Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netfilmek

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a Komárom című feladat megoldása Microsoft Word 2010 alkalmazással. Ha hibát találsz a megoldásban - ami simán megeshet -, akkor kérlek, hogy a hozzászólások között jelezd. Eddig fellelt hibák: elszámoltam magam (lásd itt, köszönöm!) segítség…..
netfilmek 2011.05.13 20:31:17
erre gondolok:
www.oh.gov.hu/letolt/okev/doc/erettsegi_2010/k_infoV31_10maj_fl.pdf

eddig még én se találkoztam ezzel a 3. résszel, szal nem rég kerülhetett fel, azért is csodálkoztam miért van 3 2010ből
Íme a Kézilabda című feladat megoldása Microsoft Excel 2010 alkalmazással. Ha hibát találsz a megoldásban - ami simán megeshet -, akkor kérlek, hogy a hozzászólások között jelezd. Eddig fellelt hibák: (még nincsenek) Az informatika érettségi táblázatkezelős feladatainak…..
Íme a Főzelék című feladat megoldása Kompozer 0.7.10 alkalmazással. Ha hibát találsz a megoldásban - ami simán megeshet -, akkor kérlek, hogy a hozzászólások között jelezd. Eddig fellelt hibák: egy dupla szegély hiánya (köszönöm!) A Kompozer ingyenes és nyílt…..
Szívbemarkoló, kedves történetet láthatunk Elijah Wood főszereplésével. A 2005-ös év egyik legjobb filmje. Nagyon mulatságos, remekül mutatja be Ukrajnát. És ahogy haladunk előre a cselekményben, úgy válik a vígjáték egyre inkább drámává. De a humor végig megmarad, és…..