Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amea

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Amea 2009.04.16 17:19:08
Kedves Párok, Pártalanok!
Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek.
Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen kölyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam romjait. Okos, jóképű férjem pedig - bár a részét nem veszi ki a családi életből - de kritikusan felügyeli minden mozdulatunkat.
Szakítsatok, amíg lehet, amíg nem teszi szinte lehetetlenné a gyermekáldásnak nevezett csapása az ösztönöknek. Legyetek önállóak, ne veszejtsétek magatokat egy egy kékebb (barnább, zöldebb) szempár kelepcéjébe. Nő vagyok, nőkhöz és férfiakhoz is szólok, mert a női lélek úgy gondolom más, de igyekszem megérteni a férfit is. Nem azért mert másnak született, azért mert legtöbbször másmilyenné deformálta az élet.
Amíg a fiúk botokkal láthatatlan ellenséget űztek, vadregényes tájakon kalandoztak a város széli bozótosban, a nők már akkor is anyák voltak és egy kockás pokrócon lakberendeztek, neveltek és várták haza a férfit. Megértem mindkettőt..
Amíg az összeköltözés szóba nem kerül, általában rendben mennek a dolgok. Addig egy kapcsolat program, akár a mozi, egy koncert vagy a sport, csak sokkal izgalmasabb és érdekesebb. A szerelmes másik
lelki tükrében látni magunkat hízelgő, érezni, hogy örömöt, élményt nyújtunk a másiknak felemelő. Könnyen vetemedik iLYenkor arra az emberlánya, hogy az összeköltözést jó ötletnek tartsa. Tapasztalatom szerint ez főleg férfi berkekben komoly és fontos választóvonal, onnantól lehet a 'csajomat' páromnak nevezni, és komoly kapcsolatról beszélni. Meg persze onnan nem az anyja mos rá, hanem a barátnője. Pedig már az a szó, hogy komoly, lehetne figyelmeztetés. Ha a szerelem tiszta életöröm, mit keres a kellős közepén az a szó, hogy komoly. Ha meghallod, menekülj. Azt jelenti, eztán mindent el kell viselned, mindenben igazat kell adnom szeretett hősödnek, tiéd a házimunka, és a gyereknevelés a munka mellett is amíg nem szakítasz, vagy nem kerülsz kilábalahatatlanul mélyre ebbe a tényleg komoly kelepcébe. Szokd meg az egyedül töltött estéket, az elfelejtett születésnapokat, mert komoly kapcsolatban a rózsacsokor infantilis, a romantikus vacsora gusztustalan, a nem általa választott film után rossz álmok miatt szenved a kedvesed, és hisztigörcsöt kap. Búcsúzz el kedvenc elfoglaltságaidtól, a buliktól és a szexi ruháktól, mert a férfi nem csak másik férfira féltékeny, hanem mindenre, ami rajta kívül lefoglalja az Ő NŐJÉT. Nyugodj bele, hogy kedvenc könyveid helyett funkció nélküli autómodellek és használt zoknik állnak a polcokon. Ha a férfi mogorva bunkó, mikor hazaér, légy nagyon gyengéd, mert különben a hárpiának tart majd. Siess haza mert unatkozik, tartsd ízlésesnek a morzsákkal teli kanapét, amire normális ruhában nem heveredhetsz csak úgy le, ha hazatértél. Ha bútorvásárláskor megpróbál majd rábeszélni egy hatalmas íróasztalra, és erre te igent mondasz, elvesztél. Innen már a pc játékoké az este.
Aztán drágád rájön, hogy még mindig vonzó vagy, de neki már nincs kedve veled foglalkozni, ezért bekerülsz a papás mamás játékba és már csak a baba hiányzik. Gyűrű az ujjadra, felségjelzés megvan. Esetleg előtte az a jelmezbál, ami akár jó is lehetne, ha nem a kedves anyósnak kéne mindenben megfelelni és a szervezést egyedül végigvinni. Ő élete legszebb napjának fogja nevezni, mert éjfélre picsarészeg lesz, te pedig emiatt aztán heteket magyarázkodhatsz majd.
[....]

Folytathatnám, de baromság.
Kiélezése a klasszikus viccbeli helyzetnek. Aki komolyan veszi, az bizony vastagon megérdemli :DD
Szándor kollega remekbeszabott posztja után Tibor is hatalmas kedvet kapott a gondolatmenet továbbgörgetéséhez. Érintettük a témát már a fiatal és a középkorú párok esetében is, hátha tudunk a mostani alkalomra is valami olyat összekukázni, ami az újdonság erejével…..
NE tartsunk jetit otthon!..
Amea 2009.02.03 17:43:00
A Homár személyesen is tanusíthatja, hogy a tuskó fővárosi mozisok rendszeresen mixelnek beszaratós filmelőzeteseket és ijesztő felnőttreklámokat a legkisebbeknek szóló filmek vetítése elé. Az igazi tuskók ráadásul nem válaszolnak az anyák panaszos leveleire. Íme egy, a Corvin…..
Még meleg nyár volt, amikor MB megrendelte és leelőlegezte az új konyhabútorát. Azóta eltelt 4 hónap, de most pénteken bár ajtók nélkül, de végre megkapja a bútort. Mivel a bútoráruház a szerződést dátum nélkül adta ki, így a szállítási határidőért hiába reklamált.…..
Sárát megtalálta egy újabb feltöltőkártyás társaság, akik a T-mobile nevében jelentkeztek nála azzal az örömhírrel, hogy nyert 800 000 Ft-ot. A nyereményt persze csak akkor veheti át, ha 20 000 Ft értékben kártyát vesz és azt az általuk megadott számra feltölti. Sára…..
Balázs két történetet is küldött, mindkettőt a Posta jóvoltából. Először hiába adott meghatalmazást, mégis a bürokrácia legmélyebb bugyraiba zuhant és más nem vehette át a levelét, másodszor pedig az új épületbe költözött posta egyoldalúan módosította a szerződést…..
Amea 2008.12.08 15:28:54
BKV figyelő kolléga találkozott az adománygyűjtés eme eredményes módszerével Tesco-ban. Azért a másik oldalon is gondolkozzunk el kicsit: ki az, aki egy noname pénzgyűjtőbe képes egy fillért is beledobni?A Tétényi útnál nyílt Tesco Expresszben fényképeztem szerda este. Egy kis…..
Újabb szupergyors válasz érkezett Szentgotthárd polgármesterétől a Borhotelben éjjel kifagyasztott vendégek panaszára. Leveléből ugyan nem igazán derül ki, naiv ügyfél melyik állítása nem felel meg a valóságnak, ellenben megtudjuk, hogy 40 év után most először…..
Amea 2008.11.26 15:35:11
Amea 2008.11.27 14:54:15
Amea 2008.11.27 16:09:05
Derzi gyanúsan gyorsan kiégett energiatakarékos izzóit korrekt módon cserélte az Obi, de a Landlite terméke továbbra is kérdés maradt számunkra. Körülnéztünk, ha jól értjük, egy fórum szerint a gyártó nem vállal garanciát erre a tipusra, de akkor miért is cserélte vissza az…..
Minden idők legjobb sajtóközleménye és a világmindenség legjobb csatolt marketingfotója következik, öveket tessék bekötni, de főleg a nadrágszíjakat meghúzni. A terjedelmes dolgozatot az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács adta ki ma, a témája pedig a…..
Nehéz eldönteni, de nekem talán ez eddig a kedvenc Homár-sztorim. Fél órája olvastam, még most is göcögök és rázom a fejem, a kedvem ennek megfelelően - mellhártya ide vagy oda - napsugaras. Pedig amit itt olvasni fognak, egy pánikolásra legkevésbé sem hajlamos állapolgárt is…..
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..
 Két láda üres üveggel haladtam bevásárolni a közelünkben újonan megnyitott Aldi áruházba. Szeretek vásárolni, meg alapból kíváncsi is vagyok. A bolt előtt álló biztonsági őrtől megkérdeztem, hol lehet az üveget visszaváltani, mire azt mondta sehol, és semmilyen…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Subba Subba duplaszív nemzetiwiw 2008.01.31 08:28:00
Még csak hat regiszrált felhasználó (öt fő Csonka-Magyarországról, egy fő Erdély és Partiumból), de akárki meglássa lesz ez még több is, és eljön az idő, amikor a pénteki válogatást már innen merítjük. Emeljük hát nemezsüvegünket az első mélymagyar társkereső oldal…..
Fogadjunk nem tudjátok még, hogy mit fogtok hallgatni a következő hónapokban! Mi viszont már tudjuk, hogy milyen csapásra készül a Náksi-Brunner párosból a gülüszemű. Tehátakkor mindenki egyszerre: pimpinkin egy cukor kis nyuszimusz, aki hidd el hogy sosem lesz alamusz! ..
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
Mégis mit képzelnek az olvasók? Úgy akarnak internetes újságot olvasni, hogy közben nem kattintanak minden egyes hirdetésre? Sőt még látni sem akarják azokat? Firefoxot használnak és hozzá Adblock kiegészítést? És pofátlanul mindenféle filterlistákat töltögetnek a…..
A mogyorókrém tipikusan egybites imádom/utálom kategória, de hogy rajongóit arra is rá bírja venni, hogy egy ismeretlen eredetű tubusos tárgyat (űrhajóskaja!) hazavigyenek, mint cidalain, az azért durva: nemsok olyan ehető dolog létezik amit fémtubusban árulnak. a hansági…..
Amea 2007.07.26 13:02:08
Amea 2007.07.26 16:31:39
hurka gyurka 2007.07.26. 14:39:36
www.acsoki.hu/products.php?category_id=14

...valaki legyen már olyan jó, és rendeljen egy pakkot, 59 Ft/db fogy.áron simán átveszem. Az oldalon hátrányosan meg vagyok különböztetve, mert nem akarok mogyorókrém nagyhatalom lenni, csak fogyasztó.