Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kasya

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba begyulladt fülét készséggel ellátták volna a székesfehérvári Szent György Kórházban - három héttel később. Érthető módon nem szívesen várt volna ennyit, és azt is meglepve tapasztalta, hogy a beígért soron kívüli vizsgálatról végül anélkül, hogy orvos látta…..
Subba Para: Kurva nagy bogár 2011.05.11 11:12:00
Szegény maláj dzsungelnimfát azóta megölte egy gombafertőzés :-(..
Kasya 2011.05.11 11:23:16
Még a tavalyi év novemberében találtam egy weboldalt a Nokia berkein belül, miszerint OVI Appwizard & banner creator. Volt hozzá valami nyereményjáték is (azt is meghosszabbították, gondolom nem tolongtak a jelentkezők), de a disclaimer miatt ugye ez rám nem vonatkozik, ellenben…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
Kasya 2010.10.21 13:38:27
@akikaztmondjákni: pont 61 "h" betű :)
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
A sors úgy hozta, hogy a mai is magyar zászlós nap lett, íme Dixi tejfölje. Dixi lejjebb dühöng pedig örülhetne, hogy nem külföldieknek mutogatjuk az ilyesmit, és azt is beláthatná, hogy idegentől rosszabbul esik a szőrös tejföl."Hazai termelőktől hazai fogyasztóknak! Így…..
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
Kasya 2010.08.12 05:07:42
@Coyote82:

Nem kívánok olyan rosszat, csak vigyenek kutyát az ajtód elé szaratni! Meglátjuk, hogy javul a kedély állapotod...

Mint Siófoki, nehezen tudom elhinni, hogy a rendőrök a leírtak alapján cselekedtek, de legyen. Ahogy látom itt az a nagyobb gond, hogy megbüntettek pisilésért...megérdemled. Szeretem a Jókai parkot és ki nem állhatom, mikor mögöttem is hugyoznak, miközben párommal ücsörgönk.

Amugy illik e az egyik legforgalmasabb ponton vizelni?
Noémi sztoriját olvasva kárörvendően dörzsöljük a kezünket, mert a belvárosi Stand bisztró, ami egyébként kiváló ebédmenüt adott, azért ment tönkre nemrég egy év után, mert rohadt lassan hozták ki az amúgy a gyorsaság miatt létező déli menüt. Most itt az újabb lajhár,…..
Ez a vicc nagyon aktuális most nálunk. Sajnos nem telik ilyesmire. Miközben irigyelt középosztálybelinek számítunk két gyerekkel négy szobával és négy kerékkel, – bár ez egy kicsit defenzívebb felállásnak számít az Orbán-féle 3-3-4-hez képest – valójában már azt…..
Balázs neten foglalt időpontot jogsihosszabbításhoz, de nem jegyezte fel az ügyszámot. A józsefvárosi okmányiroda őre ügyszám nélkül elküldte, majd amikor emberünk pár perc múlva visszatért az irodába, az őr egy füst alatt közölte a Naiv Ügyféllel, hogy igazából végig…..
Kasya 2010.07.15 00:24:59
Nincs kecmec, a robotok teljesen átvették az irányítást a közüzemek számlázórendszerei felett. Ki tudja, mikor állnak át másodperc alapú számlázásra?Más fogyasztók "okulására" küldöm a csatolt számlát és a "szolgáltató" részére erre írt…..
Kasya 2010.05.19 13:34:21
A kérdés felvetése mindenképpen jogos, de a téma könnyebb bemutatása érdekében azzal az egyszerűsítéssel élünk, hogy a száraz kategórián kívül minden kategóriát, tehát a félszárazat, félédeset is édesnek tekintjük. Tehetjük ezt azért is, mert Nyugat-Európában…..
A drága híg cukros kávék és béna sütemények szerelmeseinek, illetve a teraszon műanyagpohárból szürcsölgető fajtájának bizonyára jó hír, hogy mégiscsak lesz Starbucks a Westendben. Pirospontnak azt mondták, hogy május 17.-én nyitnak, szal az érintettek lassan…..
Kasya 2010.05.05 13:18:18
UPDATE (05/07): A Hervis csak a fejeket látjaEgészségtelen erotikával találkozott Habos Egyes a Széna téri Hervisben. Az öltözőfülkék felett egy kamera figyel a felpróbált ruhák biztonságára a tükrön keresztül: A napokban a Mammutban található Hervisben jártam egy kis…..
Kasya 2010.05.04 12:51:43
Teknősleves 5 perces süti 2008.07.13 09:57:00
receptet loptam stumble-ről, mégpedig erről az oldalról. akkora gasztro arccá lettem két fesztivál után, hogy muszáj volt összedobni ezt a sütit. a hozzávalók tehát:4 kanál liszt4 kanál cukor2 kanál kakaótojás3 kanál tej3 kanál olajlisztet, cukrot, kakaót összekeverem egy…..
Úgy döntöttünk, egy sörblog nem mehet el amellett, hogy milyen sörtípusok vannak, mit is jelent az Ale, a Stout, a Porter, a pilseni és a többi sokat hallott sörtfajta.   Alapvetően a söröket megkülönböztethetjük erjesztés szerint. Vannak az alsóerjesztésű sörök, itt az…..
Kasya 2010.03.30 21:18:54
DrPepe egy valódi póruljárt ügyfélből lett boldog ügyfél: miután a Coca Cola automata elnyelte 220 Ft-ját és ő ott és azonnal bejelentette a hibát, a cég egy hét múlva küldte a postással a pénzt. Kipróbálta már ezt valaki BKV-s jegyautomatával? Az Örs Vezér terén jártam…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/11 Subject: Bukka Party - Jelentkezés To: bukkaparty@bevallalos.hu   Sziasztok Bevállalósok!   A siteon olvastam - edgeH a nickem - hogy jelentkezőket vártok a II. BukkaPartyra, ahol Throath Andival a főszerepben három lány egyszerre próbálja…..
A Főtáv az ilyen ügyeit nyilván valami olyasmivel magyarázza, hogy hát így működik a rendszerük. Ezt mi el is hisszük, a kérdés, hogy miért? Vagy hogy miért nincs egy ügyintéző sem, aki ilyenkor plusz félóra munkával átcímezné a durván kegyeletsértő értesítőket? Mert…..
Dezsőmail Subject: Méltányosság 2010.02.25 11:37:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/11 Subject: Méltányosság To: szabsert@policebp13.hu   Tisztelt Szabálysértési Iroda! (Parancsnokság?)   Tegnapi napon kézhez kapott, szabálysértési bírság kiszabásáról tájékoztató levelükkel kapcsolatban az alábbi kérelemmel és…..
Kasya 2010.02.26 17:32:18
From: atbasztatok@imail.hu Date: 2010/02/20 Subject: Driatlon kibaszás! To: info@drivitchallenge.hu   Elmentek ti apátok túrós, büdös, kecskebaszó faszára, retardáltan vigyorgó faszkalapok, a stopperórátokkal meg a sípotokkal együtt!     From: Drivit Driatlon…..
Órák óta halott a felvi.hu, áradnak a felháborodott és tanácstalan levelek az Index és a Homár postaládájába, egyelőre nem tudni, hogy meghosszabbítják-e az online jelentkezési határidőt a felsőoktatásban. Az ügyön indexes újságírók dolgoznak, ha tudunk valamit, rögvest…..
Dezsőmail Subject: Tali 2010.02.15 08:21:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/13 Subject: Tali To: Bogi UnDR96.9 Szia Bogi! Akkor, ahogy megbeszéltük, ma este 19h Kodály tér! ;) A szobornál várlak, megismersz majd, szürke kabát, szürke sál (ha esik, kék ernyő, Moore logóval - ott dolgozom, azért), de tudod mit? Lesz nálam…..
Valami hatalmas félreértésnek kell lennie a háttérben, mert hogy egy 999 Ft-os termékre ne fogadja el a pénztáros az 1000 Ft-os étkezési utalványt, mondván hogy az kisebb értékű, máshogy egyszerűen nem fordulhat elő. Viki is értetlenül áll az események előtt, vajon mi lehet a…..