Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mona 78

71 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keresed a fényt az alagút végén? Ha megfogadod az alábbi 6 roppant egyszerű tanácsot, sokkal jobban érezheted magad a bőrödben. Bizonyára számodra sem ismeretlen, hogy amikor levert vagy, először a kedvenc ételed után nyúlsz, hogy javíts a közérzeteden. Ebben…..
 A nők fogékonyabbak a magányosságra? Mi a hasonló a egyedüllétben és az influenzában? Nem is gondolnátok, hogy megfertőzhetik egymást az érintettek. A magányosság érzése a betegséghez hasonlóan akár egész csoportokra is átterjedhet. A…..
 A kapcsolat- és társfüggők Azokra az emberekre mondjuk, hogy kapcsolat- és társfüggők, akik társ nélkül nem tudnak élni. Az ember társas lény, de az általános felfogás szerint tudni kell egyedül is élni. Megállni a saját lábunkon. Külön kell…..
 Lehet hinni istenben, a reinkarnációban, vagy akár a napi horoszkópban, de néha szkeptikusak vagyunk. Amiben igazán hiszünk, azt nem is szoktuk megfogalmazni, mindennapi dogmáinkat egyszerűen éljük, és ők is élnek minket. Lássuk, mik azok a dolgok, amiket zsigerből…..
 A nemek agyi sajátosságait kutatva megállapították a tudósok, hogy igen sok jellegzetessége van külön a férfiagynak és a női agynak – Soma Mamagésa heti üzenete ezt járja körül.A fiú embrióknál az agytevékenységet erősen specifikálja az agyfélteke, míg a lány…..
 A legenda szerint a hetedik év a vízválasztó egy kapcsolatban, holott a házasság első néhány éve legalább ilyen kritikus. Utóbbi végül is érthető: kezdőként kell bizonyítani egy új, ismeretlen helyzetben.Nem is sikerül mindenkinek elsőre a helytállás. A válóokokat…..
 Nehéz megtalálni a szerelmet, és senki sem kezd szívesen egy olyan emberrel, aki később megcsalja. De honnan tudhatnánk előre, amikor még a rózsaszín ködben úszunk? Egyesek a hangszínben vélik megtalálni a megoldást. Az Evolutionary Psychology című lap online…..
Vagyis 11 ok, amiért nem rajongunk az ötletért. Ha a gyereknek születésnapja van, akkor úgyis az lesz, amit ő akar, kerül, amibe kerül. Valakit biztos baleset érEgy gyereket is nehéz visszatartani a vasaló nyalogatásától, nemhogy tízet. Akármennyire is odafigyelünk, előbb…..
 A hűtlenség nem csak úgy megtörténik, gondolkodással és cselekedettel elkerülhető. Tuti tippeket persze nehéz adni, de van, aki megpróbálta…Shirley P. Glass és Jean Coppock Staeheli a Not „Just Friends”: Protect Your Relationship from Infidelity and Heal…..
 Rendületlenül hiszünk a nemek egyjogúságában, de aki 20 éves kora után is úgy gondolja, hogy a férfiak és a nők alapvetően hasonlóak, az nem látott még pasit, aki elengedi magát.Nézzük meg azokat a – szigorúan férfiakhoz köthető – jelenségeket, amelyek…..
  Bár a nők jobban kiigazodnak a férfiszerepekben, mint a férfiak a nőikben, még mindig van mit tanulnunk tőlük. Általánosítások következnek.Egyszerűen fogalmazniA tartalom néha elveszik, ha túl sok körülötte a forma. Ha felmerül egy gondolat bennünk, és tegyük fel,…..
 Hiába igyekszünk kirakatba illően viselkedni, vannak olyan helyzetek, amikor mégis vállalhatatlanul gondolkodunk vagy viselkedünk.IrigykedünkSoha nem fogjuk bevallani, hogy mikor és mire vagy kire vagyunk irigyek, de annyit elismerhetünk, hogy előfordul, még akkor is, ha minden…..
 A sírás a nők jó barátja és fegyvertársa, de a férfiak nem könnyeznek ilyen könnyen. Kulturálisan beléjük ivódott, hogy ez nem férfias – így szól Karafiáth Orsolya különvéleménye.A hír: Mitől sírnak a férfiak? Egy felmérés szerint az erősebb nem…..
 Egyre többfelől hallani, hogy az új évezred hozta változások egyik nemekre vonatkozó fő feladata és üzenete, hogy a férfi merjen és tudjon jobban, tudatosabban élni a benne levő női minőséggel, mi nők pedig a mindannyiónkban ott levő férfienergiákkal.Szakszerűbben…..
 Közérzetünket nagyban befolyásolja emésztésünk. Sokunknál mindennaposak az emésztőrendszeri panaszok: haspuffadás, székrekedés, hasmenés és egyéb kellemetlen tünetek.Néhány egyszerű változtatással azonban megelőzhetjük ezeket a kínos problémákat! Evéssel az…..
 A nevelés már az anya hasában elkezdődik, amikor a magzattal való összehangolódás során nőből szülővé válunk.– Néha úgy érzem, hogy csődöt mondott a nevelésem. A gyerekem úgy beszél velem, mint a haverjaival, nemegyszer képes megalázni előttük. Pedig kicsinek…..
 Előfordulhat, hogy szülőként nem szeretjük egyformán a gyermekeinket? Mit tehetünk, ha ez valóban így van?– Kisfiam születése után úgy éreztem, hogy nincs az a szeretet, ami felülírná azt, amit iránta éreztem. Csak vele foglalkoztam, kerek lett a világ és…..
 8 éves gyerekek küzdenek étkezési zavarokkal, és már 6 éves lányok is arról panaszkodnak, hogy túl kövérek.Minden harmadik lány és ötödik fiú a 10 éves korosztályban aggódik az alakja miatt. A celebek és a reklámok hatásának betudható testképzavarok egyre gyakoribbak…..
 A levelem célja pedig, az, hogy ezen esetek kapcsán folyamatosan felmerül bennem, hogy miért mindig csak a szülésről esik szó, miért nem foglalkoznak szakemberek, újságírók a szülés utáni depresszióval, szorongással, holott ha lehet, még fontosabb lenne, és igenis…..
 Még a kicsinyességnél és a neveletlen viselkedésnél is nagyobb eséllyel csökkenti a szex lehetőségét a rossz szájszag.Fontos randi előtt nem árt messziről elkerülni a hagymakarikákat és a fokhagymás ételeket, ugyanis a Listerine felmérése szerint, melyről ezen…..
 Avagy ki a legvonzóbb celeb? Kiderül Nagy Szextesztünk eredményhirdetésének utolsó részéből.. És akkor jöjjenek az eredmények, először azok a sztárnők, akikkel a magyar férfiak leginkább el tudnának képzelni egy igazi ágyjelenetet: 10. Dukai Regina9. Salma…..
 Hányasra értékelik a magyarok partnerük testét? Mennyire számít nekik a méret? Hány százalékuk maszturbál párkapcsolatban? Nagy Szextesztünk utolsó eredményhirdetésén minden kiderül...Reméljük, a Nagy Szexteszt eredményével újabb szöget verünk az anorexiás korszak…..
Szexteszt részeredmény: A férfiak harmada elképzelhetetlennek tartja az örök hűségetKik a hűtlenebbek: a nők vagy a férfiak? És ha már megtörtént a félrelépés: ki vallják be inkább szánva-bánva a dolgot? Elértük a 100.000 kitöltést Nagy Szextesztünkkel, mely…..
 Mi jön be jobban, ha mindent, vagy ha semmit sem tudsz a pasiról? Szeretnéd tudni, hogy tetszel-e neki? Egy friss kutatásból kiderül, hogy mi vonz minket a férfiakban.A hír nem feltétlenül revelatív, hiszen minél többet tudunk valakiről, annál valószínűbb, hogy már…..
 Mutass egy kis klasszist! Adakozz menhelynek! Ne is foglalkozz a nővel! – csak néhány a legbénább csajozós tipp közül. Ezek után ki csodálkozik azon, hogy csupa ügyetlen fazonnal akadunk össze?Nehéz eldönteni, hogy ezek a magazinok minket, nőket, vagy a pasikat nézik…..