Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagydajab

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap lezárult legújabb nyereményjátékunk, rengetegen küldtétek el a helyes választ, miszerint Kevin James a Férjek gyöngye című sorozattal vált ismertté. Ma délelőtt megejtettük a sorsolást is és öt szerencsés nevet húztunk ki a kalapból, akik másodmagukkal ott lehetnek…..
A defenzív vezetés híve vagyok, inkább hagyom a láthatóan hülyéket, hadd menjenek, nem érdemes összetöretni magunkat velük. Tegnap este sem történt másképp, végül nem történt baj, de az eset valahogy a szokásosnál jobban felbosszantott. A Halász utcából mentem le a budai…..
nagydajab 2011.12.23 21:54:28
@"streetfighter": Ok értem, de itt én z alaptörténetről beszélek. Ha valaki nem ugrik ki, az béna stb...
Akit irtál az nem béna csak egyszerüen bunkó, és megszivta, (szivattad).
nagydajab 2011.12.23 22:01:59
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Ha nincs lehetőségem én nem teszem meg.
Ma jöttem Velencéről a 70-es en. Nyéknél utolértem egy kis furgont nyitott hátsó ajtókkal mert palát szállított. ment vagy 50-nel. A benzinkútnál végig előzni tilos van igy követtem 50-nel míg vége nem lett a tiltásnak. Az ott kb 1 km-es rész. Semmi nem jött szemben de nem előztem, mikor már nem volt záró csak akkor előztem. Lehet hogy vesztettem az életemből 1-2-5 percet? Nahát-nahát
Tisza-tó is téli pihenőre tér. Az ünnepek előtti héten a mi kikötőnket bezárják, kiszedik a csónakokat a jég elől. Reggel ilyen havasan fogadott a csónakom: Az idei szezon nem volt rossz, ma mégsem lesznek csúnya halas képek... Kellemes karácsonyi…..
Kibringáztunk a Dunához Tomival.A víz csendes volt, a szél is elállt.  A rugany végénél egy nagy fröcskölés, aztán csend. Balin lehetett?Lassan besötétedett.  Tomival megbeszéltük, hogy max húsz percet pergetek. A kis utasszállító nem csinált komoly…..
nagydajab 2011.05.22 17:45:01
@Hepci: Üdv! Azt én sem irtam hogy rugany csak a strand kövezése. Hogy sikerült oda menni kocsival?
nagydajab 2011.05.23 18:44:17
@Hepci: Én ha áradás vagy esső után vagyunk akkor inkább kintmaradok a gáton kivül. Ha nincs sár csak akkor megyek le a "hugyosig". Bár egyszer lementem a gát belső oldalára de a volt horgászegyesületi épületnél megálltam, nem mertem rizikozni, de egy rendör, egy opel-el lement egész a partig, ott elsülyedt hivta a társait egy vitarát, de nem rákötöttek hanem kitolták. Mire feljutotak a gátra az én autom tetjén is sár volt. Ezuton is köszönöm nekik, legalább annyit mondtak volna hogy huzd meg a f...om.
nagydajab 2011.05.23 18:51:41
@hzizi: Ezek szerint Érdi vagy? Bár már volt irásod Érdről és Battárol, igy volt némi sejtésem. :-)
Ilyen is ritkán fordul elő, hogy az érintett fél, jelen esetben a csónak vezetője reagáljon egy hírre. EBI horgásztársunk az előbb kommentelte a bejegyzést, íme: "Sajnos én voltam a vezetője annak a K-MAXXI műanyag 4.60x1.70 es katamarán csónaknak ami felborult.A…..
 Karácsony előtt megnő a hal iránti kereslet, ilyenkor könnyű friss halat beszerezni. Év közben ez nem mindenhol egyszerű - például a kb. 64 ezer lakosú Érden egyáltalán nincs halbolt (még a Tescóban sincs halpult) ezzel ellentétben a 38 ezer fős népességű Baján…..
István egy könyvesboltban meg akart venni egy sokszorosított grafikát, ami eladásra volt kitéve, rá is volt írva a 690 forintos ára, de az eladó mégsem volt hajlandó eladni, mondván, ez az utolsó darab. Még magyar füllel is furának hangzik, igaz? Pedig ha végigolvassák István…..
Nem tudja valaki,  tegnap ők nyertek Érden? Mert ha igen, akkor a település visszarepül a ’70-es évekbe, ami talán nem is baj. Az érdi 2030 - A MI IRÁNYÍTÓSZÁMUNK EGYESÜLET official kampányvideója, diszkóstílusban: És a ráadás:..