Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindazonaltal

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
mindazonaltal 2013.01.07 01:04:03
@Negyvenértelmiségi: Egy jó szakember azt is megmondja, hogy ez miért nem működik...
mindazonaltal 2013.01.07 02:34:23
@kulcsar2011: Igen "megtisztelő", hogy Habonynak nézel, de nem. Pusztán az a véleményem, hogy arra kell lecsapni, ahol van lecsapni való és ebben a Fideszes regisztrációs projektben van ilyen egy nehány. Speciel abban, hogy az AB tartalmi döntése előtt a Fidesz még abban gondolkodott, hogy miután az AB szerint ez nem az ár-be való, akkor ők beírják a fő-törvénybe -- ez nem igen kifogásolható.
Sokakat meglepett, sok elemzést - köztük a miénket is - tett egy pillanat alatt elavulttá a Fidesz azzal, hogy az Alkotmánybíróság (AB) választási regisztrációt elkaszáló döntése után visszavonulót fújt. Még az elmúlt napokban is pedzegették, hogy csak beírják az…..
mindazonaltal 2013.01.04 23:39:23
@capacete: Ha a Fidesz tényleg átverte a diákokat, arra nagyon ráfizet. Inkább finanszírozza a többletlétszámot, túl közel lesznek már a választások.
Schiffer András, illetve az LMP parlamentben belüli projektjeként indult a „Legyen nyilvános az állambiztonsági múlt” - mozgalom, amihez ma már szerencsére egyre komolyabb „tömegek” csatlakoznak, beleértve természetesen Bajnaiékat is. Bár már hangzás szintjén hozzászoktunk,…..
A politikai napirendre került ügyek egy része erősen aszimmetrikus: ha egy országot katasztrófa sújt, nemzeti büszkeség tölt el, vagy olyan téma kerül a napirendre, amelyben a lakosság elsöprő többsége alapvetően azonos véleményen van, a politikai szereplők többsége…..
mindazonaltal 2012.12.02 23:49:00
@mindazonaltal:pardon, TG
mindazonaltal 2012.12.03 08:32:20
@László56:"Közép út nincsen." -- ezt írod. Persze csak "Közgépút". Mely úton mindent elrabol a centrális erőtér.
Nem nehéz észrevenni, hogy Bajnai Gordon visszatérének hírére – ami ebben az esetben azt jelenti, hogy hosszas lebegtetés után egyértelművé tette, október 23-án bejelenti ringbe szállását – a Fidesz is finoman egy fokozattal feljebb kapcsolt. Orbán Viktor – ahogy ez a…..
Ha választhatnék, melyik párt képviselőivel menjek el berúgni, nem lenne kétséges, hogy az LMP-sek lennének a befutók. A jóarcarány itt a legmagasabb, Karácsony Gergő talán az egész mai mezőny legértékesebb politikusa, Vágó Gábor dumájánál csak az arcszőrzete viccesebb, az…..
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
from: újságíró to: olvasószerkesztő date: 2010.09.01. subject: ebook-reader ekönyv-olvasó vagy ekönyvolvasó? mindenki kötőjellel írja, de egy olvasó szerint hülyeség Attól függ, hogyan írjuk az e + könyvet. Ha e-book, akkor e-book olvasó, mint az e-mail…..
Már napok óta téma, amit az Index kiszivárogtatott: A Fidesz a kétharmados parlamenti többség birtokában előrehozná az önkormányzati választásokat, és új kerületeket alakítana ki. A cikk szerint: "Információink szerint Budapesten radikálisan átalakítanák a kerületi…..
Mielőtt kellemes húsvétot kívánok a blog minden olvasójának, a pillanatnyi politikai csendet kihasználva szeretnék még valamiről beszélni. Ezen oldal indulása óta hivatalból is figyelem a hozzászólásokat, de korábban is nagyon érdekelt, hogy miképpen érvelnek és indokolnak…..
mindazonaltal 2010.04.04 10:57:58