Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargafe

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig halogattam a Penny Dreadful értékelését, asszem nem lehet tovább húzni, pedig szívesen tenném, mert még mindig bízom abban, hogy csak megszeretem ezt a sorozatot. De egyelőre képtelen vagyok. És igen, le vagyok maradva vele, három részt láttam belőle, és valahogy nem tudom…..
vargafe 2014.06.16 20:39:15
@Hilux94: Hát Billie Piper mit vétett? Rose Tyler óta imádnivaló...
Egy blog.hu-s ajánló adott kedvet a Gravity c. filmhez, melyet tegnap néztünk meg egy kicsi, öregecske, de azért hangulatos német mozi (nem, nem fordították le a címet "Schwerkraft"-ra) "űrszerű magányában", mivel rajtunk kívül nem volt senki a teremben, de technikai szempontból…..
Végre eljöttek azok azt idők is, amikor a kifutókon, magazinokban nem csak a formátlan és pálcika modelleket láthatjuk, hanem az igazi kissé telt formás nőket is. Sokan megrökönyödnek azon, hogy beteszik ezeknek a lányoknak a képét a magazinokba és, hogy a kifutón is találkoznak…..
A SodaStream rendszer lényege, hogy segítségével otthon készíthető a csapvízből szódavíz. E megoldás praktikus előnyei, hogy nem kell cipelni a boltból az ásványvizet, és hogy nem kell spájzunkban tárolni rekeszszámra a palackokat. Na de van ezeknél egy súlyosabb érv is, amely…..
Miközben aggódó tekintetünket újra meg újra a honi korhatárbizottságra vetjük abban bízva, hogy nem totózza ki a magyar mozikból egy X-es kategóriával az utóbbi évek egyik legkeményebbnek ígérkező filmjét, addig annak direktora, az elsőfilmes Fede Alvarez nyilatkozataiban…..
Az ember nem tudja elkerülni a személyes ügyintézést, ami azzal jár, hogy megkeseredett és undok ügyintézőkkel kell találkoznia. A mosolytalan ügymenet már megszokott jelenség, de a parasztság egy új elem a gépezetben.A helyzet nem szokatlan. Személyesen kell elmenni a bankba, mert…..
vargafe 2012.06.03 23:05:23
@EnTeO:
Egyetértek. A posztoló beszól, aztán még neki áll feljebb. Persze majd jönnek az okosok akik kifejtik, hogy az ügyfél az Isten, aki bármit megengedhet magának. Csakhogy ez súlyos tévedés. Persze lehet a tisztelt ügyfél "nehéz", de akkor az ügyintézőtől se várjon többet az abszolut minimumnál, hiszen amilyen az adjonisten...
Perre vitte az államilag kikényszerített Windows-használatot egy zólyomi textilkereskedő vállalkozó, mivel az adóhivatal eAdó rendszere csak és kizárólag Internet Explorerrel működik, itt lehet az összesítő kimutatásokat feltölteni, ő meg Linuxot használ, ezért az adóhivatal megbüntette őt.  Az…..
vargafe 2012.05.30 08:30:35
@eax_:
""Mac OS X – a világ legfejlettebb operációs rendszere"
Azert ezt a hulyeseget be ne szopjatok mar! :)"

Használtál már Mac-et?
Két hete vártuk ezt, mióta kiderült, hogy Karácsony Gergely megvárja a miniszterelnök válaszát azzal kapcsolatban, hogy „Vannak-e oligarchák a Nemzeti Együttműködés Rendszerében?” Ugyanis ha háromszor nem válaszol a miniszterelnök, negyedszerre kötelezően ott kell…..
vargafe 2012.05.08 09:45:57
@agyamputáltak: Keress rá légyszíves a Wikipedia-n, hogy mit jelent a "sic", es mikor használatos. Most lusta vagyok elmagyarázni.
  Most akkor van kőolaj, vagy nincs?! „Az olcsó olaj korszaka véget ért, mert a készletek kimerülőben vannak!” Ugye mindenki hallotta már az elmúlt években legalább egyszer mértékadó energetikai véleményvezéreknek tartott entitásoktól a fenti kijelentést? Ha…..
vargafe 2012.04.20 11:54:33
@wmiki: Az lehet, hogy a tudomány néha téved, mert például újabb ismeretek felülírják a régebben alkotott elméleteket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy igazak a tündérmesék, amikben az ateistákat lenézők hisznek.
Valahogy úgy képzelem el az Eurovíziós dalfesztivál német indulóját, hogy egy hatfős férfikórus, nagyjából egyforma magasak, úgy 185-190 centis szőke legények, vésővel faragott arcvonásaik alatt az SS fekete egyenruháját viselik, a galléron rajta a halálfejes-lábszárcsontos…..
vargafe 2012.04.18 15:37:55
@Petykabá:
Ehhez az "egyenloek vagyunk" dumahoz csak annyit, hogy a kiseger se egyenlo az elefanttal. Segitek, Nemetorszag es Magyarorszag viszonylataban Magyarorszag sajnos nem az elefant. Vajon az "erosebb kutya b@szik" elvet a jobboldalon csak akkor veszik termeszetesnek es helyenvalonak amikor a ketharmados parlanenti tobbseget kell felemlegetni?
Akár játékcsaj-posztnak is elmegy ez, főhőse ugyanis Jessica Nigri, nagypályás cosplayes és booth babe, azaz elég sűrűn előfordul játékkiállításokon (a Kotaku egy korábbi cikkében találtok róla egy galeszt). Az elmúlt napokban éppen a PAX Easten volt a Lollipop Chainsaw…..
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
vargafe 2012.04.04 16:00:22
@Szevasztok: Herpesszel valóban hihetöbb a sztori. A "szcifilisz" az egyébként valami tudományos-fantasztikus nemi betegség a Star Trekböl? :-) (Gy.k. "szifilisz" lesz az, "c" nélkül.)
Az utóbbi hetekben, hónapokban új témával jelentkezett a Jobbik. A radikális nemzeti párt aktivistái, helyi szervezetei, sajtóorgánumai meglehetős elszántsággal fordulnak szembe a holokauszttal kapcsolatos bűntudatkeltő propagandával, rágalmakkal, részigazságokkal.  Hogy…..
Tegnapi bejegyzésemben (Bajnai Godot-ra várva?) sürgettem, hogy a civil ellenzéki megmozdulások, de általában a jelenlegi kormányt leváltani igyekvő ellenzék találjon egy olyan arcra, akivel a támogatók azonosíthatják a törekvéseiket. Legalább ilyen fontos azonban, hogy milyen…..
vargafe 2012.03.17 11:33:06
@imperial:
Téged gondolom Szent Péter személyesen kérdezett meg indulás elôtt a Mennyek Országában, hogy hová is pottyantson a gólya...
Publius Vérciki 2012.03.06 16:20:00
Orbán Viktor interjút adott a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung nevű német konzervatív lapnak - adták hírül a hétfői lapok. Amikor elolvastam, hogy mit is mondott a miniszterelnök úr, teljesen elállt a szavam. Nem baj, reménykedtem, biztos csak a szociálliberális sajtó…..
vargafe 2012.03.07 12:11:41
@Viktor_Viccnélkül: Negatív véleményt? A katolikus egyházról? Az utcán? Mit nem mondasz! No és még hangosan lehet, vagy már jobb csak suttogva, félig-meddig inkább gondolatban, jól körbenézve elôbb, hogy ki hallja meg?
Random Képregények Random #3 2012.02.06 07:00:00
Megkésve bár, de törve nem, emitt prezentáljuk a harmadik Random Virtuális Képregénymagazint! Az új szám lapjain kettő kivételével folytatódnak sorozataink, illetve az Árnyékfalu című fantasztikus történetünk ezúttal a finisébe érkezik, ahol végre megtudhatjuk, mit is rejt…..
Leesett az első hó, egyre jobban vacogunk a sál-sapka kombó alatt is, hamarosan elérkezünk az év legrövidebb napjához - rohamléptekben közelegnek az Ünnepek. Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy most egy kis időre tegyük félre a tréfát és az ellentéteket. Álljunk meg egy…..
Tekintsük picit át ezt a jelenlegi, drámainak mondott helyzetet, kedves olvasók. Nyolc év után a Fidesz-kormány emberfeletti erőfeszítéssel megállította az ország gazdasági mélyrepülését. Nőni kezdett a gazdaság, csökkenni a munkanélküliség, és sikerült megszabadulnunk…..
Voltatok már valaha Halottak napján estefelé a temetőben? Mindegy is melyikben. Bármelyikben.   Ilyenkor az elhelyezett rengeteg virág, és az emlékezés fényei, a meggyújtott millió mécses éjszakára halványan ragyogó, varázslatos hellyé teszi a legutolsó…..
  Itt az idő, hogy most Ti reklámozzátok magatokat egy kicsit! Ha Halloween alkalmából: • faragtál töklámpást, • vagy kimaszkíroztad magad egy bulira, • vagy készítettél valamilyen muffint, sütit, édességet küldd el nekünk az info@creativeads.hu e-mail címre,…..
Az a jó a Magyarországgal kapcsolatos pletykákban, hogy azok akár igazak is lehetnek: mivel tőlünk nyugatabbra azt sem tudják, hogy létezünk, nem vesztegetik az időt hazugságok kitalálására, a körülöttünk lévő országok meg nem erősek a pletykagyártásban, így általában…..
vargafe 2011.09.28 09:40:30
Az ember a gazdaság szféráihoz közel, sőt, talán mondhatom úgy is: abban dolgozik. Ez a szerző, vagyis én. Az ember azt gondolja, így a 40 táján, hogy már látott sok mindent, de mégis, a politika és a "nép" kapcsolata nem olyan mint a tenger, vagyis hogy tudjuk mi az, de a…..
Jordániában úgy döntöttek, hogy a Star Trek világát felidéző vidámparkot építenek. Az egész projekt 1,5 milliárd dollárba kerül majd és 2014-re lesz kész. A parkban összesen 17 szórakoztató központ lesz és négy hotel. Az egészen megújuló energiával működtetik, hogy…..
vargafe 2011.08.19 12:24:11
Az Oscar-gálát is vezetett színésznő, aki mostanában a Batman folytatásában alakít Macskanőt, Conan O"Brien talkshowjában rappelt egyet Lil' Wayne stílusában, és milyen jól tette. ..