Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinky, the brain

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Levélírónk nem tartja magát férfigyűlölőnek, de lefagy a korlátoltságtól, a szellemi igénytelenségtől, vagy a gyenge adottságoktól. Próbálta alább adni az igényeit, de úgy se ment. Viszont azt sem gondolja, amiről sokan panaszkodnak, hogy nincsenek normális férfiak, mert ez…..
pinky, the brain 2022.08.02 07:54:40
Egyik napon szól Bélu, hogy „Figyelj már, harminc éves lesz az Alien 3! Nagyon rossz. Nem írsz róla te?”. Nem szó szerint idéztem, de a lényeg ez volt. Persze, mindenki álma ez, ki nem hagynám! Tavaly úgyis újranéztem az összeset, amikor az „Élet és halál” képregényeket olvastam, sajnos még…..
1930. Fügekaktusz gyűjtése állati takarmányozáshoz a texasi szárazság idején..
pinky, the brain 2022.01.16 21:28:13
@Guillam: annyira iritáló, hogy ha kell ha nem konteóznak.. már itt is.. a blogger..
A járványok történetének furcsaságai közé tartoznak az olyan betegségek, amelyek a források szerint különbséget tettek a megfertőzésre ítélt alanyok nemzetisége szerint. Noha egyes kórok leginkább életkor, sőt nemek tekintetében valóban produkálnak statisztika eltéréseket a populáción belül, hisz…..
Az elhíresült kirgizisztáni baromságán mutatta be, milyen az ugor (zöld), az iráni (szürke), a szláv (kék) és a török (piros) eredetű szavak aránya Orbán saját mondatában. Mint látható, Laakso szerint a mondat túlnyomó többsége finnugor, 1-1 szláv és iráni elemmel. A török eredetű elem száma Orbán…..
Ormos Mária az 1914 és 1945 közötti történelem egyik legjelentősebb tudósa. Szakmaiságát bizonyítja, hogy ma is megállja a helyét, amit a politikailag kényes időszakról a szocializmus éveiben írt. A hetekben látott napvilágot ’97-es Hitler-biográfiájának átdolgozott kiadása. Lerágott csont? – a…..
pinky, the brain 2018.06.21 09:15:10
@Szabolcs282: megtörténhet, hogy rájött, hogy csakugyan nincs sok köze hozzá de nem akarta tisztára mosni?? kérdem én is... mert írja, hogy Goebbels kövér `úr` nem volt nagyon megelégedve a magyar vezetés zsidó kérdésben való hozzáállással...
Nagy fekete lyuk éktelenkedik Európa közepén, a neve Magyarország. Mindent elnyel, a reményt, a jövőt, még a fényt is. Azok, akik mégis igyekeztek kiszakadni ebből a mindent magába szippantó lyukból most próbálnak felocsúdni a megdöbbenésükből. Ők hiába voltak többen, tudomásul kell venniük, hogy…..
pinky, the brain 2018.04.11 08:20:13
Tényleg nem értem... már bajom van az első sorokkal ezért nem is olvastam tovább... a többség nem akarta, a kevesebb megválasztotta a fideszt, mégis 2/3-os többséggel jön ki... és akik rá szavaztak agyatlan birkák... hkm... na evvel már problémám van... mitől lenne a többi okosabb? mert az ellenzékre szavazott? boncolgassuk... mszp... 2004ben kezdte a gyülölet kampányt... jaj ha megszavazzák a kettős állampolgáérságot, megtelik Magyarország románnal... jó, hogy illegális bevándorlók jöhetnek, azokat szeretik... de ha megnézzük a 8 év kormányzást.. na az se volt fényes egy dolog (csak valamiért szelektív a memoriája sokatoknak)... valamiért leváltotta őket a nép 8 év után... lmp.. szdsz utód ... mennyi újat tud hozni (mszpvel garazdálkodtak egy jó ideig)??? ... momentum kétfas...u kutya párt... szimpik lehetnek, de kotkodákolással nem lehet országot vezetni... ne meg a legtöbbnek mi jön le... irányítva vannak, háttérből, hogy még fáj... jobbik...hát, hogy is mondjam, ez a pálfordulás, nem tett jót nekik, na (aki igy eldobja elveit, legyen az bármi, nálam végképp betette az ajtót).. és a régi kedvenc...gyurcsány meg a hradcore dk... ne bassz egyszer már elhajtották a fazék mellől, mert lopott mint a güzű... ki a fasz az agyatlan ezután?... reállis változást akartok?? tegyétek már oda a seggeteket dolgozni, ahogy nyugaton teszitek oda (mosogatás, takarítás, szemétszedegetés közben), a vezetők közülünk kerülnek ki, se nem jobbak se nem rosszabbak, mint mi...
Szingapúr egy színes, nyüzsgő törpeállam Délkelet-Ázsiában, ahol csodálatos orchideaföldek vannak, ahol betiltották a rágógumit és ahova ha megérkezünk, a belépőkártyán piros betűkkel figyelmeztetnek arra, hogy kábítószer kereskedelemért halálbüntetés jár.  A fegyvertartás is szigorúan szabályozva…..
Az információk, adatok titkosítása talán ma nagyobb üzlet, mint valaha. Vannak vállalatok, akik hatalmas összegeket költenek erre. S vannak olyanok is, akik még ennél is többet, hogy megfejthessék mások titkosítását...
Napok óta a Fehér Ház karácsonyi dekorációja a téma az interneten, és felrobbantotta a Twittert is. Negatív értelemben. Merthogy ez minden lett, csak barátságos és szívet melengető nem. Többen az írták, hogy horrorisztikus, és hogy akár az AZ, vagy a Stranger Things forgatási helyszíne is lehetne.…..
A Glee-ből ismert Naya Riverát családon belüli erőszak miatt tartóztatták le, erősítette meg a rendőrség a Hollywood Reporternek. Azt írják, hogy a színésznő férjével, a szintén színész Ryan Dorsey-val egy veszekedés fajult el addig, hogy a rendőrséget kellett értesíteni. Dorsey szerint Rivera a…..
pinky, the brain 2017.11.27 19:50:08
@gabors: ez így leírva mind szép...kár, hogy a Girhes nem erről beszélt... de mellébeszélésel szépen lehet terelgetni...
pinky, the brain 2017.11.28 08:33:38
@nautilus123: először is...itt családon belüli erőszak volt...nem nemi erőszak... értsd alatta verekedés, nem volt semmi dugás (legalábbis a hír szerint)
Másodszor... hol olvastál te ilyeneket, hogy a nemi erőszaknál a a nő/kislány/kisfiú a hibás?? főleg, hogy 90%ban ez a férfiak véleménye... igen, ha Indiában vagy muzulmán közösségbe történik... európai berkekben kb 99% elítéli...
Harmadszor... a szexuális zaklatás az teljesen más kérdés... az Indexen olvastam Natalie Portmann is zaklatva volt...érdemes elolvasni a cikket mit tart ő zaklatásnak... egy gazdag ipse meghívta a repülőjére ahol kiderült, hogy van ágy is (na képzeld...luxus magángépen)... elképzelt egy légyottot is, flörtölt is, a kisasszony visszautasította oszt a tag felfogta és nem történt semmi... vagyis próbálkozott, nem jött össze, tovább lépett, a kisasszony meg rossz emlékkel maradt, mert képzeld, egy jó nőt meg akart dugni valaki... így én, is te is zaklatók vagyunk .... itt a baj az az, hogy a sok mellé-dumával elvonják a figyelmet az igazi zaklatásról, igazi áldozatokról... nagy része a színésznőknek igenis széttette a lábát egy jó szerepért, sőt férfiak is elégítettek ki orálisan ismertebb férfiakat egy jobb szerepért... képzeld ...az utca szélén álldogáló lányok is árulják magukat, csak kevesebb pénzért..
Ritka az olyan poszt, aminek az olvasása (szerkesztgetése) során gyakorlatilag végigröhögöm az egészet, de a mai ilyen. Aki olvasta Gaben egy héttel ezelőtti posztját a 10 (+1) ponttal arról, miért jó Ausztriában élni, az már sejtheti, mire számíthat, aki pedig nem, az sürgősen pótolja, mert anélkül…..
A rockzene, ezen belül a heavy metal és társtílusai, például a punk, a lázadásból születtek. Ez a lázadás szólhatott a fennálló társadalmi rend, a szülők középosztálybeli életstílusa, a vallás, az oktatás, azaz bármilyen bevett, intézményesült szokás vagy berendezkedés ellen. A gitáralapú…..
pinky, the brain 2017.11.26 09:11:28
@Colonel H. Stinkmeaner: én elszorakozgatok a nagylelkűségükön... main-stream élharcos nagy nevű művésznő nagy dobbal és hirrel százezer dolcsit adómányozott egy afrikai kisvárosnak... abban az évben amelyben kettőszáz millió dolcsi jött be neki koncertekből albumokból meg kiadói üzletekből... képmutató banda..
Egy férfi elsüti pisztolyát, a fogoly arca összerándul, a golyó a koponyájába hatol és megöli. Egy másodperc ötszázad része, amelyet Eddie Adams lefényképezett egy saigoni utcán. Egyike azoknak az erőszak-képeknek, amelyekből Vietnam 1968-ban annyit produkált. 1968.február 1-én Saigon volt a…..
pinky, the brain 2017.11.24 13:41:34
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: egyik oldalon voltak az egyik idegen megszálló hatalom meg csicskásai (USA meg dél vietnam) - a másik oldalon voltak az idegen megszálló hatalom meg csicskásai (USSR és észak vietnam)...nem kell szépíteni... és nem vagyok usa rajongó, de összehasonlításképp vegyük csak Észak Koreát (Kina csatlósa a háborúba) és Dél Koreát (USA csatlósa a háborúba)... akkor szar volt Korreába...ma melyikben jobb?? ... ha írsz valamit írj teljes képet... az észak vietnámi a délire akarta erőszakolni az akaratát (össze is jött nek) míg a déli az északira akarta .. nem jött össze neki... azért vietnám ma nem egy dél korea...
pinky, the brain 2017.11.24 14:45:14
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ja tudjuk... hasonló szövetséges volt kelet európa is... tényleg ennyire hülyének nézed az átlag embert ...
pinky, the brain 2017.11.25 22:55:17
@molnibalage: szerintem te nem értetted amit leírtam...
Van a Csíki Sör. A Heineken betiltja a Csíki Sört. A Csíki Sör visszatér mint Igazi Tiltott Sör. Az Igazi Tiltott Sör újra Csíki Sör. Végrehajtás alatt a Csíki Sör. Valószínűleg ez lesz az a poszt, amely miatt a magas nemzeti öntudattal rendelkező olvasók majd rituálisan akarják stílusosan egy…..
pinky, the brain 2017.11.19 11:50:03
@Jossarian: én a Ciucot szerettem annó... s nem volt kockás ingem... de való, hogy rövid söreladó multamban a proli kocsmákban a hargitai volt a menő mig az 'elitebbekbe' (értsd kockásinges) a Ciuc.
pinky, the brain 2017.11.19 18:01:45
@Jossarian: jéééé.... tényleg voltam csapos is...azt el is felejtettem... aztán lettem eladási ügynök pont sörbe utazva... de szerencsére továbbléptem... hogy megértsd, tovább tanultam... és a prolik Hargitát ittak, mert olcsó volt, nem mert hű de jó izű... aki normális sört akart inni az inkább Silva sört ivott... de te biztos most is azért iszod azt, mert de jó izű.... semmi képp se azért, mert egy csoró vagy aki sajnálja a pénzt egy minőségi sörtől..
pinky, the brain 2017.11.19 18:08:15
@J. McClane: a vörös csillag engem is zavar... mintha horogkeresztet tennének oda..
Nagyon készülsz a cég történetéből, elolvasol minden hírt és segítő szándékú blogposztot a témában, kipihenten és szépen felöltözve odaérsz, leülsz, majd az arcodba borítanak olyan kérdéseket, amelyekre álmodban sem számíthattál. Szeretjük az érdekes szituációkat és az okos beszélgetéseket, persze,…..
pinky, the brain 2017.11.19 11:29:57
@eszterkovin: ő meg az America beauty cimű filmből meritett... ahol le van filmezve ahogy a zacsi a szél kénye kedve szerin szálldogál...
pinky, the brain 2017.11.19 11:31:38
@ipartelep: ezek jobbak, mint a kérdések (ámbár gondolom lesz.rod véleményem...
Tele vannak manapság a hírek a spanyolországi Katalóniával, melyről valójában nem sokat tudunk és amelynek történelme - legalábbis az átlag magyar polgár számára - kicsit az ismeretlenség ködébe veszik. Nézzük tehát, melyek a legfontosabb dolgok, melyeket illik és érdemes is tudni erről a…..
2017 májusában – John F. Kennedy születésének századik évfordulóján – az Amerikai Nemzeti Történeti Múzeum különleges felvételeket állított ki az elnöki családról. A bemutatott képeket Richard Avedon készítette. Ő volt az egyetlen fotográfus, aki hivatalosan…..
pinky, the brain 2017.10.23 10:14:17
@Mizantróp.: a politika nem kinézetre játszik... szépek voltak (relatív) de akár csak a kormányzása, a hazássága is rothadt volt ...
15 évad után kiszáll az NCIS-ből Pauley Perrette, aki a tetovált, állítása szerint koporsóban alvó Abbyt (teljes nevén: Abigail Sciuto) alakítja a sorozatban, írja a Variety. A hírt maga a színésznő erősítette meg szerdán a Twitteren. "Én is épp annyira szeretem őt, mint ti" – írja Perrette a…..
pinky, the brain 2017.10.05 10:55:55
@Mancilla Pectoralis: az Chuck Norris, teee.....
Bár az 1985-ös Halálvágta egyáltalán nem volt jó film (sőt, kimondottan csapnivaló darabja a Bond franchise-nak), egy dolog miatt mindenképpen ott a helye a kultikus '80-as évekbeli produkciók sorában: ezzel lépett be Dolph Lundgren a hollywoodi szórakoztatóipar világába! Ő volt ugyanis a korszak…..
Bumeráng Pride Erdélyben 2017.07.03 09:32:58
Mindenkinek van valamilyen fétise, amiről keveset, vagy inkább semmit nem beszél az őt körülvevő embereknek: számomra ez a provokatív témájú cikkek, publicisztikák alatti kommentek olvasgatása. Ezek közül is vannak különböző leágazások, a személyes kedvencem például azok a részek, amikor valaki…..
A kormányzati propaganda csak a Fidesz talpnyaló sajtójában helyettesíti az igazságot. A valóság azonban nagyon másként néz ki: a magyar lakosság 15 százaléka lelépne innen. Nem is csoda, hisz a hazai életszínvonal éllovasból sereghajtó lett - már a románok is beértek bennünket...
pinky, the brain 2017.06.19 07:49:29
@siriq111: a havwer mesel a neha 100 euros szamlarol amely erkezik mint menkucsapas??? a haver mesel hogy neha 2-3 alkalommal fel kell hivj valakit (vagy pont o teged) mert szar a halozat?? a haver mesel, hogy viszhangos a telefonod szinte minden alkalommal mikor telefonalsz (olyan erzest keltve benned, hogy legalabb harm,an vagytok a beszelgetesbe)??? A haver mesel, hogy a halozat lefedetseg sokszor idojaras fuggo, es kilepsz egy varosbol, oszt lottek a telefonodnak?? a haver meg meselhetne, de nem fog, mert csak azt meseli ami szep... ami szopas azt megtartja maganak...
Fontos szolgáltatás a járatmódosítás, bármikor szükség lehet arra, hogy más járatra, vagy útvonalra iratkozzon át az utas a meglevő jegyével. A Wizznél eddig a jegyár fele volt ennek a díja, most visszaálltak a régi fix rendszerre, persze megemelve az árat is.  "A Wizz Air leegyszerűsíti a…..
pinky, the brain 2017.06.08 22:08:52
@rozsomák: nem beszélve arról a nem mellékes dologról, hogy a két másiknak még mindig nagyobbak a árrai.... egyezzünk meg kurva ritkán váltunk 2 honappal hamarabb és a világ nagyrésze föszezonba utazgat (és cserélget jegyet) máskor pedig kijöhet de nem fog csak annyiból kijönni... inkább velem szövetkezz a 'trollkodjunk a barom bloggerek hozzászólásaiban' jeligével
 "Magyar az, akinek fáj Trianon..." Dicsértessék! – vágta oda Tibi atya a Facebook népének az alábbi képet:..
pinky, the brain 2017.06.04 23:28:53