Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MARNEUS

51 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
MARNEUS 2016.07.27 13:53:15
@janos900: Szia János !

Tulajdonképpen igen ! Ha! Jó a fúrófej ! Ha nem akkor azért kicsit rá kell feszülni de valóban ilyen könnyű. azért nem árt - főleg fém figuráknál - ha lyukasztóval egy pöttyöt teszel a fúrás helyére ,hamarabb belekap. www.evergreenscalemodels.com/Shapes.htm
Ezt a Fúrót asszem két éve a Moson Shown vettük valami 1700 HUF körüli áron és 4 különböző méretű befogófejet adtak mellé . De kapható a Főnixcsarnokban a Wargammersben és tulajdonképpen bármelyik modell és makettboltban találhatsz ilyet. Figurafestők ennek a nagyobb szélesebb fajtáját használják figurafestéshez megfogóként, mégpedig úgy,hogy egy keményebb drótot fúrnak a figura talpába és azt fogják meg a fúróval mintha a fúrófej lenne !
Remélem segítettem !

MAC
MARNEUS 2020.03.09 11:37:18
@Kadmon_: Köszönjük Szépen ! Megtisztelsz :D
Üdv srácok, lányok újra jelentkeznék egy kis szösszenettel. Sztyopa volnék. Hát kéremszépen már vagy 5-6 éve nem festettem figurát, ezért nem volt mit blogolnom. Mi a mentségem? Nem volt kedvem, lusta voltam, elfoglalt voltam, nem érdemlik meg az emberek, hogy alkossak nekik, talán ezek lehetnének…..
Üdv mindenkinek!   Ezer éve... vagy a 6. rendszer óta... nem posztoltunk. Uppsz. Sorry. Ennek az is az oka, hogy időközben a TMT minden betűje egyesével átlovagolt instagramra, nem csináltunk az elmúlt idősuckban közös projekteket, mindenki elvan a saját világával, és egyesek még azt is mondják,…..
MARNEUS 2017.04.18 14:00:31
@Transferatu: THX My Master :D :D :D Volt kitől tanulni :D :D :D
A kövi cikk is hasonlatos lesz csak ismét a WM/H figuból megyünk GW hez hasonlatosba.

MAC
Helló mindenki! Nem is mondom hogy mennyire eltűntünk, úgy is tudjátok. Hobbi szempontjából elég csapnivaló volt a tavalyi év, egy kezemen meg tudom számolni, hány játékot toltunk a cimbikkel, annak is a 90%-a killteam volt, ergo a hobbi lelkesedést eléggé hazavágta a babatologatás hiánya.…..
MARNEUS 2017.04.10 22:06:24
@Transferatu: Az én véleményem ismered ! Permanensen oda vagyok az alkotásaidért :D De itt is meg kell dicsérjem :D KibaSzép munka!
Maxi Gratula !
...ééééés várjuk a további Témába vágó cikkeidet is :D

MAC
Üdv Néktek Kedves Olvasó!..
MARNEUS 2017.04.09 21:19:34
@Sándor Kaba Sarkadi: Neveket Kaba! Neveket akarunk hallani ki terjeszt ilyen rémhíreket ! :D :D :D
Amúgy valóban eltűntünk de nem végleg :D :D :D
MAC
Hólé! Lassan úgy is az is visszajön... Szóval, volt arról szó még a MAC féle rettegett Khador-i karakter-jacknél, hogy itt pihen nálam egy másik, kisebb jack,ami szintén konverzióra van ítélve. Bele is kezdtem, de egy ponton elakadtam, és csak nem akart tovább épülni... MAC azóta kijött a…..
MARNEUS 2016.05.02 10:47:37
@Petrow: Köszönöm :D
Teljesen jogos az észrevétel ! Megcsinálom a GS munkát de :
1. Sietni kellett , hogy K23-ra elkészüljenek.
2. Későn találtam tutorialt erre.

De ha megvan akkro majd arról is tudósítok . Terveim szerint Mester darabokat csinálok és leöntetem !

Ha esetleg még annyira elhúzod a könnyülovasság projektet akkro nyugodtan átpasszolhatod a lovakat :D De legalább is 5 db-t :D :D :D

MAC
Hojjé! Sok boldog izét mindenkinek, pezsgőpukkot és fejfájós másnapot... ja, az már elmúlt. Akkor húzzunk bele, mert mindjárt megint itt a GD! :DFélre a tréfát, az év első posztja egyszerű és rövid lesz. Sikerült végre befejeznem a szinte legalapabb terepet, ami létezik, és…..
MARNEUS 2014.01.07 17:18:31
@Transferatu: Será ! Túlélem valahogy főleg ha marad az aktivításod :D
Csak nyomasd a home mad e In :D cuccokat :D

MAC
MARNEUS 2014.01.07 21:57:23
@Transferatu: Ez így igaz és mihelyst lesz időm meg is csinálom csak most éppen év eleji hajtás van :D

MAC
MARNEUS 2016.04.26 20:55:32
@Transferatu: Természetesen van itt lelkesedés ! tessék nyomatni azokat a tutorialokat ! :D :D :D
MARNEUS 2016.03.05 06:15:14
@Transferatu: Köcce !
Igen ezt én is éreztem építés közben , hogy khmmm kicsit "nagy" lett! Úgy voltam vele , hogy a játékban ezt az egységet nem nagyon szokták mozgatni és ebben az esetben lehet akár egy tereptárgy is.
Na majd a kövi építés lesz még hasonlóan nagy terveim szerint.
MARNEUS 2016.03.10 16:20:19
@MeyilKree: Köszi :D
Valóban kicsitinkább tereptárgy lett :D
Sima egyszerű Fa tapasz...Obiba vettem és Folyékony fa a neve ? Kb 5-800 HUF volt. De szerintem bármilyen kenhető tapasz megfelelő lesz hozzá ! :D
MARNEUS 2016.02.25 19:23:03
@Transferatu: Köfike :D

Hát nem tart semeddig Kedves Transferatu Mester a 40K s változatát elkészíteni, főleg neked asszem ez csak kisújj gyakorlat. :D :D Azt hiszem még anyagod is van hozzá :D :D. Ha még sincs akkor madj kerítünk :D

Teljesen jól látod a helyzetet valóban olyan a Khadori Dizájn mint amilyennek lefestetted és a karom tényleg erősen hajaz a Cryx formavilágra. Ez egyébként a 40K -s Forge Fiend megmaradt csápjának a vége amit tőled kaptam. Egyébként nekem így tetszik és mivel le van alapozózva és várja hogy kifessem (talán még a HÉT elött) ezért már nem birizga ! Pedig lehet kellene :D No majd meglát :D :D :D

A sors fintora hogy a Fluff szerint az öreg Karcsibá éppen Cryx fogságban senyved :D szóval a jövőben lehet lesz belőle valami epikus Cryx karakter vagy valami ilyesmi :D :D :D :D
MARNEUS 2016.02.25 19:32:13
@Transferatu: Pedig jól mutatna itt a blogon mint egy válaszcsapás :D ...és egy ilyen projekt pont egy esős 7végére való :D :D :D
MARNEUS 2016.02.26 14:36:38
@Petrow: Akkor még lehet én is rendelek egy adag pacit :D

Viszont karcsibá mint Colossus ?? Kicsit túlzó lenne nem ?? Mondjuk még egy BE jól mutatna :) . Persze a legfontosabb kérdés az mennyire lesz használható az epic verzió (ha egyáltalán készítenek) mivel az alap háát finoman fogalmazva nem overtáp :D
Frissítve! Ó, te szentséges atyaég, ez a blog itt bőg a méltatlanul elhanyagolva hányadtatás és reménytelen magány miatt!!! Na, akkor egy kis bemelegítés... Totál elnézést mindenki nevében, aki ide szokott írni, hogy ennyire lusták/nemtörődömök/hobbi-depressziósak vagyunk…..
MARNEUS 2015.10.06 15:18:47
@Transferatu: Ez nemigaz ....nem éálünk csak dolgozunk :D
igaz ami igaz saját és Fun hobbyra minimális idő van ...munka annál több :(
Talán jövőre megint összeáll a hakni-trió -duo-mono :D
Vagy mi ! Addig is remélem lesz itt még pár bejegyzés !

MAC
Üdv néked kedves Olvasó !    Bocsánatkérés           Először is bocsánatot kell kérjek, hogy mostanság eléggé el van hanyagolva a Blog ! Jó három hónapja annak, hogy utoljára posztoltunk valaami érdemlegeset. Mondhatnánk a felnőtt lét átka de valójában egy adag…..
Hollárihó!   Nem is tudom miért írok én festés témában posztot, mindenesetre a profik most nézzenek félre, mert ez leginkább a lusták/kezdőknek szól - pl magamnak. Ez egy csapásirány, merre felé lehet menni festés terén, hogy minél gyorsabban és kevesebb nyűggel tudjon az…..
Sziasztok !    A reklám !         A hét végén volt alkalmam látni a másik, Balu féle festékállványt ! Két sor Vallejo festék és három sor P3 vagy GW ...illetve a nyugtatós doboz is belefér :D :D Természetesen van hely sok ecsetnek is. Íme a képek…..
MARNEUS 2014.10.06 15:28:45
@Transferatu: Köszönöm szépen ! Szilvi nevében is :D

MAC
Hollá! Tölgyeim és nyulaim, baaaaaaaaaaaaazihosszú kuss - mind kreatív mind kommunikatív kuss - után újfent emhol egy poszt, tőlem nektek, sok szeretettel és még több pillanatragasztóval az ujjakon. A baaaaaaaaaaaaazihosszú kihagyásnál csak egy hosszabb dolog volt: amíg ez a dög…..
MARNEUS 2014.09.22 06:20:25
@goblinpirate: Tippi ! Legyen szíved ! Tartsd meg ...szép polcdísz lesz :D

@Transferatu: Csípőből csak annyit , hogy Kibajók! Nagyon -nagyon ötletes és hozzá tökéletes megvalósítás !!!
Szeretem ahogyan felhasználod az anyagokat. A GS láng készítésről is írhatnál egyszer egy tutorialt !
Mindent összevetve nagyon jók lettek. Remélem majdan festett képeket is láthatunk ha elkészül.

Mi lesz akövetkező WH/WH40K tutorial ???? :D

MAC
Üdv Néked Kedves Olvasó !           A mostani bejegyzés két apropó kapcsán született meg. Az egyik egy kedves hobbitársunk (Balu999) által készített és forgalmazott festéktartó állvány bemutatása. Míg a poszt második felében pár mini terepelemet szeretnék…..
MARNEUS 2014.09.12 21:57:36
@Sebitar: Dede ! Még kerül rá az is csak még nyomtatni kell :D

@MA5X: 3500 HUF+ptk Szvsz nagyon megéri az árát !

MAC
Üdv Néked kedves Olvasó !                 Jó rég nem jelentkeztünk és még a Painting Jamról sem írtunk semmit. Eme hiányosságunkat pótlandó íme egy új bejegyzés .A bejegyzés témája pedig nem más mint egy új terepasztal. Ám mielőtt elkezdeném szeretném…..
MARNEUS 2014.08.07 16:49:09
@Transferatu: Itt is jó ! Okulás képpen nekem és mindenkinek aki épít :D

MAC
MARNEUS 2014.08.07 18:27:56
@Transferatu: Igwn-Igen :D és köszönet a kritikákért :D meg az észrevételekért :D
Tod én nem haragszom érte csak amikor 20jára csináltatod újra :D De jól van ez így !
Csak pár válasz :
Kövek :
- Szándékosan színes egyszerűen tetszik , kicsit olyan rajzfilmes hangulatot hatást kölcsönöz. Az hogy nagyon élént az késöbb a fényképezésnél dobja ki magát (sajna). Lehet jobban jártam volna ha kevesebb színnel csinálom.

Nyílászárók :
- Egyszerűen ez volt az egyszerübb egy vázra ráragasztani oszt csók. A valójában igaz , hoyg befele sűllyesztve csecsébb de eredetileg nem ekkora volumenre készült a dolog.
Festésben szintén ez volt az egyszerübb. Mmire nekiálltam festeni már nagyon megduzzadt a projekt időben.

Kék ajtó :
- Nem értem mi bajod vele :D a Pirosat nem kritizálod ??? :D

Ládák :
- Szándékosan készültek talppal. Jó lesz más asztalra is !

Ennyi :D

Ti meg Nemes olvasóink ! Ne bántsátok Transferatut :D Mivel csak jót akar a lelkem :D és soha se bántana meg :D

MAC
MARNEUS 2014.08.08 09:58:30
@Transferatu: Tőlem akár idén is :D még 1X köszönöm az észrevételeket és az építő jellegű kritikát :D

MAC
Üdv Néktek Kedves Olvasóink !                   Tippi mester nagyszerü cikkének nyomdokaiba lépve magam is lefirkantok egy gyors tutorialt. Történt ugyan is , hogy Szetyi barátommal kötöttünk egy mindkettőnk számára előnyös üzletet aminek a rám eső része az az,…..
MARNEUS 2014.05.29 15:41:37
@Petrow:

Köszi szépen! Reményeim szerint a cikk folytatódik....most fog kiderülni mennyire vagyok lusta. A Festést majd a tulaja ,Szetyi végzi. Remélem küld majd képeket !

Sajnos a Painting Jam az zártkörű de már beszélgettünk egy publikus változatról is. Mihelyst lesz valami érdemi változás azonnal szólunk és meghirdetjük!

MAC
MARNEUS 2014.06.10 21:39:24
@sztyopper: Naszóval ! Már akartam írni , hogy igazán írhatnál valami cikket ..
mondjuk egy figura step-by-step festése :D
Hmmm ??? :D

MAC
TMT Manufaktura Mosonshow 2014 2014.04.15 01:19:43
Üdv Néktek Kedves Olvasóink !     2014.04.12 szombat              Megint eltelt egy év és ismét itt volt az idő, hogy nagy izgalmak közepette elinduljunk Mosonmagyaróvárra a Moson Modell Show 2014 -re. Idén kicsit jobban rákészültünk ezért egy elég nagy csapat…..
MARNEUS 2014.04.15 15:41:31
@Viharmadár, Vihar: A csapat nevében is köszönjük :D

MAC
MARNEUS 2014.04.15 18:29:47
@sztyopper: :D ez aranyos ... Nem . Ő egy nagyon Profi ember makettes berkekben. saját festék és effekt termék családja van .Mily meglepő MIG néven. Ezen kívül publikál könyve és folyóiratot jelentet meg ..Amolyan (Loki szavaival élve "Makett Celeb")
A felesége meg a fő Hostesse a cégnek :D .... Nem is véletlen , hogy akkora forgalmat generálétak :D

MAC
MARNEUS 2014.04.16 16:08:47
@janos900: Köszönjük Szépen a Csapat nevében ! Nagyon jó a rendezvény :D

MAC
TMT Manufaktura Komment nélkül 2014.03.09 20:15:45
MARNEUS 2014.03.10 10:02:34
@Bulba: A Csapat nevében Köszönjük :D

MAC
MARNEUS 2014.03.11 11:57:52
@sztyopper: Ügyesek Voltunk :D A te munkád is benne van :D

MAC
Üdv újra mindenkinek, aki ezt olvassa! Na jó, azoknak is, akik nem olvassák...Elöljáróban annyit, hogy tavaly az orkjaim mellé elkezdtem gyűjteni marisokat is, mert az orkokat már túl idejétmúltnak tekintettem kódex SAMpontjából. Bizonyos seregeket sehogy sem tudtam megfogni velük,…..
Üdv Néktek Kedves Olvasóink !  Az év második bejegyzéseként jöjjön egy egyszerű tutorial.      Biztos tudjátok milyen az amikor görcsben van a kezed a festéstől mert a vékony  ecsetet szorongatod. Esetleg sokkal jobban tudod kezelni a tollat vagy…..
MARNEUS 2014.01.08 19:57:14
@bogesz001: Egyértelmű. Ez amolyan tolltartós megoldás :D

MAC
MARNEUS 2014.01.09 09:19:29
@sztyopper: Próbáld ki! Neked illetve Profi festő társaidnak :D :D :D nem biztos , hogy szükséges de szerintem kényelmes és valószínűleg a kezdők is így fogják találni !

MAC
MARNEUS 2014.01.10 18:51:39
@Petrow: Én is nagyon imádom használni .
Pölö csináltam már Jum packot 40K minihez Toll végből. igaz macera volt de atom jól néz ki ! Asszem 2008-ban lett is nevezve a GG-n... de sajna nem nyert :(
Egyébként nálunk pont nem dobálják ki a kifogyott tollakat hanem becserélik másikra :)

MAC
Üdv! Ígéretünkhöz híven csak képek ! Hááát ennyi :D Kommentelni ér ! MAC..
MARNEUS 2014.01.05 17:44:04
@MasterDwalin: Köszönjük a dicséretet. Bár a GW-s úriembernek nagyon tetszett de mégsem kaptunk különdíjat. Majd legközelebb :D

MAC