Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nashaba

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Miért kell mindent, ami jó japánban amerikalizálni (lásd Dragon Ball Evolúció)? Miért kell mindent, ami jó amerikában japánizálni (lásd Powerpuff Girls és a mai alany)? És miért kell mindent, ami relatívan jó a világban egyből magyarizálni (lásd Hajrá Csajok…..
Szegasztok! Itt a Platonic Heart 4-ik bemutatója, mely maga a negyedik rész is egyben. Aki azt hitte, hogy a harmadik rész volt a legrosszabb az 5 részből, az nagyon TÉVEDETT. Innentől már csak romlani fog az anime! Gatyát felkötni, s "jó szórakozást"!   ..
  Mielőtt belekezdenék a Tekken The Motion Picture anime film kritikájába, szeretnék valamit most leszögezni. Mégpedig azt, hogy HATALMAS TEKKEN FAN VAGYOK. Hogy miért fontos ez? Mert emiatt a Tekken The Motion Picture nem csak egy film, hanem egy olyan film, ami egyik…..
  Aranyos? Pipa. Idegesítő? Pipa. Szép? Pipa. Vicces? Majdnem. Jó? Nem igazán. A Mayoi Neko Overrun egy tipikus Hárem anime, tele fanserviceszel. Adott egy női főszereplő, aki egy – enyhén szólva – tsundere, és egy gyerekkori barátja. Egy cukrászdában…..
 Kedves választópolgárok! Az AnimeBlog.hu kötelességének tartja, hogy az animevilág párhuzamosan folyó választásának apropóján bemutassuk a jelölteket, akik indulnak azért, hogy az animekarakterek vezetői legyenek. Természetesen mi sem volt kézenfekvőbb, hogy a magyar…..
Üdvözlök mindenkit, én WanGood vagyok, animeblog főszerkesztő úr jóvoltából mától az AnimeBlog tagja. Remélem, tevékenységem ellen nem lesz senkinek sem kifogása :P Most pedig beteszem ide pár anime bemutató videómat.       ..
A tavasz eljött, elmúlt a fránya hideg, csiripelnek a madarak, tombolni kezdenek a hormonok, és minden 12.-edikes középiskolás "remegve" várja az érettségiket, míg az egyetemisták az újabb vizsgaidőszakot. Ugyan nem minden tejfel ebben a világban, de az élet persze megy…..
  Fegyverek, csajok, irdatlan barmok és egy hihetetlenül elkapkodott első rész. De valahogy még is érdekes. Valahogy így lehetne összefoglalni az Angel Beats! által keltett érzéseket. Nyugodtan mondhatom azt, hogy ez egy kisebb csalódás eddig, még annak ellenére is, hogy az…..