Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisközönyös

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 28. péntek déli 12 óra ... Utolsó nap a bársonyszékekben, mindenki már az óráját nézi, és bánatosan pörgeti meg utoljára a szolgálati Audi A6-os kulcsát. Az iratok összepakolva várják egy szép emberes gúlában az új gazdájukat, a személyes tárgyak egy kartondobozba…..
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
  Már régóta két kézzel rázzák a pofonfát az MSZP-sek, de most fogtak egy láncfűrészt, és nekiálltak kivágni azt - rájuk is dőlt az egész.   Pedig a szocialisták a kampány során már rákészültek a biztos vereségre: Vonáékkal ellentétben nem nyilatkozták…..
Ti mit csináltatok 2007.december 20-án? .... Nos, amíg a köznép bejglit sütött és/vagy ajándékot vásárolt, Gyurcsányék adtak pár közpénzmilliárdot a Mazsihisznak és a Mazsöknek. Egy csontváz a szekrényből ... nem az első, és nem is az utolsó: Ezen a napon kötött a…..
kisközönyös 2010.05.06 15:50:33
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
nagyon jó a meglátás, de ha tényleg csak néhány emberről szól akkor itt az ideje a vadászidénynek, bár a bikák nem bőgnek még..:D
szóval ezeket a steiner, donát sucsmannokat el lehet kapni ugyanúgy mint az uzsorásokat, kisstilű bűnözőket nem különbek náluk..
kisközönyös 2010.05.06 19:32:46
@Sólyom Bátor: itt ne jézustól induljunk, hanem mondjuk hiller pityutól v gyurcsányitól..az is gondolom totál tiszta h nem ez lesz az egyedüli szerződés amire fény derül ha derül, és jó lenne már tudni ténylegesen kinek mennek a pénzek mert gondolom nem a "külföldön" élő 90 éves holo túlélőknek..
  Ha van oka annak a morális többletnek, amit az új kormánypárt (és a radikális jobboldal) az elmúlt években fölhalmozott, és ami - sok más tényező mellett - végső soron a kétharmados sikert eredményezte a Fidesznek, akkor az a 2006-os gyalázatos őszi események története,…..
kisközönyös 2010.05.06 00:18:28
Már azt hittük, nem tudunk izgalmasabbat mutatni a szoci majálisról Orbán Viktor kolbászánál, amikor hirtelen felbukkant Zagyva Gyula hatvannégy vármegyés csapata a Városliget közepén. Velük jött Gaudi Nagy Tamás is, és egyenesen a Jobbik? Nem! nevű állítólag civil…..
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
A szenvedélybeteg fiú azt mondta a lánynak, hogy már nem használ heroint, meg hogy szereti. Lerészegedések és hazugságok. Ebben a történetben valahogy minden furcsa. Adott egy lány (én,19 év) és egy fiú, természetesen. Nevezzük Leónak, mert az rövid. Ő most 22.  Röviden az…..
kisközönyös 2010.04.28 09:58:25
  L3v3e örvendeztetett meg minket a nagy szocialista kampányhurrá csúcstermékével. A Narancsvidék első számáért elmarasztalta az MSZP-t az OVB, de ez nem akadályozhatta meg sem a terjesztés folytatását, sem az újabb rész megjelenését. A politikai magazin legfrissebb…..
kisközönyös 2010.04.22 18:07:07
@Míg Orbán képben van, nincs béke a hazában! Pióca!:
kikkel tüntetsz? a 70-80 éves ávós nyuggerekkel majd? alig bírnak mozogni..egy lovasroham elől hová fogtok bújni?
A felvétel 2008. december 3-án készült Brüsszelben egy szappandobozzal.   Tőkés László 2010. április 17-én a XXI. Kőrösi Csoma Sándor Napok zárórendezvényén, Csomakőrösön bejelentette: a Dalai Láma elfogadta a meghívását, és az idén…..
  Nagy szerencséd van ma Bence, rengeteg nénós autó van itt - kommentálta egy anyuka a kisfiának múlt csütörtökön a Markó utcában a Budaházy György tárgyalása miatti felhajtást. Nevetséges volt: 50 rendőrautó, 30 rohamosztagos és még 30 átlagrendőr, katonaféle…..
KKBK Daróczi öngyilkossága 2010.04.06 01:56:00
"Családja és barátai sem tudják, miért lett öngyilkos Daróczi Dávid." Terry Black őszintén beszélt az érzéseiről. "15 éves barátság fűzött Dávidhoz. Megmondom őszintén, hogy nekem egészen más feltételezésem van: lehet, hogy én fogom kimondani egyedül, de biztos,…..
Az óriásplakát remek, és mint kiderült, a CBA (!) plakátja ... úgy látom, nekik is tele van a hócipőjük. "„Nem tűrhetjük tovább, hogy országunkat hazug, jellemtelen gazemberek vezessék, akik Magyarország számára jelentős visszafejlődést hoztak. Az elmúlt…..
Sajnos úgy néz, nem lesz miniszterelnök-jelölti vita a választások előtt. Sajnálatos és szégyenteljes az egész komédia, a vita a vitáról. Mert az biztos, hogy az előző választások kampányairól csak képek villannak be (vagy még az sem), de az 1998-as Horn-Orbán, a 2002-es…..
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..
kisközönyös 2010.04.04 00:54:49
@Doktor Kotász: ne mondd h a ruszkik ekkora hévvel ruháznának itt be..bár ha a zsidóktól megveszik a bizniszüket talán van esély arra amit állítasz.