Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekfeher es SC

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett Dunaújvárosba a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata kedd délben, ahol szerda este a házigazda Dab.Docler ellen lép pályára a MOL Liga fináléjának ötödik összecsapásán. Ha a csíki csapat vereséget szenved, véget ér a liga idénye. Hosszas buszozás után kedd délben…..
Hajrá Sport Club Hokihétvége 2013.01.17 12:09:25
Két újabb létfontosságú mérkőzésen lép pályára a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. A csíki csapat előbb az éllovas Dunaújvárosi Dab.Doclert fogadja, majd két napra rá a megerősödött HC Érsekújvár érkezik. Bár sok mérkőzés van még az alapszakaszból, de…..
kekfeher es SC 2013.01.18 15:12:14
Hajrá Sport Club Négyből négy! 2011.03.29 12:35:00
   Szezon elején talán még szinte lehetetlennek tűnő célokkal vágott neki a HSC Csíkszereda a 2010-2011-es szezonnak. Hála Istennek, hogy kitűnő játékoskeretünk, edzőink, szakmai stábunk, szponzoraink, és nem utolsó sorban mi, a szurkolók is úgy gondoltuk: könnyű…..
A Román Jégkorong Szövetség a hétvégén sorra kerülő hokigála keretében díjazza a legjobb hazai játékost, a legjobb újoncot, a legjobb hazai edzőt valamint a Szövetség által kezdeményezett legjobb, a jégkorongot népszerűsítő programot. A szavazásról bővebben ITT…..
  Ma este rendezték a román bajnoki döntő első mérkőzését a Vákár Lajos Műjégpályán. Talán túlságosan is magabiztosan léptek a fiúk jégre, ez is lehetett az oka a gyengébb teljesítménynek. Kikaptunk, amit el is viselünk, de nem ilyen áron...  Jól kezdjük a…..
Hajrá Sport Club Március 15. 2011.03.15 11:26:00
kekfeher es SC 2011.03.17 21:30:57
@csatoimi: a rendőr-hatalmat az ilyen félkegyelmű Csibi Barnák miatt erősítik meg a románok. Minél több ilyen baromság lesz Csíkszereda utcáin, annál több rendőrt küldenek a nyakunkra.
És apropó rendőrség: lehetnének Csíkban magyar rendőrök, lehet felvételizni, vannak alkülönített magyar helyek az akadémián. A gond az, hogy senki nem megy oda. Az a néhány pedig aki odamegy, amikor kikerül idiótább mint a románok.
Juniorválogatottak felkészülési mérkőzésén meggyőző fölénnyel nyert Bob Dever és Fekti István csapata. Az első harmadban a vendégek jutottak előnyhöz, ezt a részt 2-1-re nyerték. Edzői értékelés szerint nagyon langyos játékot mutatott be ekkor a magyar válogatott. A…..
Hajrá Sport Club Sajtóközlemény 2010.07.05 15:47:00
Csapatunk augusztusi programjáról, felkészülési tornákon való szereplésekről, mérkőzésekről tudnivalók.....
kekfeher es SC 2010.07.07 00:12:25
A RJSZ szándéka, hogy a válogatott hagyományos kanárisárga mezét fehérre változtatja. A végső verzió kiválasztásánál nagy súllyal esik latba a romániai jégkorongbarátok véleménye. Erre a linkre kattintva lehet szavazni a 6 változat valamelyikére...
kekfeher es SC 2010.05.15 20:46:49
@lautstarke: van baj, van elég ...
Vége a Zsókkal kapcsolatos találgatásoknak, a 26 éves csatár a Cenk alatt folytatja a jégkorongozást. Ráduly Róbert blogunknak elmondta, hogy a hétvégi kászoni huszártoborzón Zsók elengedésére kérte őt Borboly Csaba megyei tanácselnök is, aki időközben Miklós Ervinnel, a…..
kekfeher es SC 2010.05.04 18:58:58
@Matyi Erdelybol: telitalálat.
Teljesen világos, s aki nem látja az vagy vak, vagy hűlye: A Sport Club többé nem létezik. Létrejött egy új csíkszeredai csapat. Új névvel, új színekkel. Új vezetővel. S hogy kétség sem férjen hozzá, a régi Sport Club egyetlen vezetője, Cseke Szilárd, aki továbbra is aláír, vezeti a Sport Clubbot, nem jelenik meg napok óta sehol. Mindenkinek el kell dönteni, hogy hogy viszonyúl az új csapathoz: a játékos, hogy még játszik-e, a szurkolónak, hogy szurkol-e majd az új csapatnak, a szponzornak, hogy támogatja-e az új csapatot.

A régi szeretett Sport Clubbnak annyi. Kereszt, koporsó, temetés. Kezdődik a polgármester által meghirdetett ÚJ KORSZAK.

A csíki hokinak, a csíki csapatnak mindig fogok szurkolni. De soha többé úgy, ahogy azt a Sport Clubbnak tettem.
Hajrá Sport Club Helyesbítés 2010.05.04 12:43:00
A Krónikában megjelent interjú kapcsán Ráduly Róbert a következő helyesbítést közlését kérte blogunktól: a Milyen népszerűségnek örvend Csató Imre a szurkolók körében kérdésre adott válasza kevésbé szerencsés, mondhatni sértő megfogalmazásban jelenik meg a cikkben,…..
kekfeher es SC 2010.05.04 17:01:55
@HOKI-SC: végre egy értelmes hozzászólás

Apropó Csató haszna: Csató egy közönséges újgazdag lenne (s itt még nem is beszélek arról, hogy hogyan és miből szerezte a vagyonát). Csató gyakorlatolag évi 100 ezer euróval két országban nevet vett magának. Ennyire egyszerű. Ezt tette valamikor Kurkó is, csak neki többe került.
Hajrá Sport Club Változás 2010.04.23 16:42:00
A Sport Club Szurkolói Egyesület kérésére közöljük, hogy a kedden 19 órakor kezdődő gyűlés zártkörű lesz. Ezen a gyűlésen csak regisztrált egyesületi tagok vehetnek részt!..
kekfeher es SC 2010.04.28 15:08:44
Kész röhely ami itt folyik. Ilyent még az életben nem látott senki. Ez a névmódosítás pedig egy olyan kompromisszum, amelyet 1-2 év múlva nehezen tud majd a polgármester úr megmagyarázni. Ha jövőben megérkezik egy újab támogató, akinek hasonló rögeszméi vannak mint Csató úrnak, akkor ismét nevet váltunk? Ha pl az új támogató épp Erdélyt akarja reklámozni, akkor beteszünk egy E-t a Sport Club nevébe? Akár azt is csinálatnánk, hogy megszabjuk, hogy mennyibe kerül egy betű annak a csapatnak a nevéből, amely történelmét, eredményeit, hírnevét nem sajátíthatja ki sem Csató Imre, sem Ráduly Róbert, sem Hozó Levente, sem Antal István (I.ny.), stb. A listát nem lehetne befejezni mivel mindenki hozzatettt valamit ehhez a csapathoz. Többet vagy kevesebbet, de senki nem tarthatja a sajátjának. Megtiszteltetés kellene legyen mindenki számára, hogy abban a szerencsés helyzetben van, hogy polgármesterként, támogatóként, játékosként vay egyszerű szurkolóként tehet valamit ezért a csapatért. Az elmúlt években sokan támogatták anyagilag a Sport Clubbot. Támogatók jöttek, támogatók mentek (őszinte elismerésem azokkal szemben, akik eredményektől, cirkusztól függetlenül kitartottak a aSport Club mellett). De a mai napig mindenki alázattal elfogadta, hogy a Sport Club a csíki hoki szimbóluma, zászlóvivője. Nem akart senki módosítani alakítani rajta. Rendben van a szemléletváltás, a reform, bármi. De nem szabadott volna hozzanyúlni ahhoz, ami a legszentebb, a "Sprot Club"-hoz. Olyan ez, mint amikor valaki az épp aktuaális szeretőjének a nevét feltetoválja az alkarjára, a régit meg áthúzza. Egy idő után nem lesz elég hosszú a karja, annyi lessz rajta az áthúzott női név. Így fog járni a Sport Club is: la HSC, holnap XSC, stb, stb.

Még egyszer őszinte elismerés azoknak a támogatóknak, akik nem akarták a Sport Club-ot a pénzükért cserében a saját képük és akajuk után formálni: A Csergő testvéreknek, Becze Tibinek, Kurkó Öcsinek, Demeter Attilának, és a többinek akinek a nevét sajnos nem ismerem.