Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakugyan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Valóság nagybátyó megint hatalmasat alakított. Történt ugyanis, hogy szemétlerakóban végezte a Bajnai-kormány munkájának eredménye. Még csak nem is átvitt értelemben kell ezt érteni, hanem szó szerint. Úgyhogy ezúttal nem az ÉS-ben és a 168 Órában sűrűn…..
csakugyan 2010.04.28 12:11:59
Izgalmas az a négy év aminek,mi választók elébe nézünk.Lehet jó is, de lehet rossz./ha rossz lesz csak nekünk lesz rossz!/
Nem tartom magam Fidesz ellenesnek, newkem mindegy milyen nevet visel, aki hatalmon van.De, 20 év után amit a többség igen megsínylett, végre jöhetne valami jó is.Az ország gadasági helyzetét tekintve viszont a "jó" hosszadalmas folyamat lesz.Ha az Új kormány ne adj isten afelé halad, amire döntő többséget kapott, és a szavazati jogukkal élő választók felhatalmazták, annak igyekszik megfelelni. Ami engem kissé zavar, hogy vajmi titokzatos kormány került hatalomra. Program, kormánynévsor, elhullajtott, aztán tompított megjegyzések, sejtelmes kitérések a konkrét kérdések alól, hivatkozás időpontokra és illendőségre, hadd ne soroljam.Szívesen venném, ha elköotelezett fideszes szavazó nagyjából pontokba szedné a konkrétan várható leendő kormányzati lépéseket.
Minden szavazásra jogosult párt programjából, már ha volt neki olvashattam elképzeléseket.Nem mindennel értettem egyet, de ki lehetne csemegézni belőlük a számunkra és az ország számára hasznosakat.
Sajnálom viszont, hogy a kommenteket olvasva még mindíg 20 év után is, nagyjából egymás véleményét gyalázó kommenteket lehet csak olvasni. A pálya széléről mindenki okos.Engem nem az érdekel személy szerint, hogy ki és kit gyaláz,hanem az, hogy az országban hány család éhezik, hányan szorulnak támogatásra, és afelé tartunk, hogy a mai átlagnyugdíjból és minimálbérből képtelenség eltartani családot, vagy éppenséggel az elszabadult rezsi kiadások miatt, ebből a pénzből művészet lakást fenntartani.Hát még akinek munkája sincs,és annak akinek munkája sincs és banki hitele van.
Semmiben sem bízhatunk immár, mint egy józan és megfontolt kormányban, amely kivezeti ebből a pokoli helyzetből az országot és lakosságát.És azt kell mondanom, hogy a józanságot saját magukon kell kezdeni, a proli nyakán lassan már nem lehet szorítani.
Ehhez képest a következő immár tényként vehető dolgokat tartom rossz ómennek: amit a többségi kormány szerintem biztosan NEM fog megtenni
- A mentelmi jog eltörlését
- Nem a húsz év felelősségre vonását,de még az elmúlt nyolcét sem /vagy csak elmaszatolva/
- a gazdasági bűncselekmények letitkosított iratainak feloldását pártállástól függetlenül.
- tárgyalások kezdeményezését az IMF-el,részleges adósság elengedés, vagy átütemezés tekintetében/ több ország megtette/
- Extraprofit adót kezdeményezni a bankokkal szemben, vagy felső limit törvénybe iktatását a hitelkamatokat illetően.
- Kormánytag egyszerre ne tölthessen be több pozíciót.
- Az állami közpénzek kitalicskázásának visszatalicskázását.
Hirtelen ennyi amit személy szerint érzek, és hangsúlyozom, ne legyen igazam.
Saját érdekünkben kívánom, hogy az új kormány végre egyszer a magyar nép érdekét tüzze célul, az Önös érdekek helyett. Megújulni, az emberekkel a politikusokat rokonszenvessé tenni csak igazi tabula rasa-val lehet.Onnan kell és érdemes új alapokon építkezni. Ebben az esetben talán az unokáink majd élvezhetik az építkezés örömét.
Ha világos és gyümölcsöző célok lesznek kitűzve, a magyar ember biztosan partner lesz ebben.
Nagyon drukkolok a Fidesznek, mert ehhez minden hatalma megadatott!
-