot személyesen Carine Roitfeld stylingolta, a fotós Mario Sorrenti volt.Mihalik Enikő pedig az ő kérésükre mellemelőt visel az…..
Londonban az élet egy percre sem áll meg, nincs ez másként a divathét idején sem. Ha az ember nem tudja, hol vannak a bemutatók, ugyan olyan ez a hét is, mint az összes többi. Munkába sietnek az emberek, nincs hatalmas felfordulás az esemény miatt, csak a beavatottaknak tűnnek fel a…..
Misetics Mátyás, fotósKor: 28Jelenlegi lakhely: Bécs, BudapestJelenlegi munkahely: HIGHLIGHT agency (fotóügynökség), COLORBLIND Branding (közös design cég)Honlap: www.misetics.com, www.highlightagency.com Legelső munkahelyed: SALON3, az egyetem után hárman csináltuk:…..
Tényleg nem tudom eldönteni, hogy miért nyűgöz le a kép: talán Irina babaszerű szépsége és ártatlan arca az oka? Vagy maga a fejdísz? Esetleg a stylist, Nadia Pizzimenti, aki kitalálta hogy a már-már ribancos ruhát ilyen romatikussá tud tenni egy jól megválasztott…..
  Azt hiszem sok divatújságírónak már nem az az álma, hogy Anna Wintour székébe ülhessen (persze, ezt a pozíciót sem sokan utasítanák vissza), hanem az, hogy kiélhesse kreatívitását az orosz vagy a kínai Vogue hasábjain és oldalain. A budapesti újságosoknál…..