Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Florenix712

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illene valami pironkodó bevezetőt írni, hogy tudjuk ám, milyen primkó ez a játék, de nekünk mégis nagyon tetszik, és talán a kedves olvasónak is – vegyük úgy, hogy túlestünk ezen. Az alapszituáció Beckett drámáit idézi: két ember áll egy megállóban, nem szólnak…..
Nagy nap a mai minden unatkozó irodai patkány számára, ugyanis egy igazán remek játékot találtunk mindannyiuknak. Nem olyan lövöldözős vagy egyszerű logikai marhaságot, amilyennel csak az időt lehet múlatni, amíg nem látja a főnök a monitort, hanem egy olyan…..
comment:com Fortyog a felszín 2007.07.04 16:30:00
Az még hagyján volt, hogy kb. egy hete legalább tíz perccel megrövidítették a közszolgálati Híradót a Balatoni nyár című szolgáltató(?) ízé miatt, amiből olyan bréking infókat sikerül megtudni, miszerint kiskutyánkat a Balcsinál is el tudjuk vinni orvoshoz, meg hogy már…..
Hiába a hegyekben álló zseton meg a közös Unió, Metternich vére úgy látszik nem alvadt meg. Az OMV olajcég ugyanis az "Ausztria megint kicsit nagyobb lett" szlogennel tudatta az osztrák fogyasztókkal a multinacionális vállalat magyarországi térnyerését. Nekünk amúgy…..
Sok klón és újraértelmezés után végre egy eredeti logikai játékot üdvözölhetünk a blogon. A Bloxorz főhőse egy tégla, amit a pályákon levő négyzet alakú lyukba kell beleterelni. A téglát csak az oldalaira átfordítva lehet mozgatni, és ebből adódnak a bonyodalmak: ha…..