Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamking

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régebben beharangoztam, végre itt is van a nyereményjáték. A feladat egyszerű (videóban részletesen el van magyarázva minden): Itt láthattok 15 képkockát, 15 filmből. Nektek az a feladatotok, hogy megírjátok az e-mail címemre (jobboldalt), hogy melyik ezt a 15 film.…..
Adamking 2012.05.01 16:56:45
@freddyD: A feladat az jó,csak nehéz,mert mindenkinek más a film izlése,így lehet,hogy valaki felismer 6-ot,mert szerinte azok "alap"filmek, van aki csak egyet,mint én :)
Kis szünet (és interjús kitérő után) itt a 9. epizód, ahol a Baaadmovies teljes stábjával, plusz most először Zolyval, az Otherworld.hu főszerkesztőjével visszatekintünk 2011-re, kikacsintunk 2012-re. Emellett az elején Zoly beszél a Legstötétebb óra, én meg a Muppets című…..
Külföldi munkatársam érdeklődött magyar dalok iránt, mikor véletlenül belebotlottam ebbe az időtálló klasszikusba, amelyet imádok, de mindig megfeledkezem róla.Ezt a bandát annyira nem is ismerem, valahogy a 90-es években, mikor a legmenőbbek voltak, nagyrészt kimaradtak.…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Sokan jelezték az utóbbi időben, hogy elkezdődött a nagy EVM raktárürítés, hiszen 300 forintért kiszórják az igazi klasszikusokat. Én is láttam már boltban War Traint, Airborne Hero-t és társait, azonban van remény, hiszen a Wanted Guns is kapható még!!! Meglepően ritka…..
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
Adamking 2010.06.27 18:25:33
Több nem lesz ..
Adamking 2010.05.06 15:44:16
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.04.14 19:11:00
1. Még vacilálok, hogy mi legyen a legközelebbi alany. Van egy régi adósságom, amely hasonlóan elborult baromság, mint amilyen anno a Custer's Revenge volt. Ha van egy olyan játék, ahová nem is kéne dumálnom, elég csak a kép, akkor ez olyan volna. (Na jó, meg az az Alice…..
Kezd már felbosszantani a játék. Most már szarakodtam épp eleget a hangprobléma miatt. Aztán egyszer hol felveszi rendesen, hol nem. Itt a kis bekukkantásban is recsegett valamiért, de itt pont nem olyan drámai még. Már pár rész fel van véve a videóhoz, de a hosszú hétvége alatt…..