Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindazonaltal

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
mindazonaltal 2013.01.07 01:04:03
@Negyvenértelmiségi: Egy jó szakember azt is megmondja, hogy ez miért nem működik...
mindazonaltal 2013.01.07 02:34:23
@kulcsar2011: Igen "megtisztelő", hogy Habonynak nézel, de nem. Pusztán az a véleményem, hogy arra kell lecsapni, ahol van lecsapni való és ebben a Fideszes regisztrációs projektben van ilyen egy nehány. Speciel abban, hogy az AB tartalmi döntése előtt a Fidesz még abban gondolkodott, hogy miután az AB szerint ez nem az ár-be való, akkor ők beírják a fő-törvénybe -- ez nem igen kifogásolható.
Sokakat meglepett, sok elemzést - köztük a miénket is - tett egy pillanat alatt elavulttá a Fidesz azzal, hogy az Alkotmánybíróság (AB) választási regisztrációt elkaszáló döntése után visszavonulót fújt. Még az elmúlt napokban is pedzegették, hogy csak beírják az…..
mindazonaltal 2013.01.04 23:39:23
@capacete: Ha a Fidesz tényleg átverte a diákokat, arra nagyon ráfizet. Inkább finanszírozza a többletlétszámot, túl közel lesznek már a választások.
Schiffer András, illetve az LMP parlamentben belüli projektjeként indult a „Legyen nyilvános az állambiztonsági múlt” - mozgalom, amihez ma már szerencsére egyre komolyabb „tömegek” csatlakoznak, beleértve természetesen Bajnaiékat is. Bár már hangzás szintjén hozzászoktunk,…..
Ha választhatnék, melyik párt képviselőivel menjek el berúgni, nem lenne kétséges, hogy az LMP-sek lennének a befutók. A jóarcarány itt a legmagasabb, Karácsony Gergő talán az egész mai mezőny legértékesebb politikusa, Vágó Gábor dumájánál csak az arcszőrzete viccesebb, az…..
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
from: újságíró to: olvasószerkesztő date: 2010.09.01. subject: ebook-reader ekönyv-olvasó vagy ekönyvolvasó? mindenki kötőjellel írja, de egy olvasó szerint hülyeség Attól függ, hogyan írjuk az e + könyvet. Ha e-book, akkor e-book olvasó, mint az e-mail…..
Már napok óta téma, amit az Index kiszivárogtatott: A Fidesz a kétharmados parlamenti többség birtokában előrehozná az önkormányzati választásokat, és új kerületeket alakítana ki. A cikk szerint: "Információink szerint Budapesten radikálisan átalakítanák a kerületi…..