Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CZKiss

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó pár hónap eltelt mióta írtam, de szerencsére ezek a hónapok nem hasztalanul, hanem azzal teltek, hogy az itt és így elkészült széket/székeket kereskedelmi forgalomba sikerült emelni. Történt ugyanis, hogy az egyik ács-asztalos ismerősöm meglátta az első elkészült…..
Adirondack Kerti Szék Televan :-) 2011.03.31 11:47:00
Az egyes "alkatrészek"  kiszabása után azon kezdtem gondolkozni, hogy ez mégis csak egy kerti szék vagyis eléggé ki van téve az időjárás viszontagságainak. A szék "tartóssá" tételéhez a leszabott darabokat telítettük. A telítés jól ismert eljárás…..
A korábbi bejegyzésben ismertetett terv anyaglistája szerint 3 db 12" * 96" -es 1" vastag (amerikai méret inch-ben)  deszkára van szükség, ez magyar méretezés szerint 30.48cm * 243.84 cm nek felel meg 2.54cm vastagsággal. A hazai barkácsáruházakban a 2.5cm vastag…..
Népszavazást kezdeményez az MSZP a magánnyugdíjpénztári tagdíjátutalás felfüggesztése miatt – érkezett ma a hír. Nem hiszem, hogy bárkit komoly meglepetésként ért volna a bejelentés; várható volt, hogy a szocialisták előbb-utóbb megpróbálják lemásolni a Fidesz…..
A kezdetek óta kérdezgetik tőlem, hogy egy kerti szék mitől lesz Adirondack Kerti Szék (nagybetűvel :-)  ), ezen a kis rajzon megpróbálom bemutatni...
Miután elhatároztuk hogy nekünk kell egy ilyen, megbpróbáltunk keresni valamely magyarországi üzletben, kerestük a praktikerben és társaiban, de csak silányabbnál silányabb feszékekekt találtunk. Sokszor gondoltam arra, hogy ha valaki nem látta volna az "eredeti"-t akkor az…..
Kinek is ne hiányozna a kertjében egy igazi kényelmes kerti szék?Nekünk nagyon hiányzott, és eszembe is jutott, hogy amerikai kalandozásaimon New York környékén az emberek legendákba illően emlegettek egy bizonyos "adirondack" széket. Annak idején is nagyon tetszett, de hát…..
Jacuzzi Első kapcsolat és NEVADA 2010.09.26 12:53:00
Az első kapcsolat a MaxSpa-val bizalomgerjesztő volt. A jakuzzi.hu honlapon hagytam nekik üzenete, másnap válaszoltak a következő emillel:Az általunk forgalmazott pezsgőmedencék mindegyike kültéri használatra készült.Ez azt jelenti, hogy önálló fűtési rendszere van, és teljes…..
Miután átnéztem rengeteg weboldalt elolvastam rengeteg termékleírást a sok-sok forgalmazó közül a maxspa.hu-ra esett, persze a mai világban mindenki gyanús alapon megnéztem, hogy kiféle miféle ez a cég. Szóval a céget 1999-ben jegyezték be, egyszer nevet és egyszer székhelyet…..
Nem kellett túl sokat keresgélni kismedence forgalmazó után, hiszen a wellis éppen óriásplakát kampányon hírdette magát. Szépen megnéztem a honlapjukat felkészültem, hogy mit árulnak és mennyiért. Gondoltam nem árt óvatosnak lenni, ezért a goglival jól rá kerestem olyan…..
Úgy kezdődött, hogy kitaláltuk hogy a hegyekben lévő kis faházunkhoz milyen jó lenne egy jó forró vízű kis medence, magyarosan jakuzzi. Persze hatással volt ránk az országban óriásplakátokon megjelent hírdetés is, bár az ár borsosnak tünt. De úgy gondolkodtunk, hogy ha…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Történt egyszer, egy évvel ezelőtt hogy 16 hónapos kislányomnak bölcsödét kerestünk. Természetesen először a környéken néztünk körbe, néhány "intézmény" meglátogatása után találtunk erre a magán bölcsödére: http://babakucko.hu Mivel a kislányom, Jagus az…..