Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*étcsoki*

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Zorro 2010.12.02 12:59:00
Még a Moonwalker után keregsgéltem más elfuserált DOS-os játékokat, amikor kezem közé került a Zorro. Sok jót nem olvastam róla, de a képkockák alapján nem tűnt rossznak. Kipróbáltam (nemrég újra) és be kellett látnom, hogy ez a játék fájdalmasan rossz, de bemutatásra nem…..
Még keresem a választ, hogy miért hallatszik vízcsobogás, ha a fejét megmozdítja... Ilyen közelről (élve) ezt a rohadékot nagyon ritkán látni, úgyhogy értékeljétek Renátó felvételét!  ..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Nincs félregépelés, kerek perec 10 (azaz tíz) forintért kapni a madaras teszkóban kiválasztott csúcsjátékokat, illetve oktatószoftvereket(?). Van ennél lejjebb? Dani levele: Az Auchanban találtam rá az EuroPrice játéksorozat néhány tagjára, amivel biztosan találkozhattál már,…..
Alex_Burton megígérte és betartotta. Képes volt végigvinni a bolygó legszarabb játékát. Mindezt rögzítette is, ha valaki van olyan pszichopata a profilján végignézheti az egészet (feltéve ha a csodálatos youtube profilon lehetséges egyáltalán sorrendben megtekinteni...)…..
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
*étcsoki* 2010.07.14 20:40:45
@Mesterlovesz: ez nem belsőnézet akar lenni hanem lökhárító kamera, a san andreasban meg motorháztető kamera van, de ha megnézed a legtöbb játékot ez a kettő kamera általában alapfeltétel.

Amm szerintem jó játék, mert klasszisokkal jobb mint az első rész, és szerintem ezt is lehet értékelni, és a grafika is jó

és még az hogy ilyen gta/nfs sorozatokban is találni jó pár bugot
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
A Gamestar "Great Box" blogja egy interjú erejéig megkeresett engem. Szívesen eleget tettem ennek, főként, hogy megkértem őket, hogy ne az 50x megválaszolt kérdéseket tegyék fel. Betartották a szavukat, úgyhogy ha érdekelne titeket, itt elolvashatjátok. Az oldalon…..
*étcsoki* 2010.06.21 21:03:49
@DATOS: szerintem ilyent nem szabad kérdezni mert akkor fraddyD elgondolkozik rajta és idővel már másra sem fog gondolni és abbahadja, de szerintem ez hülyeség

az interjú pedig nagyon jó lett, és tényleg olyan kérdések amelyekre még sosem kaptunk választ
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
A mai illúziót FullMoonDog-tól kaptuk."Készítettem egy képet Painten amin optikai dolgokat lehet kipróbálni! A lényeg az hogy a painten van olyan lehetőség hogy kijelölés, a kijelölést mozgathatjuk, na már most ha a vonalas részt mozgatjuk a vele egy részben lévővel…..
*étcsoki* 2010.06.09 19:07:36
A mai képen egy esküvőszervező cég logóját láthatjuk, de ha kicsit távolabbról nézzük akkor teljesen másnak néz ki a rajz...
*étcsoki* 2010.06.09 18:39:54
A múltkori esetet még én rögzítettem a FIFA 06-ban, most 'mamusz' küldött valamit, amit a FIFA 10-ben látott. Ehhez igazából nincs mit hozzáfűzni, tessék megnézni  ..
*étcsoki* 2010.04.04 17:03:42
@gabrocki: szerintem amm ez meg nem bug hanem csak kiszakadt a háló