Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nézőtér

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovák serdülők után a mi ifjúsági válogatottunknak is 14 gólt lőttek az orosz U16-osok a toruni tornán. A különbség annyi, hogy északi szomszédaink tegnap lőttek egy gólt, nekünk viszont nem sikerült betalálnunk. Az első harmad az ellenfél mindössze egygólos vezetésével…..
nézőtér 2010.08.12 09:03:17
@F. Kapus: Ez igy van sajnos:)Ez nem a tavalyi garda...Csoda lesz az éremszerzés, azért hajrá!
MTK Meteor néven vág bele az utánpótlás-nevelésbe a kék-fehér egyesület legfiatalabb szakosztálya, amely 1975-ben megszűnt, most pedig újjáalakult. A szakosztály elnöke Palotás István, a pesterzsébeti jégcsarnok létesítményigazgatója lett. Szeptemberben több…..
Fekti Bálint a múlt héten megvédte diplomamunkáját, így ő az első magyar jégkorongedző, aki a világhírű vierumaki egyetemen szerzett edzői képesítést. A 24 éves magyar bajnok hokis súlyos térdsérülése után a jégre is visszatérhet, edzésbe állt Fehérváron. Az Alba…..
A Vasas Bp. Stars mindenképpen indít professzionális felnőtt csapatot a következő szezonban, tájékoztatta blogunkat Kangyal Balázs klubmenedzser. Kijelentette, a káposztásmegyeri csapat a Mol Ligában kíván indulni. Hogy a magyar rekordválogatott 41 évesen is profi jégkorongozó…..
Ma délután fél öttől eldől az U18-as válogatott sorsa. A krynicai vb-csoport messze legerősebb csapatát kellene legyőznünk ahhoz, hogy feljussunk az A csoportba. Sikerünk esetén sem dől még el minden, hiszen a brit botlás miatt utolsó meccsünkön felül kell múlnunk Kazahsztánt…..
nézőtér 2010.04.15 20:17:18
@hokiszereto: ezzel maximálisan egyetértek,amikor "sztárt" csinálunk néhány tiniből,el kell gondolkodnunk.Nem a gyengébb csapatoknál kellett volna villogni/ill.ott is kell/hanem most kellett volna villanni..ez egy csapat ,a csapat nyer a csapat veszit és mindenki tagja aki játszik.Ezt kéne tudatositani gyereknek edzőnek egyaránt.Egyébként én még soha nem hallottam edzőtől, hogy hát igen ezt elcsesztem.A junior vb után sem azt hallottuk, hogy ezt vagy azt máshogy kellett volna hanem a szokásos szöveg "mi mindent megtettünk".Ez itt most lehet, hogy igaz, de decemberben biztos nem volt.Hajrá az utolsó meccsen!!
A magyar ifjúsági válogatott minden akadályon keresztülhágva két góllal legyőzte a házigazdákat a divízió 1-es világbajnokságon. Az adatok szerint az edzők megkeverték az első két támadótriót, Hentes Hardihoz és Nemeshez került, Németh pedig Hárihoz és Gallóhoz, a jelek…..
Minden meccsre másképp kell készülnünk. Nem a végcéllal kell foglalkoznunk. Mindenkinek lesz mélypontja a vb-n, de ez a játék akkor is kevés lesz, ha az ellenfelünk gyengébben megy. Minden harmadban azonos szinten kell teljesítenünk. Az ifjúsági válogatott szerda este nyolckor a…..
nézőtér 2010.04.14 20:36:33
Nem tehetjük meg, hogy húsz perc jó játék után leállunk, mondta Bob Dever, a magyar U18-as válogatott szövetségi edzője a vb első napja után. Azért sem, mert hétfőn egy órakor a britek ellen sokkal több kell a győzelemhez. Mindhárom előzetesen esélyesebbnek tartott válogatott…..
nézőtér 2010.04.12 13:35:28
nézőtér 2010.04.12 15:25:10
@lbsz: de igen, csak nem volt idejük összekovácsolódni
nézőtér 2010.04.12 15:36:11
@lbsz: 46:25 ???
Vasárnap egy órakor kezdi világbajnoki szereplését ifjúsági válogatottunk. A zárt kapus vb-n Litvániával játsszuk a nyitómeccset. Ellenfeleink közül a legnagyobb kihívást várhatóan az elitből kihulló németek jelentik majd, de nehezen felejthető az előző évi vb-n a…..
nézőtér 2010.04.11 14:01:03
@hoki_40: szerintem is, gondolom majd javitják, 6 percig emberelőnyben voltunk.
Négy játékos számára befejeződött a felkészülés az ifjúsági vb-re. A 32 fős bő keretből 26-an maradtak. Kedden 18.30-kor az Icecenterben Szlovákia U17-es válogatottjával játszik a magyar szelekció. Utána jelöli ki Bob Dever szövetségi edző a Lengyelországba utazó 22 fős…..
nézőtér 2010.04.06 18:15:05
@angol68: ..Mit kell még egy gyereknek tennie, hogy bekerüljön a válogatottba?
Az edzők biztos elmondták, mindenkinek egyenként.Hát azt.
nézőtér 2010.04.07 08:04:18
@angol68: nem a ponttáblázat dönt, tavaly sem az döntött! A pontkirály Virág Tomi több mint 30 ponttal elözte meg a másodikat, mégsem ment.
Papp Csaba és Kovács Viktor is kimaradt, pedig igen jó szezont produkáltak a Felnőtt csapataikban. Utóbbi pár héttel utána az EBEL kerettel készülhetett. Szóval az edzők válogatási szisztémáját, mi halandók nem érthetjük.
nézőtér 2010.04.07 10:28:22
@angol68: van igazság abban amit irsz, de: a külföldön játszókat 1 meccs alapján nem kéne megitélni, ők hosszú sorozaton vannak túl, más tipusú játékkal, főleg a tengerentúliak, kisebb pálya, nagyobb ütközések....stb.De ettől függetlenül még Krisztánnak 2 éve van az ifiben, jövőre kihagyhatatlan lesz.
A vb-t tettre kész állapotban várom, mondta Nemes Benjámin, és Hári János várakozása is jelentős. A svédországi U18-as bajnokság négyes döntőjében két magyar válogatott jégkorongozó is szerepelt. A Färjestad az elődöntőben nem bírt Vas János egykori csapatának…..
nézőtér 2010.04.05 06:27:16
@facsipesz: tegnap volt szerencsém kilátogatni az icecenterbe.Hihetetlen jók a srácok.Gyerekkoruk óta ismerem őket/már akik megmaradtak/.
Nekem nagyon tetszett a Hári féle sor, szerintem oda még a Hentes a kéne és nagyom jól mozgott a Fekti-Kovács-Meretei sor is.A többiek is nagyon ügyesek...a hátvédek is ügyesen mozogtak, 1 gyereknek láttam korcsolyázási problámát,de őt nem ismerem.Hajrá Magyarország!
nézőtér 2010.04.05 20:51:14
@Miskolcifan: ott volt.