Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laresz

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán soha nem mutattunk még ennél aktuálisabb barkácstippet.Igazából nem is fűznénk hozzá sokat: hűtőtáska, ventilátor, szigszalag, cső, és persze jég.. max 10 ezer forintból elkészíthető. Annyit azért hozzátennénk, hogy jégkocka helyett használjunk nyugodtan…..
Szégyen, nem szégyen, de baromi nagy Barátok közt fan vagyok, kb. 5 éve nézem minden nap, vagy ha elmulasztom, akkor előkeresem a netről és megnézem, hogy bepótoljam, amiről lemaradtam. Aki nem követné az amúgy szinte követhetetlen eseményeket benne, annak itt egy kis brief: Bartha…..
Turbófeltöltőt vásárolna, motort csapágyaztatna, vagy inkább elmenne tíz napra a Balatonhoz a családjával? Érdemes az autó karbantartására odafigyelni, sok pénz múlhat rajta. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Laresz 2014.05.09 22:31:14
@Opel P1: csatlakozom az igniszemmel :-)
~350ezer km, ~11 év. Gyári motor váltó, sosem bontva. Olajak szűrők cserélve a gyári előírás szerint, nem sűrűbben. Kutya baja :-) bizony...
Végre történt is valami érdekes, úgyhogy most egy hétvégi extra hosszú összefoglaló következik, ahol Nóra ördögi játékot űz Zsófival, Enikő továbbra is az egész világ bűneiért vezekel, Linda pedig hiába próbálja meghódítani Balázst, úgy látszik, ő már…..
Hanna és Balázs idegesen magyarázkodnak Vandának az ölelkezés miatt, ez csak egy baráti gesztus volt, semmi több. De Vanda szeret kombinálni, meg hát ugye mindenki magából indul ki, szóval nem hisz nekik. Hanna megpróbálja rávenni Balázst, mondja el Petinek, hogy valójában a…..
Vanda tényleg lenyúlta a Petinek gyűjtött pénzt, végül is ez csak előleg, meg amúgy is, a szipirtyó tehet mindenről, mert rossz anya volt, ezért Juli is rossz anya volt, ergo Vanda is rossz anya lesz. NonStop és New Bartha új albérlőtársat keresnek Cseng helyett, annyi a…..
Laresz 2014.01.28 20:40:30
@zitoka: nem lehet róla többet írni, ennyi történt. Ez egy ilyen sorozat...
2014. január 21-én, tíz év tündöklés után a LogMeIn Free megszűnik létezni mint önálló termék. Vagyis a magyar csodacsapat is elkezd hátat fordítani a freemium modellnek. A héten bevezetett változás beteljesíti azt az irányvonalat, amit egyre több és több ingyenes…..
Az útviszonyok a hétvégén nem lesznek túlságosan ideálisak. Máskor se, de most pláne igaz: NE vezess túl gyorsan SEM ittasan, NE telefonozz és mindenképpen KÖSD BE az öved! Úgy fest a közlekedésbiztonság reklámok szintjén egy kifejezetten jól megfogható tematika, így…..
Laresz 2014.01.25 08:24:52
@Kőmíves Kelemen: a "szuzukisok" már elég régóta kapnak egy garnitúrát vásárláskor. Fel is teszik.
szóval hátrébb a sztereotipiákkal :-)
Ahol abbamaradt a tegnapii öfi, ott folytatjuk ma. Még mindenki paréjrészeg és a jobbak egymás szájában bányásznak éppen. Mindenki, kivéve Debilió, aki inkább sikítófrászt kap attól, hogy Bugyitlan Teót a Pink Fenevad Alexa nyüstöli. A mit képzelsz te magadtól és a ki vagyok…..
Elérkeztünk az akkumulátoros cikksorozatunk záró epizódjához. Most már villáskulcsot ragadunk és bepattintjuk az új aksit az autóba. Aki mindhárom cikknél figyelt, azt ebben a témában már nem sok meglepetés éri. Az első részben az aksi fáradására utaló gyanús, árulkodó…..
Laresz 2013.12.29 16:35:25
@Lompos1948: az az egyszerű oka van, ha csavarozás közben a villáskulcs véletlenül testeli a + sarut, ne olvadjon a markodba.
Belsőség Paul Walker (1973-2013) 2013.12.01 13:59:54
Megy a vita, de ez téged sajnos már nem érdekel. Sokan most szomorúak, sokan most okosak. Hogy melyikből van több, nem tudom és nem is érdekel. Valaki azt írta, annak azért örül, hogy most már biztos nem lesz újabb Halálos Iramban-film. Tényleg? Valahol pedig egy kamasz lány zokogva…..
JobAngel A veszélyes fájladatlap 2013.10.07 17:00:00
Most megint erős felindulásból írok, mert a mostanában szinte mindegyik nekem küldött CV-nél le kellett írnom, hogy adatlap-problémák vannak benne. Az önéletrajzok szövegszerkesztéséről írt kisokosomat is szinte mindenkinek be kellett linkelnem, és lehet, hogy hiba volt, hogy nem…..
A forintosítás félredobásával újból kiszúrnak a deviza-adósokkal Hónapokig hitegette az Orbán-kormány a devizahiteleseket, most még is lehet, hogy pórul maradnak. Bejelentették ugyanis, hogy az egyetlen reális alternatívaként megjelölt forintosításról szó sem lehet. Azok…..
Azt hittem, hogy nincs attól lejjebb, amikor valakinek a halálhírével szórakoznak és akarnak újabb, Kínában gyártott, fölösleges hulladékot eladni. Legutóbb Árpád húzta fel magát - teljes joggal - egy hasonló levélen. De van lejjebb, most esett be a privát fiókomba (nem…..
Laresz 2013.07.15 21:17:26
@since1970: nálam alap, ha lent vagyunk a fiammal és a kocsi mozgatására kerül sor, hogy ott ül benne velem. Tudtok ennél biztosabbat? -)
Laresz 2013.07.15 21:25:37
@3gb: azért ez nem ugyanaz, messziről sem. Nincs semmilyen tartozásom, de amikor a minap felvillant a buborék a beérkező levelekről és közölte, hogy utolsó figyelmeztetés, meg kovács kovács bírósági végrehajtó, ez is ilyen spam volt, azért megdobbant a szívem. Csak azért nem küldtem el a búsba, nehogy megtudja, hogy élő a címem.
Laresz 2013.07.16 12:00:51
@Hanzi: ez, jó, nagyon jó :-)
Hogy ez nem jutott eszembe...
Elsőre semmi különös. Egy bolt. Van bejárata, vannak benne áruk, szokásos jövés-menés. Ez a bolt mégis más. Ebben a boltban ugyanis - más szekszárdi boltokkal ellentétben - kizárólag szekszárdi és környékbeli áru van. Megdöbbentő. Ha ez a Lajtán túl történik, senki nem…..
Kőbájker kollégánk, a Robogó blog gazdája Debrecenbe indult az ítéletidőben, és semmi oka nem volt az aggodalomra, hiszen az autópálya-kezelő honlapja az M3-ason nem jelzett problémát. Ilyen lenne a tökéletes állapotú autópálya? Tegnap az M3 tökéletes állapotban volt.…..
Laresz 2013.03.16 14:17:32
@SzélsebesVelorex: vártam már ehhez hasonló válaszokat. Nézd, ~30 éve vezetek. Nem évi 20ezret, bőven millió felett járok már, az úton élek. Hidd el tudom mit csinálok. Sosem volt balesetem. Se kicsi, se nagy. Jó gumival ez nem gond. De nem kötelező, nyugodtan menj amennyivel biztonságosnak érzed.
„Ki kell úgyis vennem legalább egy hét szabadságot, hogy el ne ússzon jövőre. Ezért hétfőn leviszem Bazegkettőt Kareszhoz, megcsináljuk rajta azt az öt apróságot két nap alatt, aztán kedd este jössz a gyerekekkel, hozod a 190-est, otthagyjuk olajcserére, egyebekre,…..
Határátkelő Azért sem adom fel! 2012.12.19 06:58:00
Tartok tőle (mi több, a számokat elnézve tudom), a mai történet nem egyedi, éppen ezért annyira szívbemarkoló. Szerzője egy házaspár hölgytagja, akik életük azon szakaszában vannak, amikor az elmúlt évtizedekben fáradságos munkával felépített egzisztenciát kellene…..
Viktor már tavasszal megmondta, beletörött a bicskája a MÁV-ba. Láthatóan azóta se sikerült leölnie ezt az éhes és agresszív dinoszauruszt, pedig ha nem vigyáz, a MÁV dönti be őt és kormányát: kemény 250 milliárdot nyúl le ez az ótvar cég a költségvetésből minden évben.…..
Laresz 2012.11.16 19:05:45
@ttc: dehogynem, nem kéne várni századmagammal a piroskán döcögő két utast meg egy kalauzt...
Random Csalás a benzinkúton? 2012.11.12 11:58:07
Persze nem csalás, de érzésre nagyon jól szemlélteti a videó, hogy már most is olyan drága a benzin, mintha mindig így tankolnánk. ..
Laresz 2012.11.12 19:47:42
@cso zsi: ehh, köszi :-)
Egyszerű trükk, gondosan ügyelve, hogy a csövek útja ne látsszon...
TComment A mindenes, ami mégse az 2012.09.27 05:45:00
Ami jó családnak, dolgozni, terepre, vadászni, vontatni, bármire. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Laresz 2012.09.27 10:40:32
@Rocko-: Winkler írt egy cikket az első Citroen dízel hibridről, hajszálpontosan annyit evett mint a nem hibrid dízel. Ergo a saját súlya okozta fogyasztásnövekedést képes ellensúlyozni. Kicsit olyan mint Murphy törvéney miszerint a számítógép azért van, hogy megkönnyítse azt a munkát amit nem kellene elvégezni ha nem lenne a számítógép...
A Fidesz és az MSZP társadalmi újraelosztást érintő elképzelései ismeretében, nehezítve mindezt az utóbbi párt minap nyilvánosságra került szavazatmaximáló stratégiájával is, súlyosan felmerül a kérdés: mik közül is lehet választani? A kérdésfeltevést itt egy kicsit…..
Laresz 2012.09.19 20:48:01
@Épelméjű: jó ötlet, egy biztos szavazótok már van :-)