Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gravedigger

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
Már jó ideje csak akkor vállalok el ilyeneket, ha újfajta kérdéseket tesz fel a kedves kérdező. Theo megértette a játékszabályokat és üdítő kérdéseket tett fel, úgyhogy szívesen válaszoltam neki. Mindezt elolvashatjátok a blogján ha érdekel benneteket :)UI: Theo, a…..
Gravedigger 2010.08.07 10:43:48
@PJ (GCS): Azért mert elérte azt, hogy egyre több interjút akarjanak csinálni vele. És az azért nem semmi teljesítmény
Szeretném prezentálni, a megújított "négyszemközt" rovat első vendégjét: freddyD-t! ...Igen, ő az :) Az interview pár e-mail váltással készült el. Szeretném megköszönni freddyD-nek, hogy szakított rá időt, hogy válaszoljon a kérdésekre :) Kezdődjék hát az…..
Gravedigger 2010.08.06 21:17:03
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.07.25 20:45:00
Ilyen jellegűt sem kaptam még. Köszönöm szépen Soma (vagy Torf)  ..
Gravedigger 2010.07.26 10:56:13
A PC Guru egy 2008-as kiadásában nagyon röviden értékelték a játéknak a 4. felvonását is. Azt hiszem, ehhez nem nyúlok, a három már elég volt. A cikk első mondata meg marha jó. Köszönöm a képet Mr Tequilának..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Gravedigger 2010.07.13 08:25:57
@Kelcsike: Hidd el, meg is bántam :(
Ilyen nincs... Olyan már velem is volt egyszer, hogy üres volt a pálya, azaz senki sem tartózkodott ott, de hogy egy ez? Viktor írta a következőket Nemrég felraktam a mesterlövészt Vistára, hogy kipróbáljam „legendás” játékot. Ekkor jöttek a furcsaságok. Elindítom az…..
Drámai fordulatok! Küldte: FikuszKukisz (Kecskeméti Auchanból)   ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.03 18:25:00
A következő alanyt a héten már végigvittem egyszer, most vasárnap nekiállok a felvételek rögzítésének is. Az ötletek hozzá már megvannak, mondhatom, lengyel barátaink megint megelégedtek egy bődületes baromsággal... Az élvezeti faktor valahol 0 és a nagyon kevés között van.…..
Arra szeretnélek kérni, legalább egy hozzászólással járulj hozzá a rekordkísérlet sikerességéhez. Ezzel egyszerre megízlelheted, milyen érzés történelmet írni, és részt venni egy iPhone 3G kisorsolásában.A hozzászólásokat 2010.07.10-én fogjuk lezárni, a győztes élő…..
Gravedigger 2010.06.26 22:00:41
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
Gravedigger 2010.06.23 18:15:28
@farkangyal:
thepiratebay.org/torrent/4474735/Big_Rigs_Over_the_Road_Racing

Ez egy nagyon jó lista. Kíváncsi vagyok melyiket szemelte ki Freddy.
A Gamestar "Great Box" blogja egy interjú erejéig megkeresett engem. Szívesen eleget tettem ennek, főként, hogy megkértem őket, hogy ne az 50x megválaszolt kérdéseket tegyék fel. Betartották a szavukat, úgyhogy ha érdekelne titeket, itt elolvashatjátok. Az oldalon…..
A Gépelési hibáért így utólag is elnézést  ..
1. rész és 2. rész az értékelésekből. Nézzük az új adagotLula 3D: 35% -> Erotikus játékkal nem volna gond, ha nem úgy néznének ki a nők, mint valami transzvesztitafelvonulás, vagy a 12 éves pubertáns kanos célon túllőtt mvágyálma. Mint kalandjáték túl logikátlan,…..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Gravedigger 2010.06.14 14:11:29
Elnézést, hogy eddig kellett várnotok, de cserébe hamarosan jön a 2. epizód  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.06 17:41:55
Ez a játék egyszerűen röhejes, unfair, bugos mint állat és egy nagy káosz. Mindig úgy voltam vele, hogy megpróbálom végigvinni, eljutok annál tovább, ahol elmentettem/elakadtam és ez általában sikerült is, de most hivatalosan is lezártam a folyamatot, mert teljességgel…..
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
A videómban röviden megemlítettem, hogy már évek óta szarakodnak egy második résszel, amelyre nem tudom igényt tart-e valaki is, de úgy néz ki, hogy ez nem érdekli őket, mert októberben megjelenik a "Warriors of Elysia". Van egy hosszabb promós videó is a gamechannel…..
Gravedigger 2010.05.21 21:18:51
A játék intrójában mi az isten ez a jelenet? Még sosem láttam senkit bemelegítéstől így beszarni  ..