Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spanish VVax

0 bejegyzést írt és 566 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Heti retro: Commodore 64 2012.09.07 08:42:09
Tudom, a Jetpac következne a rovatban, de hadd előzzön be egy hardvertéma, aminek nemrég volt aktualitása. Augusztusi pihenőnk alatt ugyanis szép csendben harmincéves lett a Commodore 64 (1982 augusztusában jelent meg), és bármilyen hihetetlen, erről a gépről nem volt még nagyobb…..
Egy olyan gépet szereztem tegnap, amivel 20 éve nagyon menő lehettem volna - a környezetemben Amigája senkinek sem volt mert piszok drágán árulták! Az 576 Kbyte újság 1991/10 - számában közzétett árajánlat szerint:  C64 alapgép  14.000 Ft 1541 floppy drive  16.000…..
"Maga bekokózott?" - kérdezte Lucy Koh bírónő az Apple VS Samsung ügy újabb bírósági epizódjában az Apple egyik ügyvédjétől. Bár már többször éreztettük véleményünket, miszerint az Apple-Samsung csata kimeríti a nonszensz fogalmát, és inkább már az új…..
Spanish VVax 2012.08.17 14:48:01
@monddazigazatmar: nem érted hogy nincs olyan hogy cracktól betépett? Betépni kizárólag fűtől lehet. A cracktól beállni lehet max. -- A cikkirónak : A cikk botrányosan fos forditás valóban. Hamut a mamuval, meg nem mindegy ám ecsém hogy csapba szarni vagy szarba csapni. te se angpolul, se magyarul nem tudsz. Nem ártana egy kicsit olvasni, meg pallérozni magad, mielött irásra vetemedsz.
Spanish VVax 2012.08.19 18:26:08
@monddazigazatmar: nem válaszolok korlátolt, személyeskedő, köcsögöző gyökereknek. Egyszerüen figyelmen kivül hagylak, mert egy árokparton száradó szardarab vagy. Nézz utána magad kisköcsög, én bizony nem oktatlak.
Spanish VVax 2012.08.19 18:27:12
@gombost: te is egy ultragyökér vagy. ha legközelebb normálisan megszólitassz elbeszélgethetünk, addig csatlakozhatsz "monddigazatmár" kollegához !
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
IDDQD Heti retro: North & South 2012.06.22 14:01:00
A játékipar mindig is szívesen nyúlt sikeres képregényekhez (már Atari 2600-ra is volt egy Spiderman), és ezek a feldolgozások általában Japánból és Amerikából érkeztek. E két ország mellett azonban van még egy harmadik, ahol igen régi hagyományai vannak mind a…..
Spanish VVax 2012.06.22 15:51:58
@Scagnetti: Amigán elolvadsz, olyan volt :) Az egyik legtöbbet nyüstölt játékunk volt!
Hopp, most olyat láthattok, ami csak néhány magas rangú koreai mérnök és pár száz összeszerelő munkás kiváltsága volt eddig. Egy SGS3 belsejét, darabokra szedését, majd újra összeszerelését. Kicsit ijesztő, ahogy feszülnek, lepattannak a csatlakozók, és nyúlnak, hajlanak az…..
Spanish VVax 2012.06.13 18:50:07
Amióta a szcientológusok felszámolták a Lipótot, egyre több és egyre hangosabb őrült lepi el a köztereinket. Ezek az egyedek nyilván otthon sem keresztrejtvénnyel kushadnak, hanem Hitler slágereit üvöltetik és macskát kínoznak. Naiv lakótársak tanácstalanok, hogy a tehetetlen…..
IDDQD Fantasy az állam pénzéből 2012.05.29 09:10:00
A GQ remek, a Sportgézán is publikált tanulmánya alapján az amerikai kosárlabdázás nagyjai karrierjük végeztével nem a dicső nyugdíjba, hanem a csődbe menekülnek. (Ugye, mindenki hallotta már, hogy a pályán mindig zseniális Michael Jordan állítólag az életben súlyosan…..
A 2007-ben "egyetlen tollvonással" bezárt OPNI (Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, közkeletű nevén a Lipót) ma is üresen áll. Hogy miért zárták be és miért nem használják ma sem semmire, arról elég sokan, elég sokfélét írtak. Alighanem valaki kinézte magának…..
Megint beszólt Kövér László, akire kis híján azt a feladatot szabta Orbán, hogy testesítse meg a nemzet egységét. Most megint úgy látja, szégyen, hogy az MSZP ott ül az országgyűlésben.Ezek szerint szégyen lenne 2010-ben közel egymillió ember akarata? Ennyien szavaztak ugyanis…..
Spanish VVax 2012.04.21 16:13:25
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: igen az, próbáld meg elolvasni egyszer higgadtan, nyugodtan és próbáld meg értelmezni a mondatait. gyiurcsány elkúrta, le kellett volna mondania, de konkrétan az öszödi beszéd tartalma ettől még az ami. Nem a "hazudtunk reggel" benne a lényeg. Ezt csak a 90-es IQ-jú jobbikosok meg fideszesek hözöngik, pedig saját szövegértési és intelligencia beli hiányosságaikat prezentálják ezzel, ennyit fogtak fel belőle. Utána meg megostromolták a tévé székházat és elrabolták a "komcsi" Mazsolát és Tádét, majd kizabálták a túró rudit a tv büféjének hűtőjéből a nagy forradalmárok. A helyzet kezeletlensége, a megoldás hiánya és a rendőrségi anomáliák miatt kellett volna lemondania nem az öszödi beszéd miatt. persze ezt az elvakult jobboldaliak még megérteni sem képesek, csak az elvakult, fanatizált, beteges fogsorcsapkodás és vicsorgás. Több bölcsességet kivánok mindannyiótoknak.
Hát ezt is megértük. Családunk mindenkori biztos tartóoszlopa, a feleségem 190-es Mercije, máshogyan mondva - az „újautónk” is megérte a félmillió kilométert. 432 ezerrel vettük 2006 márciusában, tehát mi tettük bele a gyűjtemény közel egyhatodát. Így nézett ki…..
Jajj, de borzasztóan idegesítő, amikor azt hallom (amúgy magyar emberek között zajló beszélgetésekben), hogy mi alapvetően és megváltoztathatatlanul irigyek vagyunk, vagy hogy felsőbbrendűségi érzésük van a környező népekkel szemben. Olyan szélsőségesen sommás…..
Spanish VVax 2012.04.13 12:40:35
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
Belsőség Búcsúzom tőled 2012.03.25 17:55:00
Csikorgás, csikorgás, csatt. Így kezdődött az a napfényes, de hűvös szeptemberi reggel, amikor szertefoszlott az álmom, hogy hagyhatom tisztességben megöregedni az autómat. 518i-t, 1984-ből. Pedig azt szerettem volna, ha kellemes rozsdapöttyökkel, de a tartóelemek épségét szem…..
Spanish VVax 2012.03.30 14:14:22
@nem kéne...: rokonaim élnek 30 éve bajorban, gyakran kijárok én is, a felemlegettt példa nem hasraütős! Láttam 300-ért is, kicsit lepattantabb de ennél 3-szor jobb állapotban. Csak ki kell menni 2 hétre és kisebb településeken "vadászni". Nem árt hozzá jól németül beszélni, az idegenekkel bizalmatlanok gyakran a helyiek. Ennyi a titok. Nem a nagy német használtautó szájtok az irányadók a kérdésben hanem a személyes tapasztalat.
Spanish VVax 2012.03.31 18:11:02
@nem kéne...: Ja, hogy csak akkor vagyok hiteles. Értem. Akkor neked én nem leszek jó soha barátom, akármit is mondanék neked, mert téged a HIT vezérel. További jó hitéletet kivánok ! A tapasztalat marad az enyém :) Ámen !
Kriszta telefonjáról 3 hónap szervizbe rohangálás után megvonta a szerviz a garanciát, mert a sok javítgatás közben fizikailag is megsérült a készülék. A Vodafone eddig azért nem cserélte, mert a szerviz szerint rendben volt a Sony Xperia X10, azóta meg a garancia hiánya miatt.…..
Spanish VVax 2012.03.20 14:40:32
Az elmúlt hat évben több tízmillió néző követte szombat esténként a közép-kelet-kínai Honan tartományban a kivégzés előtt álló gyilkosokkal készített beszélgetéseket, melyet a múlt héten pénteken állítólag átmenetileg levettek a műsorról - írja az MTI. A Kivégzés…..
Spanish VVax 2012.03.18 16:45:38
  Menj innen, te troll Tudom, mi lesz az első kérdés azoktól, akik végigkövették az idén már ötvenedik évét taposó, majdnem napra pontosan két évvel ezelőtt Svédországból behozott öreg Mercim sorsát: készen van-e már végre a fényezés?  Most már rajta van a…..
  Szombaton került megrendezésre a Magyar Szolidaritás Mozgalom Együtt egy új köztársaságért! – Tüntetés a szociális és szabadságjogokért című rendezvénye, méghozzá az ország legnagyobb és legreprezentatívabb Baumax-parkolójában, a budapesti Kossuth…..
Nincs azzal baj, ha valaki sportosan vezet, mint teszi és vallja ezt Gab is, bizonyos határok között szerintem is belefér. De ez utóbbi ilyenkor a legfontosabb, tudni kell, hol van az igazi határ. Mert mások veszélyeztetése már túl van ezen és valahol átérzem a posztíró indulatát.…..
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
Spanish VVax 2012.02.27 13:30:35
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
Spanish VVax 2012.01.08 13:40:23
@regapó: na te is a holdon élsz barátom :) Majd igen jó lesz az utolsó kiló kristálycukorért harcolnod a lángoló teszkóban. Fogalmatlanságból jeles !!
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
Spanish VVax 2011.12.22 20:29:58
@nova76: Sok tekintetben igazad van, csak rákényszerülnének végre a döntéshozók a "magyar agyak" (hol bujkálnak?) végre, hogy ÉRDEMBEN elterjedjenek a kis méretű, olcsó elektromos járművek. Pl. magyar gyártásban. MI-ÉRT NE ?? Az otto motor (és tsai) halott, lássuk be !
Egy augusztusi estén két buldózer jelent meg Baku egyik házánál, és előzetes értesítés nélkül elkezdték lerombolni az épületet. Az azerbajdzsáni hatóságok nem engedtek be senkit, így a bent lévő értékeket nem lehetett kimenteni. Az épületben volt a székhelye a Béke és Demokrácia Intézetnek…..
Spanish VVax 2011.11.12 15:28:55
@Jackni Konzol: majd akkor fogsz csak visitani ha te leszel a törmelék