Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alkalmatlan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Ha hiszitek, ha nem a 2011-es esztendőben megpróbálták útjára indítani Wonder Woman-t a televíziók képernyőjén. A pilot epizód el is készült, ám a minőséget látva az NBC csatorna végül nem rendelte be az első évadot, így szerencsétlen Adrianne Palicki dobhatta ki a kukába a…..
Alkalmatlan 2014.08.25 16:29:57
Nu, ilyen lesz az animációs sorozat, ami egy duplarészes mozibemutatót követően jön a tévébe, aztán követlezik az élőszereplős sorozat is, ha minden igaz. Rókabőr? Lehet. Jónak tűnik? Hát persze. Megnézzük? Még jó. ..
A mai napon új eszközzel gazdagodott a Vipmail levélszemét-szűrűje. Mostantól te is jelentheted, ha kéretlen emailt kaptál. Erre két lehetőséged van: A spamlevél megnyitása után kattints a címzett és feladó fölött található "spam" gombra!A bejövő levelek-oldalon a…..
Orsi majdnem a saját szemével látta, ahogy egy csapat parlagfű könyörtelenül bepollenez egy ikarusznyi cseszlovák wellnessnyugdíjast: A média nap mint nap tele van a parlagfű elleni harccal, különböző programokkal, tervekkel, bizottságokkal, melyek mind arra hivatottak, hogy a…..