Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khayness

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Örülünk Vincent? - Kurvára nem örülünk Jules!!!!! Aki nem látta az évadot, - létezik még ilyen? - csak saját felelősségére kattintson a „tovább” gombra! Köszönöm. Első évad              Második évad                 Harmadik évad                Negyedik évad..
A számos jubileumi, megajubileumi és millecentenáriumi adás után elérkeztünk a tizedikhez, amit úgy ünnepeltünk meg, hogy ezúttal egész jól sikerült a hang, mindenki olyan közel ült a mikrofonhoz, amennyire kellett, öröm volt vágni az anyagot. Vendégünk Horváth Norbert…..
Khayness 2015.08.05 15:45:45
@Stöki: Ah, oké kösz.

Akkor azért maradt ki az életemből, mert Fable folytatás. :)
Az AMC egyik legnagyobb sikerének nálunk elég mostoha sors jutott: a sorozat kapott egy rettenetes magyar címet (Totál szívás), az RTL Klub pedig a tartalom miatt nem vetíthette le normális időben - a késő esti sávban viszont nem tudott olyan nagy közönséget bevonzani, amit…..
Van egy olyan elméletem, hogy minden hollywoodi film stáblistáján találni magyar (származású) nevet, de lehet, hogy ezt most kiterjesztem AAA-videojátékokra is. Bizonyos időközönként újrajátszom a Warcraft III-at (gondolom, mindenkinek vannak ilyen újrajátszós játékai), és…..
Mi sem akarunk kimaradni az év eleji listapornóból, pláne hogy a blogban már hagyomány, hogy megkérjük a magyar játéksajtó egy-egy prominensét, mondjon véleményt az elmúlt év legjobbjairól (korábbi évek itt: 2010, 2011, 2012, 2013). Ezúttal hat kiváló férfi osztotta meg…..
Az IDDQD a magyar sajtóban elsőként írt hosszabb elemzést a Gamergate-botrányról, ennek már másfél hónapja. Persze azóta is bőven lehetett volna írni róla, de szándékosan nem tettem. Egyrészt komolyan gondolom, amit szeptemberben írtam, hogy Magyarországról, az itteni…..
"A fiam első játéka, Unityvel csinálta" - hirdette ki büszkén Twitteren John Carmack tegnap. My son's first video game, made with #unity : http://t.co/upNzbz6WDa — John Carmack (@ID_AA_Carmack) August 18, 2014 Aki nem tudja esetleg, kicsoda John Carmack, az süllyedjen el…..
Tegnap Magyar Péter a 444-en robbantotta a hírt, hogy van egy kis probléma a brüsszeli kifizetésekkel, pedig Orbánék azért bombázták szét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségét, hogy egy eurócent támogatás se ragadjon be. Ezért a pénzcsapot bekötötték Lázár János irodájába a…..
Ezt állítja legalábbis Pat Robertson médiamogul, konzervatív-keresztény megmondóember, televangelista. Robertsonnak egy tévés műsorában tette fel a kérdést egy levélíró, hogy a Biblia mégis hogyan áll a videojátékokban elkövetett virtuális bűnökhöz. A tévélelkész…..
Semjén Zsolt a trafikbotrány megvédése után most a rezsicsökkentés és az amiatti aláírásgyűjtés mellett állt ki nagy vehemenciával. Ugyanis Molnár Csaba DK-s képviselő megkérdezte, hogy milyen lépéseket szándékozik tenni a Miniszterelnök Úr abban az ügyben, hogy a…..
Khayness 2013.07.31 19:54:49
@beebeer: Kávézás helyett én is már egy jó ideje híreket olvasni járok, ha fel akarok pörögni.
Elkészült a Fideszes válasz az Európai Uniónak, amitől feltehetőleg Brüsszeltől Strasbourgig összefossák a bokájukat. Komolyan nem értem, miért kell magunkat jobban égetni, mindenki tudja, hogy Orbán a hazai közönségnek beszélt az Európa Parlamentben, nem véletlenül adta…..
"A kormány azzal számol, hogy az idén újraindul a növekedés, 3 százalék alatt marad a GDP-arányos hiány és ehhez nincs szükség újabb intézkedésekre." -  jelentette be büszkén Varga Mihály 2 hónappal ezelőtt.Ugyanez a Varga Mihály állt ma ki a kamerák elé Giró-Szász…..
Khayness 2013.06.17 17:28:01
@Enrico72: Igazad van, 150 ft még nem üti meg a népszavazás küszöböt, majd ha 50 ft-al több lesz.
Khayness 2013.06.17 17:33:48
@Khayness: Jajj, elnézést, vizitdíj az 300 ft-os lett volna anno, a fene se tudja már ezt a sok pofátlanságot fejben tartani, nincs kapacitás már rá.
Nem, ígérem, nem arról fog szólni a cikk, hogy J.J. Abrams új Star Trek-filmjei mennyire két lábbal tapossák a lassan fél évszázados franchise klasszikus eszmeiségét – legalábbis főleg nem. Már többször gondolkodtam rajta, a jó hollywoodi felfogásnak megfelelően, hogy két…..
Khayness 2013.06.03 21:37:22
@kamasuka: "Bocs, de ha egy jövőben játszódó film, űrhajókkal, jövőbeli városokkal, 2012-2013-ban felvázolt, vajh milyen is lesz a jövő szintű jövőképpel megtámogatva, űrcsatával és bolygóközi harcokkal neked akciófilm, mert lőnek benne, és sok a robbanás, akkor milyen a sci-fi?"

Pl.: Moon vagy Sunshine. Akción nincs nagy hangsúly (Sunshine vége mondjuk pörgős), a lényeg az emberiség alkalmazkodása a jövő kihívásaihoz.

Duncan Jones-t megnézném egy Star Trek film rendezői székében.
Mindenki el van ájulva a Bioshock Infinite-től (én is), a hét játékcsaja nem is lehet így más, mint Elizabeth, akit a játékosnak ki kell mentenie a lebegő városból, Columbiából. Az első két Bioshockkal elég magányos élmény volt játszani, mert a főhős egyedül szállt szembe a…..
Khayness 2013.04.01 14:07:41
@Guardian412: Majdnem két éve posztoltam utoljára blog.hu-s felhasználónevemmel, gratulálok, ennyire mély nyomott hagyott rajtam a gondolatmeneted, hogy vettem rá a fáradságot és előhalásztam ismét. :)

Véletlen nem te írtad az Atmosz című könyvet Eggo Moralli néven?

Hogy legyen egy kis ON is: Tanulópénzem megtanultam, hogy sose szabad a hájpnak bedőlni. Alig tudtam valamit a játékról, direkt nem követtem a fejlesztését, csak az elmúlt pár hétben néztem róla trailert. Egy magával ragadó, érdekes sztorijú FPS-re számítottam és azt is kaptam.

Valóban nem tökéletes, az auto save rendszer nem tudom kinek a fejéből pattant ki, sem a narráció, sem a játékmeneti kihívások nem indokolják, hogy ne menthessen az ember kedve szerint.

Elizabeth valóban egy jól megkreált karakter, kár hogy a sztori olyan hirtelen ér véget, sokkal jobban kiaknázhatták volna a Bookerrel való viszonyát a történet ismeretének fényében. :)
w Vár állott, most kőhalom 2011.04.03 07:15:00
Ha most vasárnap lennének a választások, a Fidesznek nem lenne kétharmada. Ettől még technikailag, jogilag megvan az, használata legális, még Brüsszel se szólhat be emiatt. De mint Őszöd óta tudjuk (Orbán Viktor szíves közlése), legális és legitim nem ugyanazt jelenti. …..
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
A Heti retróban néha előfordul, hogy nem találok elég háttérinfót az általatok megszavazott játékról, mert az csak a mi régiónkban volt kultikus siker (mint a Defender of the Crown, aminek ugye magyarok készítették el a spectrumos verzióját). Ilyenkor jobb híján arról szoktam…..
Khayness 2011.03.25 15:37:26
A Tárki ma nyilvánosságra hozott kutatása szerint a Fidesz támogatottsága elérte azt a kritikus, a teljes népesség kevesebb mint egyharmadát maga mögött tudó szintet, ahol az MSZP járt 2003 tavaszán. A különbség persze látványos: miközben akkor a csökkenő támogatottságú…..
Végre itt van előttünk a Fidesz-KDNP közel véglegesnek tekinthető alkotmánytervezete. Alapvetően most is ugyanazt gondolom róla, amit már tavaly december elején a koncepció ismeretében írtam: a kormány – a korábbi közjogi barkácsolási hajlandóságát ismerve –…..
Egy mondat, és borul máris a rendszer, de mégsem arra, amerre először gondolta volna mindenki. A Széll Kálmán Tervben valóban szerepel az egyetemi költségtérítéses képzések „kivezetése”, de ez nem azok megszüntetését, hanem a sötét jövőt jelenti. Érthetőbben…..
Már megint jött két egészen zseniális videó a Minecraft-közösségből, először nézzük meg őket, aztán töredelmes vallomás és webkettes huszárvágás következik.   Khm, szóval az a helyzet, hogy tovább nem tudjuk halogatni a beismerést: az IDDQD szerkesztőségét úgy…..
Khayness 2011.02.21 20:59:45
Még idén eldőlhet a Gyurcsány-Mesterházy csata az MSZP-ben - erősítették meg szocialista források a Klubrádiónak. A volt kormányfő hosszúra nyúlt mai beszédét hallgatva pont az ellenkezőjét gondoltam: láthatóan Gyurcsány Ferenc egyáltalán nem akarja megtenni azt a…..