Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kérek egy fröccsöt. MOST!

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok dolog akadályozta a hétfői The Men-koncertet az Akváriumban. Nem elég, hogy a New York-i zenekarral egy időben lépett fel az A38-on a Joy Division-alapító Peter Hook, de még a hirtelen az országra szakadó hóesés sem kedvezett nagyon a bulinak. Azonban egy kifejezetten lelkesnek…..
Slash - Apocalyptic Love (Dik Hayd International) Van egy gitáros ember, aki olyan riffeket ír tömegével, amiket kevésbé tehetséges zenészek kis túlzással szólónak használnak, és ezt az embert Slash-nek hívják. A Guns N' Roses egykori tagja a zenekar szétmenését követően saját…..
Hahó, néhány napja az Indás oldalak facebookját is átállítottuk az új Timeline formátumra, aminek az egyik hozadéka egy hatalmas fejléckép. Az Inda rólatok szól, ti vagytok a címlapon, az Indafotón még a hibaoldal is egyikőtök fotója, miért lenne ez másként a facebookon?…..
Kérek egy fröccsöt. MOST! 2012.03.03 10:59:44
@tacsifoto: Kicsinyítés, vágás... Nem olyan bonyolult ez szerintem
Nesze!szer Stephanie Seymour újra! 2012.02.28 17:12:00
  Emlékeztek még rá? Ő volt anno az egyik kedvenc modellünk a 90-es évek modell generációjából. (Szinte nem volt címlap, amin ne szerepelt volna.) Persze, az ismertségére nagy lapáttal rátett az is, hogy Stephanie szerepelt a Guns N'Roses klipjében, hisz ő volt Axl Rose…..
Mindenfajta kommentár nélkül itt a Metallica, a Red Hot Chili Peppers, Elton John, a Slipknot és a Stone Sour koncertje a múlt heti Rock In Rio fesztiválról:   ..
Kérek egy fröccsöt. MOST! 2011.09.26 22:33:44
Kérek egy fröccsöt. MOST! 2011.09.26 22:34:57
Még mindig nincs olyan tablet a piacon, ami megközelítené az iPad-ek eladásait, a karácsonyi szezont abszolút az iPad 2 uralja majd.Legalább is erre jutott a világ egyik legnagyobb kutatóintézete a Gartner. A tabletek (ebbe beleértendő az összes platform a webOS-től az Android-on át…..
Subba Slash Day 2011.08.26 08:29:00
Az itthonról geci laza helynek tűnő Nyugat-Hollywood polgármestere augusztus 26.-át a Guns gitárosának tiszteletére kinevezte Slash Napnak! (Sőt, már tavaly.)  Itt pedig egy elég komoly timeline Mr. Hudson karrierjéről.   ..
Na, úgy tűnik, végre megvalósul a projekt és Budapesten - nemcsak a Vörösmarty téren árult országimázs pólók szerint - lesz Hard Rock Café!Az ütemezésről még nem tudok, ráadásul óvatosan kezelem a Porfolio.hu cikkét, hiszen egyszer már a 2010-es céldátum is megjelent,…..
A vállalat, pontosabban Steve Jobs október huszadikán jelentette be, hogy kilencven napon belül jön a Mac App Store. Ez január végét jelenti, de könnyen lehet, hogy előbb elkészülnek az új szolgáltatással, és hát miért maradnának le a szoftverkarácsonyról, ha ezekben a hetekben…..
Túl sok hozzáfűznivaló nincs ehhez a maga borzalmában csodálatos előadáshoz, tessék hátradőlni, és feltekerni a hangerőt. ..
Kérek egy fröccsöt. MOST! 2010.12.03 18:45:22
Nemrég belinkeltem egy videót az egyik poszt alá, amiben a Verizon az iPhone hiányosságait felsorolva hívja fel a figyelmünket egy Droid nevű csodára. Az iDon't kampány kiemelte, hogy az iPhone-nak nincs fizikai billentyűzete, nem képes több alkalmazást futtatni egyszerre, nincs 5…..
Kérek egy fröccsöt. MOST! 2009.10.22 09:32:34
Na most ekezetet hiaba is vartok tolem, a Regent es az Oxford sarkan talalhato Apple Store-bol irom a postot es a tegnapi, hajnalig tarto ivas miatt nincs turelmem a beallitasokkal jatszani (harom kattintas) mar az is orom, ha nem tevesztem ossze a z-t es az y-t, mint ahogy az uttesten atkeleskor is…..
A Psystar ismét fogást keresett és talált az Apple-ön, miután a cupertinói cég kiadta a legújabb operációs rendszerét, a Snow Leopardot. Ezzel el is mondtam a per okát, a Psystar ügyvédjei ugyanis pontosan ezért nyújtották be a dokumentumot. Mert az Apple kiadta a Snow Leopardot.A…..
Kilószám pakolom itt fel a blogra a színesebbnél színesebb képeket, meg írtam is már néhány szín hatásáról itt meg itt ... de csak most jut eszembe, hogy beteszteljem, vajon minden olvasóm látja-e rendesen mindazt, amit én mutatni szeretnék...   Sok színlátás vizsgáló…..
Subba Zoli, a rocker 2007.07.01 05:40:00
Na hol az a programozott szinti?! El tudná valaki magyarázni, mi az isten történik a magyar tanári karral? A hülyeség most már a feésőoktatást is elérte... Dr. Gaál Zoltán, a Pannon Egyetem leköszönő rektora nem saját béna szerzeményét adja elő, hanem egyenesen AC/DC-re…..