Adatok
niko1234
0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Pástétomnak, rántva, sütve, bárhogy legyen, imádom a padlizsánt. Csodálnivaló az a gyönyörű mélybordó szín, az a tenyérbe simuló cseppforma! Törökparadicsom és tojásgyümölcs néven is fut, és mindkettő méltó hozzá: az előbbi egzotikus, az utóbbi mesei.
Első…..
niko1234
2010.05.06 23:19:15
Hű színte érzem a fokhagyma,a padlizsán illatát,a pirítós roppanását,a vörösbor zamatát,nyár van kellemes szellő lengedez,a hangulat pompás.Zsuzska mit szólnal,ha rászórnánk egy kis friss petrezselymet vagy bazsalikomot?

Hát, így, április elején már nem sok. A zsinegen nem csüngenek töppedt szőlőfürtök, a rúdon is egyre rövidebb a kolbász, és a szalonnából is nap mint nap vékonyabb szeleteket vág az ember. Van még birsalma a kredenc tetején, meg egy-két üveg cseresznyebefőtt, de a fogyóban…..
niko1234
2010.04.09 22:06:52

Fáradt, íztelen almák, összeaszott dióbél. Vége a télnek, de a tavaszi gyümölcsök és zöldségek még lapítanak. A házi baracklekvár meg már vagy egy hónapja elfogyott. Ezt a gasztronómiailag légüres teret kitölthetjük az almás zserbóval, ami áthidaló megoldás a borízű…..
niko1234
2010.04.04 19:08:08
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz