Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rendezvenyszervezes

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  KLIKK A LINKRE és próbáld ki te is a gyors pénzkereseti lehetőséget!Nem fogod megbánni! http://sexchat.hu/?t=ref&ref=59033&ch=0 Aki kipróbálta az eddig nem bánta meg!  ..
Sok éves tapasztalattal, megbízható minőségben, megfizethető áron készítünk Afrikai és Afro-amerikai hajfonatokat és frizurákat nőknek, férfiaknak, gyermekeknek, igény szerinti hosszban, fazonban, a legújabb divat szerint   Afro, goffry, twist, természetes és fantázia…..
PARTY SZERVÍZ Bannercsere 2010.04.28 19:37:00
Egy webshop :-) nézz fel rá http://sokminden.webshop.co.hu   www.hunshop.eu    ...illetve nézz meg egy új oldalt is itt a következő linken, és egy kis kép ízelítőnek!  http://www.judynero-menedzsment.blog.hu                             …..
Ahonnan a pihenés kezdődik www.wellnessorigo.hu   VITAFON-T - Vibroakusztikus gyógyászati készülék www.vitafon.hu    Már 12 éve első a gyermekmentésben! Adja SZJA 1%-át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak, hogy elindulhasson egy újabb gyermek-mentőorvosi…..
PARTY SZERVÍZ Tánc, Show 2010.04.19 12:02:00
 Táncbemutatók,  dobshow, táncoktatás              Afrikai tradicionális és modern táncok, Karibi, Karneváli samba, Capoeira és Makulele, Hastánc, Salsa, Latin táncok, Latin- és standard versenytáncok, Hawaii hula és haka, Egyiptomi, Indiai, Indonéz tánc, Flamenco, Argentin…..
    Üdv! Egyik korunkban legelterjedtebb hagyományőrző szolgáltatás, és mostanában újra felkapott dolog lett rendezvényekre, partykra és összejövetelekre is megrendelni a hennafestést! Várjuk érdeklődéseiket, megrendeléseiket! +353 874 644955 Várjuk Hívásaikat, vagy e-maljüket a : …..
Üdv mindenkinek!   Egyik közkedvelt szolgáltatásunkat szeretném figyelmükbe ajánlani,amit előszeretettel rendelnek a jóidő beálltával szabadtéri rendezvényekre, gyermek zsúrokra, partykra, vagy egy "családi" programú céges rendezvény gyermekeinek lefoglalására,vagy sport rendezvényekre szintén a…..
Mindenféle ugrálóvárat nagy örömmel biztosítunk :   - sportrendezvényekre - magán bulikra - céges rendezvények gyerek megörzőjébe - falunapokra - jótékonysági rendezvényekre - különböző találkozókra ( Harley Davidson, Tuning Show, stb... ) - és további helyszínekre is, ha felkeres…..
Üdv mindenkinek! Ajánlom vidám, és mosolygós Bohócunkat szülinapi zsúrokba, óvodákba, céges rendezvények gyerekmegőrzőjébe a picikhez,mert maradandó élmányt nyújt a gyermekeknek! Lufihajtogatás, bűvész show, készségfejlesztő játékok az igazi mókamestertől, egy BOHÓCTÓL!   +353 874 644955-ös…..
    A gyönyörű Pyton tekintete ne ijjesszen meg...légy bátor!         Ha nem vagy félős, és szeretnél egy  fotót egy igazi nagy óriáskígyóval a nyakadba, akkor érdemes meg érdeklődni, hogy hol lesz rá lehetőséged, vagy ha TE tudsz egy olyan rendezvényt ahol legalább 3000ember megjelenik és…..